Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 302, kokku 315 EsimeneEsimene ... 202252292300301302303304312 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 6 021 kuni 6 040, kokku 6291
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Kõik mingi õpivad ja ma klikin niisama nuppe
    Swipema pidid ju. Mis valetad.

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Kõik mingi õpivad ja ma klikin niisama nuppe
    Ma ei nimetaks seda õppimiseks. Pigem veendun,et autopilooti/brainfarti palju sisse ei viskaks. Ingame kerge unustada enda spewd ära ja vb laasi stiilis aju leiab kiire õigustuse ,aga trackeris raske põgeneda tõe eest. HRC grind kui rohkem käppa saan läheb juba õppimise alla.

Edit. Unibetis saab edukalt ignoreerida enda vigu,kuna playerpool ikka üleprahi kerge ja nagunii HH-si sealt ka kätte ei saa. Hrc jaoks pean nagu kilplane prnt screene tegema gyazoga(tean,et macbookiga oleks palju lihtsam see prnt screenide tegemine,automaatselt salvestab järjest kuhugi mappi)
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 03.10.24 at 19:29

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Swipema pidid ju. Mis valetad.
    Praegu näiteks klikin täitsa.

Liitus
    Sep 2008

Kaalust. Täna siis sain uueks rekordiks - numbriks 71kg.

Väga pikalt, ligi poolteised kuud, tolgendas kaalunumber 72-73kg vahel.
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ülevaloleval graafiku tulemused kuni 24.09.2024.

Sel perioodil 71.6kg tuli madalkaaluks, aga ei rohkemat. Lisaks enne seda perioodi sai kaotada kuskil 1kg, varasemad 2 kuni 3 ja isegi 4kg tempo asemel.

See kõik on sellest, millest olen ka varasemalt siin kirjutanud, et päevas ilma erilise punnituseta kaotab umbes 130 grammi kaalu ja üks patu nädalavahetus nullib 25% sellest.

Teisisõnu. Kui 30-päevases kuus kaotaks kaalu 130gx30=3,9kg ehk ligi 4kg, siis ühe patuse nädalavahetusega 97.5g päevas ehk ligi 3kg kuus, kahega kaks kg, kolmega üks ja neljaga kaal seisab või õrnalt langeb. Kõik ligilähedased numbrid, ilmselgelt.

Saigi neid patu nädalavahetusi juba suht paljuks ja sealt see seisak ka tuli. Nüüd otsustasin, et viin asja õnneliku lõpuni ära. Pooleks jooksma ei hakka, kuid soov on oktoobri lõpuks 70kg märk kätte saada, hiljemalt novembri lõpuks.

Olen tähelepannud muidugi, et kui rohkem pokkerit mängida, siis neid koogipäevi ei tule ehk toimib ikka see vana hea - hoia idioot hõivatud (keep idiot busy), siis ta ei saa lollustega tegeleda.

Kuid tunnen, et seda pokkerit ka natuke liiga palju. Igatahes proovin see nädalavahetus ka "pattustest" puhas olla, siis on täiesti lootust, et 70kg ka see kuu kätte saan, sest iga nädalavahetus patuvaba on liiga raske (ja ka mõttetu) olla.

Liitus
    Sep 2008

Ja üks asi veel. Järgmine aasta saan 40, kuid see aasta avastasin, et kuidas õigesti tekikotte panna, siis nüüd see nädal avastasin mee. Polegi vist elus kunagi mett ostnud.

See on ikka jõhker asi. Suure supilusikaga tee sisse (ärge hakake mulle siin keevast veest ja seoses sellega mee omaduste kadumisest jahuma, okei?) ja siis ülejäänud, mis lusika külge, sööd ära.

Ja no ma ei tea. Kas mina olen mutant või väärakas, kuid mee spetsiilist maitset ja magusatunnet tunnen isegi järgmisel päeval aeg-ajalt suus.

Muidugi enne, kui lusikat puhtaks limpsida, tuleb endaga leping sõlmida, et purgile läheb kohe kaas peale ja riiulisse ning ei ühtegi uut lusikat hetkel enam. Muidu võibki sinna purgi äärde jäädagi.

Liitus
    Oct 2010

Ei ole mutant, täitsa Orc oled

Krt vb asi selles ,et minu subjektiivne vaatenurk hoopis teise mätta otsast- kui ma oleks ala 80(ehk enda normaalkaalus) ma üldse ei sweatiks 1-3kg swinge üles/alla. Peaasi,et downswingid ka on ,mitte ainult upswingid.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Krt vb asi selles ,et minu subjektiivne vaatenurk hoopis teise mätta otsast- kui ma oleks ala 80(ehk enda normaalkaalus) ma üldse ei sweatiks 1-3kg swinge üles/alla. Peaasi,et downswingid ka on ,mitte ainult upswingid.
    Süües kasvab isu ja rohi on alati mujal rohelisem. Teisisõnu, inimene on ahne ja tahab alati rohkem.

"Kui ma oleksin 400NL 2BB võitja, siis ma enam üles ei liigukski, sest saaksin ju väga hästi ära elatud."

Võib-olla ei liiguks, kes teab, aga soov on ikka saada jälle see samm kõrgemale. Iseasi, kas seda sammu võetakse ette.

Kaalu puhul on veel üks argument. Lõpuloo räägib siiski keha, rahulolu ja varajasemad kogemused. Vinti ei maksa üle keerata, kuid olen kunagi ka 60kg juures ära käinud ning enam-vähem tean, mida ma tahan.

Seepärast ehk mul ka natuke lihtsam. Muidugi vanaduses pole see keha enam päris see, mis nooruses, kui ma veel hästi kena olin ja veel...

Ei ole mutant, täitsa Orc oled
    ... Orc ei olnud.

Liitus
    Sep 2008

Ja rääkides sellest Toodzi Orcist (eeldan, et see tuleb sealt), siis sõimaku Optibeti

Kirjapilt on OrcPutinsKiller.

Kui näiteks kirjapilt oleks hoopis DwarfGimlisKiller, siis ei ole ju tegu dwarf'i ehk päkapikupikuga, kes hävitab Gimlisid, vaid päkapiku Gimli hävitajaga.

Probleemiks on see, et Optibetis ei ole lubatud ülakomad, et eristada mitmust omastavast käändest. Antud nimes siis on OrcPutin üks, mitmust ei ole, vaid on 's ning killer.

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Ja üks asi veel. Järgmine aasta saan 40, kuid see aasta avastasin, et kuidas õigesti tekikotte panna, siis nüüd see nädal avastasin mee. Polegi vist elus kunagi mett ostnud.

See on ikka jõhker asi. Suure supilusikaga tee sisse (ärge hakake mulle siin keevast veest ja seoses sellega mee omaduste kadumisest jahuma, okei?) ja siis ülejäänud, mis lusika külge, sööd ära.

Ja no ma ei tea. Kas mina olen mutant või väärakas, kuid mee spetsiilist maitset ja magusatunnet tunnen isegi järgmisel päeval aeg-ajalt suus.

Muidugi enne, kui lusikat puhtaks limpsida, tuleb endaga leping sõlmida, et purgile läheb kohe kaas peale ja riiulisse ning ei ühtegi uut lusikat hetkel enam. Muidu võibki sinna purgi äärde jäädagi.
    Issand sa saad juba 40 vä?Olid ju alles 20-ne nolk:) aeg lendab!

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    Issand sa saad juba 40 vä?Olid ju alles 20-ne nolk:) aeg lendab!
    Ma pole kunagi 20 olnudki ju. Ajad kellegiga sassi.

Liitus
    Sep 2008

Toodz ka eetris: https://www.twitch.tv/toodz

Liitus
    Oct 2010

Täna on age of empiresis red bulli turna

https://www.twitch.tv/redbull

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

https://www.twitch.tv/tritonpoker Te seda ei vaatagi. Valituds eltskonna cashgame. Aasia mljardärid, kes raha situvad vs top prod. Praegu prod haledalt lutti saanud.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    https://www.twitch.tv/tritonpoker Te seda ei vaatagi. Valituds eltskonna cashgame. Aasia mljardärid, kes raha situvad vs top prod. Praegu prod haledalt lutti saanud.
    Ei viitsi hiinlaste vägistamist pildis vaadata. Muidu veel hakkab hale ja minusugune 0.02BB crusher ei teegi neid hiinakaid GG-s tühjaks. -EV.

EDIT: 0.03BB!!!!!

0.03crusher tuli ka täna tartu tänavatele jooksma ?🏃🏃🏃

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    0.03crusher tuli ka täna tartu tänavatele jooksma ?🏃🏃🏃
    Mul see võitev värk lukus ja ühtlasi ka jooksu hooaeg läbi. Samas äkki ajad päevikuid sassi. Tindergrinder kirjutas päeviku selles postis midagi Tartust. Äkki seekord võttis oma seitsmepenikoormasaapad kaasa, Tallinnas olid kadunud.

Liitus
    Sep 2008

Nii, noorus läbi, süvakeskiga käimas. Tulin jooksmast, lühkaritega.

Alles nüüd tunnen, et põlved tulitavad. Nooruses sellist jura polnud.

Eks ikka tulebki nüüd välijooksuhooaeg lõplikult lõpetada, sest mingeid retuuse nagu need peded, ma elus kandma ei hakka.

Liitus
    Sep 2008

Tooz lives. Ääremaad grindib: https://www.twitch.tv/toodz

Liitus
    Oct 2010

Nii, noorus läbi, süvakeskiga käimas. Tulin jooksmast, lühkaritega.

Alles nüüd tunnen, et põlved tulitavad. Nooruses sellist jura polnud.

Eks ikka tulebki nüüd välijooksuhooaeg lõplikult lõpetada, sest mingeid retuuse nagu need peded, ma elus kandma ei hakka.
    Mul niikui 30 sain läks kõik pekki, vahepeal ei saanud 2a trenni teha, oli periood kus 2 kuud kõndisin ainult arsti juures käies alla taksosse ja haiglas kabinetti. Mokatubakat toodi ka koju ukse taha :D

Korralik protsess oli et algul saada kõndima, siis kükitama, masinatega veidi raskust siis keha raskus jne.
    Hetkel saan 60kg kükke teha(vb max kükiks 100kg ära aga ei julge proovida) aga kui ntx 50m jooksen siis tekivad igast valud, korra suvel proovisin jooksmas käia ja sain 3km tehtud, nagu joosta pole valus aga hiljem põlved taastuvad nädal aega, kreemitan ja lasen külma vett peale + paratsetamoolid.

Nüüd kui just hakkasin jälle jõusaalis raskust lisama jäin hoopis haigeks ja jälle sunnitud pausi tegema, naljakas on et käed on tugevamad kui jalad.

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 3 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 3 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES