Vabandust vastuste viibimise ning eelnevalt esinenud üleoleva käitumise eest. Viimases postis ei olnud soovi enda tahtmist peale suruda. Kuupäev oli lisatud plaaniga kiirendada protsessi investoritega suhtlemisel ning selle ultimaatumina esitamine ei olnud kindlasti olukorrale sobiv käitumine. Vastan küsimustele, mis on jäänud foorumis silma.
1)On eksinud mõistliku BR-management kriteeriumi vastu:
Olen terve elu mänginud "keskmise sisseostu" süsteemi järgi ja varem pole sellega probleeme esinenud. Sellest tulenevat panin ka reeglitsse punkti, mille järgi bankroll managment on pigem lahtine. . Tagantjärele muidugi kahetsen, et reeglid ei saanud konkreetsemalt kirja pandud ega ei seletanud oma tavalist brm süsteemi. Soovisin tulevikus vältida probleeme ning diili reeglid saidki sellepärast nö vabaks tehtud.
2) Investoreile valeinformatsiooni esitanud:
Varem esitatud graafikud on minu mängitud. Mängisin teise kontoga, kui olin alaealine pokkeri mõistes. Mängisin kasutajanimega HOTAMY1985 eelmise aasta perioodil kuniks mu sünnipäevani. Kontoga pole mul kontakti enam olnud, seda ka stake raames. Starsi sai saadetud kiri, mis on all spoileris. Loodan, et nad saadavad oma HH/uurimise otsuse lähiajal ning siis on näha, et chipdumpingut pole toimunud. Kuna mul olid kasutajad sama aliase all PokerTrackeris ei näe ma vs Playersist peale aliase eraldamist enam nende vahelisi käsi. Leidsin Pokerprolabsist paar turniiri, kus oldud koos kuid PTst neid otsides need puuduvad. Ma ei oska antud fenomeni kommenteerida aga PokerStarsile saigi sellepärast kiri saadetud ning nemad saavad seda kõige usaldusväärsemalt kinnitada.
( Click to show/hide )

3) Investoreid eiranud:
Peale viimast reegli uuendust, kui tuli ilmsiks inimeste rahulolematus, et ma ei update piisavalt tihti siis lisasin reegli iga pühapäeva kohta millal ma seda ka igakord tegin. Enne seda olid updated harvad. Küll vastasin investoritele erinevate suhtluskanalite kaudu. Auditid lisanud küsimisee peale. Steigi rahade koha pealt on investoritega privaatselt ühendust võetud.
4) On stakele pühendunud:
Erinevad reisid, live mängud ning muud reaalse elu olustikud ei lasknud grindida seda staket kui nö täis töökohana. Reeglid olid just selle pärast loosed, et polnud kindel kui palju mängida jõuan. Seega saab vist tõepoolest öelda, et stakele pühendumus oli madal.
5) Starsi reeglite vastu rikkunud:
Olen mänginud alla 21 aastasena peale eesti litsentsi aktiveerumist kasutajaga HotAmy1985 pokkeriruumis Pokerstars. Ei ole mänginud isiklikult kahe kontoga ühel ja samal ajal. Sellega oli kõik peale seda, kui oli võimalus ise oma kontoga mängima hakata legaalselt.
6) Henriga oleme suhelnud FBs. Sarnane vestlus leidis minu mäletamist mööda aset, aga võimalik et esines arusaamatusi üksteise mõistmisel. Ma ei soovi asjasse segada inimesi, kellel pole sellega tegelikult midagi tegemist ning nende elu tüüdata. Olen tema käest juba vabandust palunud, et sellise vestluse avalikuks tegin. See oli minu poolt väga suur viga.
7) Chipdumpingu kindlaks välistamiseks oleks vaja lisainfot, näiteks HH. Enne sind uskuma ei jääda, kui pole solid tõendust sellele.
Küsimuses 2 olen sellele viidanud ning all näha ka kiri mis saatsin Starsile. Kui keegi oskab öelda, kuidas peale seda kui antud kasutajad on olnud aliased ja nad lahti teha miks ma ei näe vs Playeri alt neid omavahel mängimas ? Samas puuduvad ka Tournaments - By Tournament need turniirid. ( Näiteks http://pokerprolabs.com/topsharkpro/...058068F4DAB784 kus on mänginud mõlemad koos. Panen filtriteks PTs 7-12 mai ning ma ei näe antud ajaperioodil sellist turniiri seal, kus nad oleks koos olnud. Samas General Views näen mängitud käsi aga vs Playersis ei ole neid.) Või on olemas eraldi veebileht kus saab need omavahel nö vs panna ning käsi vaadata ?
8) Lisaks
Tunnistan, et olen varem varjanud mängimist hotamy kontoga. Ega ei ole kerge sellist tunnistust avalikuks teha, et olen mänginud alaealisena kontoga, mis ei kuulu minule. Kuid antud asi on siin nii suureks puhutud ning soovin rahu ja eesti pokkeri mainet mitte rikkuda. Arvatavasti saan nüüd Pokerstarsist reeglite rikkumise eest bani(kirja kirjutamise ajal on konto juba blokitud), kuid antud asi ei morjenda mind teades, et raha röövimise/chipdumpingu süüdistustel pole alust ja ma pole sellise asjaga elu sees tegelenud.
Kõigile investoritele on ka hetkese seisuga stake hetkelise väärtuse rahad kantud (need, kes kandsid swedist said raha SEBst vb viibib mingid tunnid). Ehk siis kõigi investoritega on ühendust võetud ning rahade tagastamise arutelu jätkub privaatselt.
Ka sellest postist ilmselt ei piisa, et kõiki kahtlustusi ja süüdistusi ümber lükata, aga olen valmis edasistele küsimustele vastama. Sooviksin teiepoolseid täpsustavaid lisaküsimusi, millele proovin põhjalikumaid vastuseid anda. Oodatud on juhised ja soovitused, kuidas saaksin küsitavates kohtades paremini lisainfot anda.

Vabandust jällegi oma probleemse suhtumise pärast. Selline ma juba oma suhtumisega surve all olen. Ning ma polnud võimeline piisavalt viisakalt reageerima minu suunas tulevale rünnakule.

/
Foorumist 2p2 olen jah bani saanud väga ebaõiglasel viisil. Ma ei viitsinud seal isegi õigust taga ajada, et sinna tagasi saada. Ammu enne kunagi, kui full tilt käis siis tegelesin väga palju rahavahetusega. Ning ppro foorumist soovis ka kasutaja "variatsioon" vahetust summa oli vist mingi 3k$. Anyway kandis mulle raha, kandsin talle raha. Kõik läks ilusti. Aga järsku sain scammis süüdistatuna foorumist bani. Ei tea ikka miks ja kas teine kasutaja ei confirmind edukalt diili läbiviimist vms. Ei oska rohkem seletusi anda. Kui kasutaja "variatsioon" oskab midagi lisada siis see oleks väga teretulnud.
(Vahetus toimus läbi 2p2 foorumi mitte siin)


Kiri starsile:
( Click to show/hide )

Ei ole julgenud antud kirja läbigi lugeda. Kindlasti on vigu mega palju, kuid mõte jääb samaks.