Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 119, kokku 166 EsimeneEsimene ... 1969109117118119120121129 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 2 361 kuni 2 380, kokku 3319
  1. #2361

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Lugesin nüüd madise viimase posti ja järgnevad läbi. Madis, sa oled ikka tõsise hälbega inimene et ikka veel aru ei saa et sa valesti oled käitunud ja rahasi pead hakkama lähiajal maksma. KristjanLaasi postiga nõustun täielikult.

  2. #2362
    Klubi Liige Kasutaja emmimees avatar
    Liitus
    Aug 2010
    Asukoht
    Confirmed busto
    Postitusi
    2 722

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Mis te siplete, härra ju teatas viimases postis, et ei aruta rohkem seda teemat siin foorumis ja peidab pea liiva alla :)

    E: aga kas kelmuse süüteo koosseis tuleks kokku ka uurijate arvates? Tasub proovimist kindlasti, rohkem kaotada pole midagi stakejatel(eeldan, et ainult nendel mõttekas avaldust teha).
    Viimati muudetud emmimees poolt : 11.06.12 at 00:00

  3. #2363

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    ei ole küll selle foorumi varasem liige, kuid olukord, kus pidasin vajalikuks võtta aega ja teha konto, et antud olukorda kommenteerida, näitab kui perses see tegelikult on.

    Olen kõik lehed läbi lugenud ning üldiselt kursis teemaga on mul kõrvaltvaatajana paar soovitust - tähelepanekut.
    Praeguses olukorras ei ole minu arvates kõige tähtsam see, mis teid sellisesse olukorda tõi (Madise ja steikijad siis), kuivõrd see, kuidas sellest olukorrast välja tulla. Ja madise seisukohast on seis ikka konkreetselt perses.

    Madis, siiras soovitus sulle. Maksa see raha ära (3800 kohalikku + olemasolev 1200vististi?) ja võta seda kui valusat-kallist elukooli. Praegu ei ole vahet enam kui palju sul on õigus või ei ole. Sinu enda elu kannatab sellest, mitte teiste. Autojuhi-jalakäija case... Jalakäijal võib küll ülekäigurada ületades õigus olla, aga luud murrab tema ning oma õiguse võid sa sinna samusesse pista.

    Praegu (pühap kell 4 vastu esmasp) on su renomee perses pokkeriringkonnas. Homme õhtuks (pärast pokernewsi uudist) on su renomee täis lastud terve eesti ees. nii et aeg on suruda oma ego alla ja teha kiiiret damage controlli

    Kõrvaltvaatajana võib aru saada.. noor kutt, life is made, euroopaturneed ja litsid, kõik on olemas. Arusaadav, et reaalsustaju võib ära kaduda, kuid siinkohal on õige hetk näidata ülesse veidi alandlikkust, võtta kotid pihku ja paluda vabandust. tunnistada oma vigu ning anda märku, et oled oma eksimusest aru saanud ning ei soovi oma renomeed ära rikkuda. Olen üsna kindel,et seda tehes võidaksid tagasi (vähemalt osaliselt) teiste lugupidamise ning õlleringist järgmine kord välja ei jää. Kõik saavad vast aru, et nooruses tehakse vigu, tähtis on see, kuidas neist õpitakse.

    Veelkord, tähtis ei ole see, kuivõrd sul on õigus, vaid see, millises seisus sa hetkel oled. Praegu on sul võimalik veel asja päästa ning sitast seisust välja tulla. Maksad raha ära, õhtulehe artiklid jäävad tulemata (küllap Imre on nõus sellisel juhul mainima, et tekkis väike arusaamatus ning nüüdseks olukord lahendatud ning uudisväärtus kaob).

    lifetime 100k vennale ei tohiks olla 3800 nüüd nii maailma lõpp. Isegi kui zahia deharid ja muud lõbulinnud on rolli ära söönud, siis vähemalt skill peaks olema säilinud ja suudad ennast kasvõi nl50st ülesse grindida. Mees, vähemalt su nimi oleks puhas. Arvan, et puhas nimi on tähtsam kui mingi 4k euri.

    kokkuvõtvalt..
    Madis, ei tunne sind, kuid jutu põhjal oled üks paras ülbe nagla. ise keerad sita maha ja siis tuled siin midagi dikteerima veel? Puhtalt sellepärast peaksid ühe laksu saama.. Ja võta teatavaks. Ülbus ning kõrge ego on madala enesehinnangu peitmiseks. Modern day freudina peaksid seda teadma. einveis...Sinu valida, kas saad meheks või saad svenzalt nuuti.



    offtopic, aga kas keegi steikida ei taha vä? live turkadel ei käi, litsides ka mitte, grindimiseks aega küll ning OOB (OOP ka mitte)ei mängi. samuti luban, et ei minu ema ega õde minu vastu samasse lauda ei satu.
    Viimati muudetud karupoeg poolt : 11.06.12 at 03:14

  4. #2364
    Klubi Liige Kasutaja pikk28 avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Viimsi
    Postitusi
    6 695

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    privador pani hea posti Madise teemase Pokernewsis.

  5. #2365

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Jea kõik on tore ta postis, aga siiski ei arvestanud investorid, et neile võidakse esitada valeandmeid, võimalikke chipdumpimisi ja ma ei tea mis muid asju veel .. Imo see kõik kaalub nö "äri riski" üles ..

  6. #2366

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Privador ei tee vahest äririskil ja pettusel. Täiesti erinevad asjad ikka.

  7. #2367

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Jah, ma tean, et see on mu nr. 1 postitus aga palun hingake sügavalt sisse-välja ja võtke mu öeldut tõsiselt, erapooletult ja kaine mõistusega (võiksin jätta selle postituse ka tegemata aga kuna tunnen pokkeri kommuuniga hingesugulust siis tunnen vajadust seda siiski teha).

    Olen lugenud 95% sellest ma julgeks öelda pasast ning oleks erinevatele osapooltele mõningad (heast südamest tulevad) soovitused.

    Peakangelasele – vaata kõige pealt peeglisse ja tunnista endale tegelikku olukorda. Tänaseks on Su probleem suurem kui kaotatud stake. Rahas ei ole küsimus. Küsimus on Sinu edasise usaldusväärsuses, reputatsioonis ja selles kas Sa saad inimestele, kellega Sa ennast samastad ausalt silma vaadata. Või pead öösel peolt koju minnes selja taha vaatama, et kivi kuklasse ei tabaks. Kaalu kumb on Su jaoks olulisem. Ma loodan, et Sind ei pea hirmutama üleriigilise kuulsusega, sest ma usun, et ülejäänud osapooled teevad kõik selleks, et sinnani asi ei jõua. Kõik saavad aru, et Sul ei ole hetkel raha, mida kohe tagasi maksta (maksegraafik on võimalus) aga hakka leppima asjaoluga, et alla 5000€ Sa ilma rahast suuremate jamadeta sellest supist välja ei tule. Küsimus on ainult selles, et kas Sa oled ainult rikkunud kirjutamata reegleid (eetiline käitumine) või ka kirjutatud reegleid (pokkeritubade tingimused). Ka kergeimal juhul on Sul maine riismete säilitamiseks parim lahendus tagastada investoritele algne investeering. Kui Sa oled nii kõva mees nagu Sa väidad end olevat siis mõistliku aja jooksul stake tagastamine on Su jaoks kukepiss.

    Svenza – võta veits tuure vähemaks. Sinu postitusi on tore ja kohati naljakas lugeda aga kõik need isiklikud ähvardused ja füüsilisele vägivallale viitavad repliigid võivad ühel hetkel tulla Sind ennast tagumikust hammustama. Kas Sa tahad, et ülehomme oleks politsei Su ukse taga juhul kui peakangelane Sinust täiesti sõltumatutel asjaoludel Tallinnas/Tartus valgustamata tänaval peksa saaks. Ma ei usu, et Sa seda soovid. Jah, Sa jääksid puhtaks, sest Sa pole midagi teinud aga ei ole sellist jama kellelegi vaja.

    Investorid – algne Stake tagasi on piisavalt hea lahendus. Ei saa just väita, et „leping“ peakangelasega oleks juriidiliselt väga vettpidav. Unustage ära mingi kohtuhagi, Teid naerdakse sõna otseses mõttes välja 175€ suuruste nõuetega foorumipostituste tõestusel. Olge avatud kokkulepetele, millega saate (kasvõi aja jooksul) oma algse investeeringu kätte.

    Foorumi moderaatoritele – oleks aeg see teema lukku panna (postitusteks sulgeda), sest trollimist on juba piisavalt ja edasi ei vii siin enam midagi

    Pokernews.ee-le – Kas see geenius, kes selle uudisnupu tegi mõtles enne selle peale, millise võimaliku kuulsuse ta Eesti pokkerile külge poogib? Sitt lahendatakse kodus ära, mitte ei minda Õhtulehte musta pesu pesema. Kumba on Imre Leiboldile suurem kahju kas (äärmiselt sita variandi korral) ilma jääda oma stake`st või järgmised X aastat inimestele selgeks teha, et tegelikult on pokkerimängijad normaalsed ja kõik kaasaarvatud ta ise ei ole petised.

    Olen mures, et üks must lammas võib kogu segaduses ja kainele mõtlemisele keelduva lambakarja kuristikku jooksutada.

  8. #2368
    Klubi Liige
    Liitus
    Feb 2009
    Postitusi
    2 502

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Tsitaat Algselt postitas Madis Very Vaata postitust
    Saate sellele minupoolsele kompromissile mõelda järgmise pühapäevani (17.06.12). Kui selleks ajaks ma pole investorilt saanud oma kirjale vastust. Nõustub ta homme õhtuks kättesaadava stake hetkeväärtusega ja ei soovi sellele lisaks +50%.
    Selle statementiga on kokku võetud ka härra seisukoht. Kuivõrd asjasse puutuvatele küsimustele tuli vastuseks vaid demagoogiat või arusaamatut düsgraafilist sõnavoolu, siis võib vist üsna kindel olla, et küsimused jäävad vastuseta, tõendid esitamata ja OP poolt on teema lõpetatud. Kui ma investor oleks, siis ilmselt:

    1) Kannaks mõttes summa korstnasse. Eks kõik saavad mõnikord petta või langevad varguse ohvriks, elu läheb edasi.
    2) Võtaks teiste investoritega ühendust, koondaks kõik nõuded üheks ja müüks selle edasi. Mõnele võimalikult karvase taustaga collectorile. Kas nõude müügist saab 5 või 500 eurot, poleks oluline. Oluline oleks, et mind petnud sitaratas kokkuvõttes sellest kasumiga ei väljuks. Samas kui sissenõudmisel kellegi tundeid või häid tavasid riivatakse, siis poleks endal sellega enam midagi pistmist.
    3) Teavitaks susliku vanemaid, et nende eepiline 22-aastane projekt endale järeltulija eostamisest ja inimeseks kasvatamisest on eepiliselt feilanud. Ükski lapsevanem ei tohiks rõõmustada, kui saab teada, et mürsik on oma eepilist iseseisvat elu alustanud pettuste ja gamblinguga, mille tulemusena tekkinud võlga ta maksta ei taha või ei suuda. Lisaks võivad lähikondlased olla mures sellepärast, et võib-olla on ka nende nimesid ja isikuandmeid kasutatud, et mürsik saaks juba alaealisena gamblida ja pettusi korraldada. Kui nii, siis võivad ka nemad peagi oodata põhjendatud küsimusi oma seotusest valeandmete esitamise, alaealisele hasartmängu võimaldamise ja kelmusega.
    4) Tulevikus hoiaks jõudumööda kursis susliku tööandjaid, võimalikke koostööpartnereid, kooli dekanaati jms – et kõik oleksid täiel määral informeeritud, kellega nad end seovad. Ma ei kujuta ette, et mõistlik inimene tahaks üheski olukorras teha koostööd tegelasega, kelle väärtushinnangud, õiglustunne ja eneseväljendusoskus on tasemel, mida OP on siin teemas demonstreerinud.

    Igatahes loobuks ma peale OP üleolevas stiilis tehtud ultimaatumit igasugusest kompromissist ja valiks susliku jaoks võimalikult destruktiivse lõpplahenduse. Sellise tegelasega läbirääkimiste jätkamine oleks juba endale alandav ja paarisaja euro pärast seda taluda ei kavatseks.

  9. #2369

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Pokernews.ee-le – Kas see geenius, kes selle uudisnupu tegi mõtles enne selle peale, millise võimaliku kuulsuse ta Eesti pokkerile külge poogib? Sitt lahendatakse kodus ära, mitte ei minda Õhtulehte musta pesu pesema. Kumba on Imre Leiboldile suurem kahju kas (äärmiselt sita variandi korral) ilma jääda oma stake`st või järgmised X aastat inimestele selgeks teha, et tegelikult on pokkerimängijad normaalsed ja kõik kaasaarvatud ta ise ei ole petised.

    Sõber, ütle mulle mõni tegevusala kus ei ole petiseid? Madis on nüüd avalikult patuoinas ja pärgli päralt selle korralikult ära teeninud. Mina isiklikult poleks seda elusees arvanud, et tema poolt mingisugused võltsgraafikud välja ilmuvad jne jne.
    Minul on lihtsalt kahju sellest, et kogu steikimise teemale paneb see sulitemp korraliku põntsu. Näiteks mina mõtlen rohkem korralikult ära elamisele ja tahestahtmata peab onlinest raha välja kandma. Oli plaan ka endale steiki küsida. Peale seda teemat ma nüüd ei teagi kas on mõtet post üles panna, sest kui ei saa usaldada eesti meistrit siis miks peaks keegi usaldama mind kes pole suurt midagi saavutanud.

  10. #2370

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Tsitaat Algselt postitas Batu Vaata postitust
    Sõber, ütle mulle mõni tegevusala kus ei ole petiseid? Madis on nüüd avalikult patuoinas ja pärgli päralt selle korralikult ära teeninud. Mina isiklikult poleks seda elusees arvanud, et tema poolt mingisugused võltsgraafikud välja ilmuvad jne jne.
    Erinevus on selles, et muud elualad (kaevurid, arstid, talupojad, lüpsjad või ämmaemandad) on ühiskonna poolt aksepteeritud samal ajal kui pokkerimängija kui amet või pokker kui elustiil tekitab veel vähemalt Eestis küsimusi ja pilke stiilis "Kas see on see mängu kus pead 3 kirssi ritta saama?". Selline juhtum avalikult kõigile närimiseks tähendab lihtsalt, et need, kes enne kahtlesid enam ei kahtle, et see ongi mingi scammerite, addicted gamblerite ja kirsside ritta ajajate rida. Kellelgi pole sellist jama vaja ja Pokernews.ee on ise selle dogma muutmiseks teinud kõvasti tööd. Nüüd selle uudisnupuga minu meelest piltlikult situtakse endale toanurka.

    PS! Kedagi pole ametlikult süüdi mõistetud, keegi pole raudkindlalt kedagi petnud kogu teema on püsti vaid oletustel, arvamustel, seisukohtadel ja trollimisel.

  11. #2371

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Tjah, sellemõttes on sul õigus.
    Aga siiski valeandmete esitamine, keerutamine, eitamine on ju kindel sulitemp :)

  12. #2372

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Tsitaat Algselt postitas Ruuky Vaata postitust
    Erinevus on selles, et muud elualad (kaevurid, arstid, talupojad, lüpsjad või ämmaemandad) on ühiskonna poolt aksepteeritud samal ajal kui pokkerimängija kui amet või pokker kui elustiil tekitab veel vähemalt Eestis küsimusi ja pilke stiilis "Kas see on see mängu kus pead 3 kirssi ritta saama?". Selline juhtum avalikult kõigile närimiseks tähendab lihtsalt, et need, kes enne kahtlesid enam ei kahtle, et see ongi mingi scammerite, addicted gamblerite ja kirsside ritta ajajate rida. Kellelgi pole sellist jama vaja ja Pokernews.ee on ise selle dogma muutmiseks teinud kõvasti tööd. Nüüd selle uudisnupuga minu meelest piltlikult situtakse endale toanurka.

    PS! Kedagi pole ametlikult süüdi mõistetud, keegi pole raudkindlalt kedagi petnud kogu teema on püsti vaid oletustel, arvamustel, seisukohtadel ja trollimisel.
    See teema peabki leidma kajastust. Miks peaks hakkama tekitama inimestele mingisugust võlts illusiooni sellest, et pokkerimängijate elu on üks suur pudrumäed ja piimajõed? Ega see ei muuda kellegi elu roosilisemaks, kui üritame kõik negatiivsed pooled maha vaikida ja ülistame vaid positiivset.
    Praegune kahtlusalune on ka üritanud vastavat kuvandit enda elust/karjäärist luua ning eelmise nädala uurimiste tulemusel on näha, et investoritele ja foorumile ette söödetud kuvand on kaugel reaalsusest.

    Ma olen juba ammu öelnud, et kõik scammerid peaks avalikult võlla riputama ja petetud inverstorid peaksid tegema kõik selleks, et petised saaksid oma teole ka vastava karistuse. Kuna enamus ülelaskmisi vaikitakse maha, siis tekitamegi ise soodsa pinnase selleks, et tuleb järgmine Ostab Bender ja võtab ullikestelt raha ära.

    PS! Madist pole jah keegi süüdi mõistnud, veel. Küll on aga tõendatud juba paljud valed (jutuajamine Käsperiga jne), ilmselge BRM eiramine (kui keegi mõistusega inimene tahab veel selle üle vaielda, kas 100R 3000$br juures on mõistlik mängida) ning investorite ignoreerimine. See kõik on juba piisavaks aluseks, et võib südamerahus artikli kirjutada, lootes, et võib-olla võtab noorhärra siisiki lõpuks mõistuse pähe.

  13. #2373
    Klubi Liige
    Liitus
    Feb 2009
    Postitusi
    2 502

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Tsitaat Algselt postitas Ruuky Vaata postitust
    PS! Kedagi pole ametlikult süüdi mõistetud, keegi pole raudkindlalt kedagi petnud kogu teema on püsti vaid oletustel, arvamustel, seisukohtadel ja trollimisel.
    - Kas on ilmnenud asjaolusid, mis oleks stake andmist mõjutanud kui need oleksid enne investoritele teada olnud? [Jah] [Ei]
    - Kas on ilmnenud tõsiseid kahtlusi stake tingimuste rikkumises? [Jah][Ei]
    - Kas stake saaja on kahtlused faktiliselt ümber lükanud või teinud endast oleneva nende hajutamiseks? [Jah][Ei]
    - Kas stake saaja on tagastanud stake, nagu on foorumis tavaks kui tingimusi mingilgi määral rikutakse? [Jah ][Ei]
    - Kas stake saaja on jõudnud investoritega teistsugusele ja kõiki rahuldavale kompromissile? [Jah] [Ei]
    - Kas stake saaja on esitanud investoritele vastuvõetamatu ultimatiivse pakkumise ja ähvardanud neid selle mitte aktsepteeirmisel veelgi suurema kaotusega? [Jah] [Ei]
    - Kas stake saaja on ütelnud, et tema poolest on teema lõpetatud [Jah] [Ei]

    Mida on veel vaja, et ütelda, et kedagi on kindlalt petetud? Mis instants selle "ametliku süüdi mõistmise" peaks siis ülitama? Mis peaks olemasolevale veel järgnema, et mingeid lõplikke järeldusi teha?

  14. #2374

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P


  15. #2375
    Julm Donk
    Liitus
    Feb 2010
    Asukoht
    Pealinnas
    Postitusi
    89

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P


  16. #2376

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    http://www.ohtuleht.ee/480541 ja olen vägakindel, et see ei jää viimaseks artikliks. See teema on saanud endale meeletu lugejaskonna ja paljud teevad siit seda lugedes omad järeldused. Madist ei päästaks ka enam minuarust raha tagastus algsummana ja isegi mitte siiras vabandus selle rahaga... märk on maha jäetud ja siit välja rabeleda võimatu.
    Madis pole suutnud anda ühelegi küsimusele vastuseid anda, mis on ikka väga konkreetselt küsitud, on suutnud kõik oma jutu üheks pasaks kokku ajada, mittemidagi mõistlikku öeldes!
    Sellise suhtumisega elus ta kaugele ei jõua, tuleb vaid loota, et selles süüdi ka tema puberteedi iga.

    Minu silmad näeksid ainult sellist lahendust, et herr Madis maksab viiivitamatult investoritele tagasi algsumma ja vabandab, ning kaob kus kurat siit foorumist ja hoiab edaspidi madalat profiili - see oleks miinimum mis temalt hetkel oodata! Kui seda ta ei täida, on ilmselgelt ta oma elu keeruliseks ajanud, vägapalju selliseid inimesi on kindlasti seda teemat lugenud, kes Madist kohatest vait ei jää, kaasaarvatud mina!
    My point of view!

  17. #2377
    Pokkerihai Kasutaja fyte avatar
    Liitus
    Jun 2010
    Postitusi
    3 380

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Palju õnne Madis!

    Pea liiva alla toppimine on tõepoolest hea lahendus olnud olukorrale.

  18. #2378

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Kui nüüd rahvas piisavalt loeb ja klikib, kas siis jõuab Madis oma kuulsuse tippu ehk Õhtulehe esilehele?

  19. #2379
    Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008
    Postitusi
    3 485

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Võtaks teiste investoritega ühendust, koondaks kõik nõuded üheks ja müüks selle edasi. Mõnele võimalikult karvase taustaga collectorile. Kas nõude müügist saab 5 või 500 eurot, poleks oluline. Oluline oleks, et mind petnud sitaratas kokkuvõttes sellest kasumiga ei väljuks. Samas kui sissenõudmisel kellegi tundeid või häid tavasid riivatakse, siis poleks endal sellega enam midagi pistmist
    ei toeta ma küll mingit vägivalda, kirjuta investeering korstnasse

    Minu arust pisavalt suur karistus on juba pokkeriringkonnas pilk maas käies, kui muidugi üldse julgeb näole anda

  20. #2380
    kuum poiss Kasutaja pastilaa avatar
    Liitus
    Apr 2009
    Asukoht
    Pahvaku peas
    Postitusi
    7 518

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    reality check on päris karm. kahjuks väärid seda, kuna soovitusi kuulda ei võtnud ja olid jätkuvalt .

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 17 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 17 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES