Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 315, kokku 315 EsimeneEsimene ... 215265305313314315
Näidatakse tulemusi 6 281 kuni 6 291, kokku 6291
    Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Niikui ma TPSi ei mängi siis ranka finaal lauas... kokkusattumus? Vaevalt.

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Niikui ma TPSi ei mängi siis ranka finaal lauas... kokkusattumus? Vaevalt.
    lisaks ka kakahirmutise nokats käes

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Polnud nokatsi käes, kuid seejuures 1 bulletiga.

Liitus
    Sep 2008

Ausalt ka. Ma ostan need pedejooksupüksid varsti ära. See lindi peal jooksmine on ikka väga p*tsis nühkimine.

Ajajoon on järgnev:
    👉 alla (jõusaali) minek nagu kohtusse võtmaks vastu surmaotsust:
    👉 esimesed 2 minutit (app!!)
    👉 2 kuni 5 minutit: täiesti p*tsis
    👉 5 minutit kuni 9 minutit: kannatab ära
    👉 alates 10 minutist väga mõnus
    👉 oli hea, aga veel parem, et läbi sai.

Ajajoon kõigub. Sealt maalt, kui keha hakkab higi tootma, siis läheb väga mõnusaks. Sellest hetkest võiks öelda, et isegi nõks parem kui maastikul, sest kaovad ära välised mõjutused (näiteks tuul, müra, niiskus).

Kuid maastiku võrdlus:
    👉 uksest välja minek - suht lihtne;
    👉 esimene minut - hoovõtt;
    👉 2 kuni 4 minut - tühi pea, kergelt positiivsed emotsioond
    👉 5 minut - ülipositiivsed emotsioonsid
    👉 10 minut - väga mõnus jooks
    👉 20 minut - kas käisin jooksmas? kuhu see aeg kadus? ülimõnus! teinekordki!

Pedepüksid + lühikeste pükste kombo vist tundub soliidne ja siis varieeruda. Kui on tänane tüüpi ilm - vähe tuult, mõnus, siis liduda õues. Kui koerailm, siis leppida surmalindiga.

Liitus
    Sep 2008

Positiivset on muidugi selles, et kui maastikul joostes piirdub ainult jooksmisega, siis peale linti saab ka natuke rauda kangutada. Ikka igal asjal peavad olema kohutavad suured miinused ja plussid, et valikud oleksid, kas just rasked, aga keerulised.

Aga mõtle kastist välja . Hüppad raivo heina kopterile ja kolid soojemasse kliimasse. Jäävad need valikud ära. Iga valik mille suudad ära automatiseerida elus on ajasääst

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Ausalt ka. Ma ostan need pedejooksupüksid varsti ära. See lindi peal jooksmine on ikka väga p*tsis nühkimine.

Ajajoon on järgnev:
    👉 alla (jõusaali) minek nagu kohtusse võtmaks vastu surmaotsust:
    👉 esimesed 2 minutit (app!!)
    👉 2 kuni 5 minutit: täiesti p*tsis
    👉 5 minutit kuni 9 minutit: kannatab ära
    👉 alates 10 minutist väga mõnus
    👉 oli hea, aga veel parem, et läbi sai.

Ajajoon kõigub. Sealt maalt, kui keha hakkab higi tootma, siis läheb väga mõnusaks. Sellest hetkest võiks öelda, et isegi nõks parem kui maastikul, sest kaovad ära välised mõjutused (näiteks tuul, müra, niiskus).

Kuid maastiku võrdlus:
    👉 uksest välja minek - suht lihtne;
    👉 esimene minut - hoovõtt;
    👉 2 kuni 4 minut - tühi peal, kergelt positiivsed emotsioond
    👉 5 minut - ülipositiivsed emotsioonsid
    👉 10 minut - väga mõnus jooks
    👉 20 minut - kas käisin jooksma? kuhu see aeg kadus? ülimõnus! teinekordki!

Pedepüksid + lühikeste pükste kombo vist tundub soliidne ja siis varieeruda. Kui on tänane tüüpi ilm - vähe tuult, mõnus, siis liduda õues. Kui koerailm, siis leppida surmalindiga.
    Ma käisin jiu jitsus pedepüksid + lühikesed püksid komboga ja päris ok oli, ilma lühkariteta oli päris kahtlane olla

Liitus
    Sep 2008

Ma käisin jiu jitsus pedepüksid + lühikesed püksid komboga ja päris ok oli, ilma lühkariteta oli päris kahtlane olla
    Jup. Seda ma mõtlengi, et mis teema neil vendadel on, kes nende pükstega veel poes rahumeeli veel igapäevatoimetusi teevad - ala väike shopping enne trenni. Korduvalt näinud.

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Jup. Seda ma mõtlengi, et mis teema neil vendadel on, kes nende pükstega veel poes rahumeeli veel igapäevatoimetusi teevad - ala väike shopping enne trenni. Korduvalt näinud.
    Tahavad sulle oma kubeme mõõtmeid jagada.

Jiu jitsus on muidugi liibukate eesmärk oma nahka hoida, et haigusi ei saaks, ma loll ostsin lühikesed liibukad püksid ja särgi muidugi :D

Tava särgiga oli päris raske maas end keerata, haakub igate pidi mati külge ja lõhub nahka.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : Täna at 16:46

Liitus
    Sep 2008

Tahavad sulle oma kubeme mõõtmeid jagada.
    Ja tahavadki. Varjatud liputajad. Minu raamatus ebardid.

Liitus
    Sep 2008

Need samad või sama tüüpi tegelased, kes oma kello-vello pilti igale poole netti postitavad või absolutuselt igal võimalusel seda näitavad või sellest räägivad. Liputaja on väga kerge nimetaja nende kohta.

Tõenäoliselt on tegu sügava seksuaalpuudega inimestega, kellel ajusopis hauduvad jõhkrad mõtted ja kui puuduksid seadused, siis need mõtted ka reaalsuseks teeksid. Rämeperverdid, pedofiilid. Seksuaalselt haiged inimesed. Kastreerimiskandidaadid.

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 6 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 6 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES