Näidatakse tulemusi 7 121 kuni 7 136, kokku 7136
-
Täna, 01:44 #7121
-
Täna, 07:32 #7122
Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal
Üks null ainult eestis ? Vaatasin mingit dokki vegasest,seal ikka juba triple nullid jms. Näha on,et eestis maja edge liiga väike 😀😀
-
Täna, 08:10 #7123
Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal
Ranka muutunud mees nüüd,meile vaestele vaatab ülevalt alla nüüd. Nähti hommikul oma online ruletikooli avamisel.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
-
Täna, 10:03 #7124
-
Täna, 10:05 #7125
Kusjuures habe vaikselt kasvab ja täielikkiilakas olen küll, aga elus prille pole kandnud ja inimesi, kes mängivad "karmi kutti", mina ei hakka. Selliste tühilobikatega ma isegi ei vaidleks ja seepärast ei tule ka nimi meelde - minu jaoks tühi kott, kes kannab liibuvaid riideid ja mängib "alfaisast" podcastides [muuseas viimane ongi tema, kelle nime ei mäleta, ainus viis, kuidas nime teinud]
-
Täna, 10:07 #7126
Hittidest rääkides. Seda oleks võinud teha ju kaka striimis (seda pakkusin ka välja - mitte muidugi eilse kohta, vaid üleüldse). Eile tegime taaskord Discord "lives". Aga kuna eelnevale vastust ei saanud ja "rulli mängisime" läbi, siis rohkem ei viitsi ka.
-
Täna, 10:08 #7127
-
Täna, 10:09 #7128
Ei viitis täpsustuseks - ei viitsi all pean silmas, et väga igav on nende suurte panustega mängida ja pigem taaskord kunagi väikese panuste peale üldse minema, kuid tõenäoliselt striimi vaatajatele on just suured panused paremad.
-
Täna, 10:19 #7129
-
Täna, 10:29 #7130
-
Täna, 10:32 #7131
-
Täna, 10:35 #7132
-
Täna, 11:57 #7133
Ebannõi v rot (jobanvõirot) raisk - debiilikud!
Artikkel räägib sellest, et on tekkinud pahatahtlikud kinnisvara (KV) ostjad, kes hakkavad siis hiljem raha välja pommima. Üks tuntuimad juhtumeid on Jan Uuspõld.
Hästi lihtsustatult: müüd oma korteri maha. Ostja leiab varjatud vea ja siis nõuab sult kümneid tuhandeid tagasi ja võid nii veel võlgu ka jääda. Siis tuleb täitur ja teeb su tühjaks - enne olid keskklass, kinnsivaraomanaik, peale müüki oled varatu ja võlgnik.
Artiklist:
Seaduse muutmisega on Vähi hinnangul raske olukorda lahendada, sest lõppude lõpuks ei saa teha ülikeeruliseks kogu reeglistikku, mis on loodud selleks, et kui heauskne ostja päriselt saabki kahju varjatud puuduste tõttu, mis tulenevad pahatahtlikust müüjast. Varjatud puuduste probleemi ei saa tema sõnul pisendada.
TÜRA JA SIIT TULEBKI EBANNÕI FUCKING ROT! Kas te olete idioodid? Väga lihtne on teha seadus nii, mida ma olen rääkinud, et kui kohtus ei suudeta tõendada pahatahtlikkust, siis mitte mingil juhul (olgu see laen, võlg, KV müük) ei saa rakendada täiturit.
Teisisõnu. Ostja võib ju nõuda sult kasvõi 1 miljon eurot "varjatud puuduse" eest, kuid kui kohtus pole tõendatgud, et müüja tegi seda meelega (meelega müüs varjatud puudust - tõendus peab olema 100% ja üheselt arusaadav), siis see nõue jääb lihtsalt nõudeks ja see on ostja enda asi, kuidas ta selle kätte saab.
Täpselt sama oleks ka laenudega. Kui laenuandja ei ole kontrollinud korralikult tausta ja andnud laenu välja suht lebolt (pigem temapoole paha tahe rikastuda) ja ei suuda seda tõendada (tõendus peab olema üheselt arusaadav ja 100% tõendatud), et siis täituri nõuet ei tule.
Ehk keegi ei saa sult seda raha ära võtta ja kõik sellised tasumised on "südametunnistuse" järgi. Ja ongi asi lahendatud. Punkt.
Idioodid sellest aru ei saa.
-
Täna, 12:42 #7134
-
Täna, 12:52 #7135
- Liitus
- Oct 2008
Arvan need igasugsued nõuded jne suht bs. Tihti kotitakse teadmatuid inimesi. Igasugune juuratudeng, kes aasta juba õppinud teab kudias nende "nõuetega" tegeleda. Ehk eelkõige ta peab ise tõestama, et sa oled talle võlgu või müünud korteri, mis kohe ära laguneb....
Ka hagijal on kulud. Kui ta failib maksab enda juristi kulud ja ka hagetava kulud. Pole odav lõbu.
-
Täna, 12:55 #7136
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
Kakahirmutise "kui biidid netis...
Täna, 22:11 in Pokkeripäevikud