All bs aside, siis tegelikult ei ole selle olukorra lahendamine ju eriti keeruline. Madis tegi oma pakkumise ja selle raha võib kohe teele panna vist. Investorid esitavad individuaalselt enda nõudmise, kas siis olemasolev BR+50%, original stake või original stake+kompensatsioon vms. Mõned nõuded saavad kohe lahendatud (need, kes on nõus BR+50%). Need, kes arvavad, et kogu raha peaks tagasi saama, panevad siia kirja, mis nende hinnanguline nõue peale Madiselt esimese summa laekumist.

Ülejäänu maksmise või mitte maksmise osas jäävad pooled ilmselgelt eriarvamusele ja peale mõningat mölaroundi ja argumentide esitamist võib foorumi esindaja (ranka või keegi) otsustada, kas antud foorumi üldist tava arvestades peaks maksma või mitte. Kui ei peaks, siis on investorid lihtsalt halva investeeringu teinud. Kui peaks, siis on Madisel variant, kas maksta või leppida enda petturiks klassifitseerimisega ja foorumist eemaldamisega.

Aga meelelahutuse mõttes võiks veel mingitest graafikutest, useritest, multiaccountingust jms asjadest edasi laduda. See on lihtsalt paljudele inimestele fun lugeda.