Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 3319

Hübriidvaade

  1. #1

    Re: Madis Very + Stake + elu24 'nd stuff (rahul ?) :P

    Tsitaat Algselt postitas Madis Very Vaata postitust
    Kõik võitlevad siin oma õiguste eest.
    Vabandan, et pole kõigiga jõudnud ühendust võtta. Ma tegelen lõplikult selle asjaga ära pühapäevaks, mil olen tagasi Tartus ning räägin kõigiga läbi.
    Kui just mõni investor ei soovi lives Tallinnas rääkida, olen suure osa ajast kasiinos või on võimalus linna peal kokku saada ja rääkida. Ma ei peida ennast kuhugi. Muidugi on see raske ja tüütu kõigile teil pole vaja sellele oma aega raisata. Saame lihtsamalt Skype kaudu rääkida. Minu kasutaja Skype_Madise
    Kui oleks võimalik võiksid investorid mulle oma skype konto PMida. Selle puudumisel võibolla on rohkematel inimestel fb olemas. Seal on võimalik teha grupi chat ning saame kõik asjaosalised koos rääkida.
    Ükski investor mcdyess ei ole minu jaoks ebaoluline. Olen hetkel autos sõidame oopsi mängima sain lõpuks mindi ühenduse ka taha see siin hüppab palju.

    Kellegi rahad kinni ei jää starsi isegi kui peataks see kinni panema ilma põhjuseta seda ma luban. Neid kontosid ma omaks ei võta ja siin on vaid teie esitatud oletused. Mõelge mis tahate :)

    Ei saa ligi enne pühap suure arvuti poker trackerile. Kust oleks näha suurte turnade tulemused / näha palju nendega näinud. Need võin ju kinni maksta või lisan poole rollile ajast mil neid mängisin, et antud kahjut heastada.
    Ma ei näe reaalsust kogu stake tagastamisega.
    Ma pakun otseselt kohe kõigile investoritele +50% hetke väärust. Kui ma jõuan koju ja suurte turniiridea tehtud kahju on suurem, hüvitan ma kõik selle. Arvan, et selline pakkumine realistlik. Võite seda arutada selle pakkumisega olen hetkel päri.
    Chris äitäh sõbraliku teksti eest. Vabandust, et pidid ennast siia sikutama ei tahtnud segada.
    Temaga juba telefonitsi räägitud ning minu antud pakutud diil juba kinnitatud.
    Ma olen siin olukorda selgitanud ka autos no ilmselgelt tundub inimestele, et reeglid mis nad lugesid olid ala mängin mis tahan siis ei ole siin midagi rääkida.
    Mina ei taha investoritele nii siiski seda öelda. Minu keskmise bi teooria tundub jah debiilne ma ei mängi ka siis enam elus nii. Siiani on töötand. Olen valmis suuremad turniirid heastama/kinni maksma. Teised on rolli piires ning seda teadsid kõik ja pole sellega seoses midagi rääkida tundub siis kui tavaline stake kui 109 turbod välja võtta.
    Ses suhtes võin su skype lisada, aga mu seisukoht jääb samaks nagu ka paar lk tagasi ütlesin, et kogu summa tuleks tagasi maksta, sest sisuliselt oled sa eksinud reeglite vastu.

    EDIT: Lisaks sellele käib kogu aeg mingi vassimine, demagooitsemine, küll valed graafikud, valed kasutajad... Kogu aeg mingi sitt otsas ja ämbrid kadunud teema...
    Viimati muudetud mcdyess poolt : 08.06.12 at 16:02

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 3 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 3 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES