Tsitaat Algselt postitas dnbom Vaata postitust
Eks ma üritan koguaeg miskit kõrvataha panna .kusjuures alguses mängisin 100% ranka tabeli järgi aga nüüd olen hakanud väikeste paaridega limpima sest kui tõstan on kohe reraise ja minult fold ,tundub vähemalt kuidagi targem neid hetkel limpida .
See on väga vale lähenemine ja toimib ehk ainult nl2 või mõnes väga fishises mängus tõesti nagu ütlesin. Just sai valmis HEMi loeng, limpimise ja isoleerimise kohta, kui aega ja tahtmist, siis see osa on täpselt sinu jaoks, et uurida kui kasumlik on limpimine :)

Üldjuhul tean, et näiteks nl2 saab nii kasumlikult mängida, nagu sa mängid või mainisid, et limp callid. Avades saad tõste otsa või callib pool lauda sind ja oled oop hädas, kindlasti nä väikesed pocket paarid on siis kohe kindlasti hädas. Samas sa ei pea neid mängima varajasest positsioonist võid vabalt foldida ja mängida oma tight mängu kui hitid võtad lihtsalt valuet, sest nad maksavad kõigega.

Aga Sa ei mängi ju eluaeg nl2 limiidis, seega soovitan ümber õppida ja kui sissetulek ei sõltu nii väga pokkerist, et kardad kaotada oma nl2 rolli või oleks olemas nl10 jaoks kuskilt raha saada, siis soovitaks pigem nl5 või nl10 limiidist alustada, kus on mäng juba pokkeri moodi.