Eesti Pokkeriportaal

Vaata hääletusi tulemusi: Mitut riiki ma sellel aastal läbin?

Hääletajad
184. Sa ei tohi hääletada
  • 3 - jäävad ainult Baltimaad

    18 9,78%
  • 4 - (lisaks) narva minnes eksin ära ja satun korra Poola

    7 3,80%
  • 10 - (lisaks) Jõuangi plaanide päraselt Bulgaaria

    23 12,50%
  • 11 - (lisaks) Bulgaaria minnes eksin ära, jõuan Moldaaviasse

    7 3,80%
  • 15 - (lisaks) võidan tuusiku skandinaaviasse

    14 7,61%
  • 20 - (lisaks) Päris hullus juba, viiakse jõuga bussireisile L-euroopa

    9 4,89%
  • 30 - (lisaks) Võtame rummi ja ärkan kusagil keset Euroopat

    34 18,48%
  • 34 - (lisaks) Mõtlen et teen nalja ja avastan end USA-st

    18 9,78%
  • 41 - (lisaks) Kiirelt korra Kariibidele

    12 6,52%
  • 50 - (lisaks) Kasutan juhust Aasias ära käia

    42 22,83%
Lehekülg 28, kokku 157 EsimeneEsimene ... 1826272829303878128 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 541 kuni 560, kokku 3129
  1. #541

    Re: Estpätriku liivakast

    Lege: KÄSI PIDAS

  2. #542
    Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Privadurrs Suite
    Postitusi
    5 572

    Re: Estpätriku liivakast

    v-o kui viitsin siis teeb detailsema ülevaate ka mingihetk

    hetkel panin 1 000 000$ Freerolli käima ja kui ranka tuleb siis kerged saunad ja pärast kui veel turniiril sees, siis selle kõrvale paras trükkida

  3. #543
    Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Privadurrs Suite
    Postitusi
    5 572

    Re: Estpätriku liivakast

    seiklusjutte linnast ja leedust.

    Algus:
    kõik algas ohutust kõnest, mis mind äratas. kell oli 13. algul soiusin midagi uniselt vastu, kuid lõpuks nõustusin andude juurde sauna minema ja kerged õlled tegema. enne ranka juurest läbi, poodi ja hessburgeri - talongide vastu paar burksi ja sihtmärgi suunas astuma.

    Soojendus:
    andude juures käis tihe käshkeim ja saunatamine. edasi viimsi ja seal turna, kus oli normal nagu eeldada võiski. jäin kusagile keskele kui turboks ära minnes AK vs KK jäin teiseks. libistades mõne rummikoksi samalajal. käshkeimis ei olnud suurt midagi põnevat, tavaline mäng ja jutupada. mingihetk tuli lahkuda andude juurde kus kõik jätkus ja otse sai lennujaama lennatud. ranka muidugi hädaldas et tema kardab ja et tema kardab. tegime paar kino pilti ja lendasime viimasel sekundil lennukisse, milles jäin kohe magama nagu istusin. mäletan ainult seda, et ranka koguaeg togis - mis magad, ärka üles. ja nii terve tund. siiski ei lasknud sellest häirida ja kui juba buss ees oli lennuki juures, siis võtsin vaevaks üles ärgata ja maha minna. olime jõudnud välismaale.

    Välismaa:
    hotellis võtsime sviidi, check-in paberil sai enamus lünki suht tunde järgi täidetud peale nime ja oldi rahul meiega. vaatasime asjad üle hotellis. siis vist magasin tunni, kuna oli väga väsinud, kuni kreisi ja ranka mäkis käisid ja siis tuli ranka vanatuntud lausega lagedale: mis magad, ärka üles. Lõpuks võtsin ka kuulda ja lendasime poodi, kust kerged vajalikud tarbed ja 1 loteriipilet kreisile. mis vastu ootusi ei võitnudki. paar tilka vägijooki sisse ja juba oligi kell 17 ja peale. runnar, akristjan ja vlad lendasid meie juurde. viisakusavaldused vahetatud, klaasid kokku löödud, lendasime kasinni.

    Kasiino:
    Esimese asjane uurisin mis lauas olen ja siis lauda jõudes, kus teised juba hoogsalt mängisid, ütlesin: sit out ja v bare. Seda õppisin oma eesti meistrivõistluste veast ja lubasin kõigile, et esimest tundi ma ei mängi, sest eestikatel ja ka mitmel eelneval turnal olen just esimese tunni jooksul enamuse oma stäkist teistele mängimiseks andnud. hiljem sain teada, et 15 000 anti kätte ja kui tund oli möödunud oli mul alles ca 14600. Tund möödus peaasjalikult baaridaamide käest vene ja leedu keelt õppides ja apelsini jooki teatud lisanditega juues ning akristjaniga juttu ajades, kuna ta osutus meie kõige nõrgemaks lüliks: langedes juba pärast 4ndat kätt. ütlesin küll, et ise olid loll, et nii vara mängima hakkasid, aga see ei aidanud teda üldse. kui tund oli juba möödunud siis polnud üldse enam mängimise isu, akristjan ikka ässitas, et mängi ikka veidi. ütlesin talle: davaiks mängin kuni võidan esimese käe.

    1. käsi
    istun lauda ja kohe minu kord, küsin mis blindid on, vastatakse. vaaatan stäkk veits alla 15k aint. normaalne. uurin mis toimub, ees utg on raisinud ja minu kord siis, viskan pilgu kaartidele. suht head AsKs. mõtlen esimese käega ei viitsi välja ka langeda ja callisin. 1 blind callis ka. flop miski AQx. raisor paneb 600 (blinde tõesti ei mäleta), callin ja blind ka suht insta callis. turn T. minuni check. panin miski 2100, blind callib ainult. riveriks siis saabub moneykaart 4. mõtlen palju panna, et 100% call saada, leian et selleks on 3100 ja tulebki instacall AJ poolt. võidetud. stäkk 22-23k ja teatan, et ma sit out ja v bare.

    2. käsi:
    uuesti mängima jõudsin kui käis juba neljas 30minutiline level ja hakkas pigem lõppema, läksin kuna mõtlesin, et tahaks nende blindidega ka korra mängida. lendan lauda ja käis veel eelmine käsi, kus tüüp karjub i call allinn ja ne videl. avatakse kaardid. taivol 88 ja ne videlil 85o. split pot. oli aeg lauakaaslastega tutvuda ja avastan et 1-2 eestlast veel lauas. normal. kohe minu kord. vaatan suht normal AQ ja ees oli taivo naise poolt limp, kes küsis(täpseid sõnu ei mäleta): kas täna toimub miski estpatricku promo, et koguaeg sitout. vastasin et ei, et lihtsalt pole tuju ja hakkasin mitte eriti entusiastlikult mängima. panin siis miski 1900 raise suuruseks (BB oli vist 400 või 300, pigem 300 sest mäletan et panin jõhkralt suure raise) ja ne videl jälle kisendab et ne videl ja call. samamoodi ka taivo naine. flop on nice 998. taivo naine checkib ma ka vist, ne videl paneb 5k kohe miski ja karjub ja ne videl. ütlesin of course my friend ja panin miski 14k, ta allinn ja ma instacall nägu kõrvuni naerul. näitab üht: 4, näitab teist 3. no pair my firend. viskan AQ lahti. turn 8. tüüp surnud ja enne riverit olin teel juba baari pool ilma chipse hunniku ladumatagi. 2 käsi läbi.

    3. käsi
    nüüd võin käte järjekorra sassi ajada kuna potid polnud väga suured ja seega ei jäänud nii täpselt meelde. jällegi oli uus level alanud, wc-s kergendamas käidud ja teistele oma ne videl käest õhinal räägituna ja loomulikult enda mängu taevani kiidetud ja muidugi mitte mainimata et juba 2 kätt mänginud. lauda istudes avastan, et stäkk suurem kui arvasin ja ca 48k või sinna kanti. sain kusagil positsioonis mingite blindide juures KTs, vist oli suht button. panen raisi-daisy. bb call. taivo oli just öelnud et see ainuke oskaja mängija lauas. flop miski J9x r ja betiga võtan maha. igav. mõtlen et lähen uurin millal see paus juba hakkab, et sitaks ära hakkab see mängimine väsitama ja lähen uurima.

    4-8. käsi
    saabusin. ammu uus level juba alanud ja teatan rõõmuga et pole palju jäänud 15min vast pausini ja mõtlen et tähistan ja mängin hunniku käsi. 1 foldisin vahepeal, miski 39o. siis sain juba 79o ja suht buttoni peal panen ca 1k. bb läheb 5k allinn. mõtlen ah savi. tunne on hea ja callin. näitab rääbist AJ. ma juba rõõmus, et kas nii lihtne ongi. flop KJx , turn miski T ja kolmas risti, mul siis 7 ristist olemas, vastasel pole sedagi. ütlen et mul päris hea juba, irvitab kuid on mures - näen seda ta silmist. river standard 3. minu mastist. ja tüüp ütles mõne sõna millest ma aru ei saanud ja väga ei tahtnudki, kuid hoidsin suu kinni kuna oli suht turske minu kõrval.
    väsisin siiski ära ja foldisin K7o järgmine käsi ja ütlesin et ma sit out ja v bare. kõik kiitsid mu head otsust ja tõmbasin ilma suurema mureta minema. stäkk üle 50k, mis oli pigem top5 stäkk kui mitte top3. kõigest 6 käega. täpselt ei mäleta kas mängisin siiski veel ühe käe või oli see uue leveli alguses. aga käsi järgmine. just lauda jõudes ütles akristjan et sinu lauas on Orlov ja ta suht short, ütlesin a normal. lisas juurde et tema eest 500€ bounty, selle peale reageerisin innukamalt kui esimene kord ja lasin näpuga ja sõnaliselt viidata kus ta istub. istun maha, vaatan kõik tükk aega mänginud, mõni uus nägu lauas aga üldjuhul kõigil samad stäkid mis olid kui lahkusin. milline aja raiskamine. keegi utg kas minraisis või limpis, orlov kohe õhinal veits üle 2k sisse järgmine tüüp mõtleb ja mõtleb ja foldib. ma vaatan et 29s mul. nii kas panen kohe valueraise või mitte. leian et raise ja panin täpselt niipalju kui orlovil oli ehk miski 4000 algus, paar bigstäkki mõtlevad ja ei usu eriti mu tegevust kuid folditakse kuni orlovini, kes callib. viskab minu mastist AJ lauda ja siis ma ütlen et 2 tuleb tavaliselt. flop miski super actionflop. T2x. olen endas suht kindel. turn T, river blank. viskab 5x100€ miskeid shokolaadi tahvli moodi kaarte minupoole, surub kätt viisakalt, kuigi veidi pettunult ja lahkub. ma ka muidugi kohe minekut, et triumphist teatada ja tähistasin veel ühe apelsinimahlaga koos lisandiga. ja olin seekord veidi pikemalt ära, vahepeal vist lugesin, et stäkk veits alla 60k ja seda kõike 7-8 käega.

    edasine:
    egas pidu veel ei alanud. ikka tõsine grind jätkus. natuke aega mängisin suht palju käsi järjest v-o lausa 15 või rohkem. foldisin enamuse, ka 22, 55 kui allinn mindi. 55ga oleks suure poti võitnud isegi, kuna keegi muu ei hittinud. aga olin nagu olin. ainuke põnev käsi oli A3o-ga kui olin raudselt button ja panin ja BB-l ainuke tüüp kes oli 3bettinud rohkem kui 1 korra pani jälle otsa ja mõtlesin plaani valmis ja callisin 8,3k umbes kui BB oli 1k. mul ca 55k või veidi vähem. flop on suht hea, sest saan paari. Q73r vist oli. igatahes paneb miski mannetu 8-9k. ma mõtlen kuidas jätkata ja leian et allins on kõige parem mõte ja lendan sisse. mõtleb, jõllitab ja foldib. avg oli sel hetkel 29k. tean, sest vaatasin. stäkk jälle miski normal ja tüüp küsib kas ma nüüd sit out, polnudki selle mõtte peale veel ise tulnud ja ütlen obv, hea mõte ja v bare. lendasingi. seal kerge apelsinimahl lisandiga, viisin ka rankale ja burgetile mõned vitamiinijoogid. tegin red bulle, sest jube unine olin kuna ainult 2h maganud olin 36h jooksul. punane härg pani vere käima ja uni kadus. kui lauda lendasin siis palju mängida ei saanudki kui laud lagunes, ilma et ma mäletaks ühtegi põnevat kätt.

    2 lauda alles:
    siis olin enamuse ajast lauas ja mängisin, ainult korra vist lahkusin kui õlut tõin vahelduseks. siis muidugi oli juba kerge mänguisu tekkima hakanud ja loomulikult oli just see hetk kui baaridaamid olid kõik kadunud ja ootasin ilmselt üle 10minuti leti ääres ja kui tuli siis obv miskid leedukad juba kaugel karjusid mida nad tahavad ja teenindatigi neid ennem. sain joogid - lendasin lauda. mängisin. bettisin, raisiti. foldisin suht. mõned käed vist võitsin ka ilma ägedaid potte olemata. järsku lendas ranka lauda, et ta out. veidi veel ja ca 12-13 mängijat alles ja BB juba 2k. mul ca 60-65k ehk ja utg läheb allinn, esimene käsi mida tüüp mängis vist. pani 15k-20k ja hüperloose esimest korda mängiv tüüp sb peal minraise vms. vaatan KK. normal, mängitav käsi. panen allinns ja sb callib ja viskab rõõmust AK letti. utg juba torises siis kui mina allinns lajatasin ja viskaski 44 letti. näitan KK ja arvutan juba potti, aga ennem veel kui vastuseni jõuan särab juba A flopis ja ka turni A ja aukuost ei saabunudki. out, ca 150k potist, mis oleks kindlasti top3 stäkk olnud kui mitte chipliidri oma, sest avg oli minustäkk või veidi vähem tolhetkel.

    edasine:
    ega väga löödud ei olnud, veidi mõtleisn aga võtsin vitamiinipommid: apelsinimahlad salalisandiga käsile, aicu viisakalt öeldes, mis tähendab leedu keeles aitähh ja kerged pirukad baaris ja siis veidi kõrvalt mänguvaadatud ja ruletis õnne proovitud, mida siiski eriti mängida ei viitsinud ja suht kiirelt sai rahva sekka tagasi jõutud. pärast turnat sai teiste eestlastega juttu aetud ja apelsinimahle lisandiga joodud ja mingihetk magama jõutud, ehk kell 6 hommikul. millega lõppeski 41h seiklus. sai tugevad 4h magatud kui kreisi äratus tirises ja ta sööma läks ja kuigi äraksin üles, ma minna ei viitsinud. ranka oli suht väsinud näoga ja temalt midagi ei küsitud. kuigi ei läinud, und enam ei tulnudki ja kui kreisi saabus, siis ärkasin ka kuidagi ja sai asjad kokku pandud ja uuesti pikali visatud. siis küsis: millega või kuidas koju lähen, ei teadnud ja eriti ei huvitanudki selhetkel. ütles, et ta läheb 10min pärast autoga minema Tõnuga. mõtlesin sekundi ja jõudsin järeldusele, et ma ei viitsi ise mõtlema hakata ja lähen ka. sai rankagi kaasa võetud.

    kojusõit:
    kuigi olin üsna raskelt väsinud kordagi magama jääda ei suutnud(ranka muidugi ise magas ja pärast togis mind ära maga kui vähegi silm looja hakkas minema) ja pärast järjekordset 100km sitta hüppelist teed teatasin et kuigi väga kindel pole. on enesetunne kaunis kehv ja võin mingihetk vajalikku peatust paluda. õnneks seda vaja ei läinud ja koju jõudes ja saunas käiduna on nüüdseks kõik kahtlused taandunud.


    järgmise korrani.


  4. #544

    Re: Estpätriku liivakast

    ilus jutt, Elmo, hea töö

  5. #545

    Re: Estpätriku liivakast

    Hea lugemine :D

  6. #546
    Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008
    Postitusi
    3 485

    Re: Estpätriku liivakast

    yhest asjast ma ei saa aru. Miks sa neile turnadele ronid kui sa neid kergek2eliselt votad. Ma ei kujutaks ette , et ma l2heks pokkeirlaua taha nalja tegema. See oleks nagu sylitamine koigele, mida sa teed. Ise yritad grindimsiega igats k2est maximum v2lja votta.
    Ma ei tea kuida sinuga, aga mina ei m2ngi mingeid sobralikke homegame(olgu voi mikrolimiidid),.See viib vaimse tasandi nii alla, et ma tean, et ta mojutaks mu cashilaua voi MTT otsuseid .Suurendab ka TILDIfaktorit. jne

    Samamoodi yksiki ehitaja, ei hakka oma objektil "mollu panema, et siis hommikul tagaj2rgi vaadata.
    Kas ooperilaulja laulab kellegi synnip2eval purjus jorssidele nt, kui temalt seda palutakse? Riskides oma h22lega?

  7. #547
    Grinder Kasutaja MrRiver avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Tartu
    Postitusi
    735

    Re: Estpätriku liivakast

    Raha on, lõbus on, miks mitte.

  8. #548
    Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Privadurrs Suite
    Postitusi
    5 572

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas privador
    yhest asjast ma ei saa aru. Miks sa neile turnadele ronid kui sa neid kergek2eliselt votad. Ma ei kujutaks ette , et ma l2heks pokkeirlaua taha nalja tegema. See oleks nagu sylitamine koigele, mida sa teed. Ise yritad grindimsiega igats k2est maximum v2lja votta.
    Ma ei tea kuida sinuga, aga mina ei m2ngi mingeid sobralikke homegame(olgu voi mikrolimiidid),.See viib vaimse tasandi nii alla, et ma tean, et ta mojutaks mu cashilaua voi MTT otsuseid .Suurendab ka TILDIfaktorit. jne

    Samamoodi yksiki ehitaja, ei hakka oma objektil "mollu panema, et siis hommikul tagaj2rgi vaadata.
    Kas ooperilaulja laulab kellegi synnip2eval purjus jorssidele nt, kui temalt seda palutakse? Riskides oma h22lega?
    põhjendasin ju. tean kuidas mängin esimesi leveleid ja kui tean et üldiselt ma bluffin seal liiga palju siis on mõtekam mitteüldse mängida. igat kätt mida mängisin sain ju max value kätte. nimeta 1 käsi mida kirjeldasin mis oli valesti mängitud.

  9. #549
    Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Privadurrs Suite
    Postitusi
    5 572

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas MrRiver
    Raha on, lõbus on, miks mitte.
    nii ongi, sain ju selle turna suht tasuta ehk paketis saadud raha kattis nii satika sisseostu kui ka enamuse lennupiletist. kuna monitor katki siis niikuinii sundpuhkus ja miks mitte seda veeta heade sõpradega apelsinimahla koos lisandiga juues välismaal.

  10. #550
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 393

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas privador
    yhest asjast ma ei saa aru. Miks sa neile turnadele ronid kui sa neid kergek2eliselt votad. Ma ei kujutaks ette , et ma l2heks pokkeirlaua taha nalja tegema. See oleks nagu sylitamine koigele, mida sa teed. Ise yritad grindimsiega igats k2est maximum v2lja votta.
    Ma ei tea kuida sinuga, aga mina ei m2ngi mingeid sobralikke homegame(olgu voi mikrolimiidid),.See viib vaimse tasandi nii alla, et ma tean, et ta mojutaks mu cashilaua voi MTT otsuseid .Suurendab ka TILDIfaktorit. jne

    Samamoodi yksiki ehitaja, ei hakka oma objektil "mollu panema, et siis hommikul tagaj2rgi vaadata.
    Kas ooperilaulja laulab kellegi synnip2eval purjus jorssidele nt, kui temalt seda palutakse? Riskides oma h22lega?
    Muidugi laulab.

    EDIT: Ja kogu elu ei ole rahas.

  11. #551
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 393

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas ESTPatrick
    Nuotykių miestas ir Lietuva.

    Pradžia:
    Viskas prasidėjo su saugos kalboje, kuri sukėlė man. laikas buvo 13 soiusin Tingus bent kažką pradžioje, tačiau galiausiai sutiko andude eiti į sauną ir šviesos alų daryti. Prieš pamato ne per parduotuvę ir hessburgeri - bilietus poros burksi tikslą ir kryptį imtis.

    Šildymas:
    andude atėjo uždaryti käshkeim ir kepimo. Persiųsti Viimsi turna ir ten, kuri turėjo savo galima tikėtis, kaip įprasta. Aš kažkur viduryje, kai vyksta turboks AK vs KK praleistą sekundę. Tuo tarpu, stumdomas rummikoksi. käshkeimis nebuvo nieko didelis, įdomus, normalus žaidimas, o jutupada. mingihetk turėjo palikti andude, kuriais visi ir toliau oro uostą ir buvo skrendama tiesiogiai. pagrindo, ir, žinoma, ir verkti, kad jis bijo, kad jos bijo. mes filmų failus pora, ir išskrido paskutinis sekundžių lėktuvas, kurį aš užmigti kuo greičiau posėdžio. Prisimenu tik, kad pagrindo togis visą laiką - nuo miego, pabusti. ir taip visą valandą. Tačiau neleiskite, kad kištis, ir jei autobusas yra jau ne iš lėktuvo priekyje buvo tada aš paėmiau sunku prabusti ir baltos. mes pasiekėme užsienio šalį.

    Užsienio narių:
    mes priėmėme Hotel Suite, check-in spragų popieriaus dauguma buvo baigtas suht valandoms po vardą ir buvo patenkintos su mumis. atrodė ko daugiau aikštelė. Manau miegojo valandą, nes jie buvo labai pavargęs, nuėjo į rajono ir Makis pamato pagrindo, ir tada atėjo su vanatuntud sakinys: nuo miegoti, pabusti. Galiausiai, aš girdėjau, ir išskrido parduotuvė, kuri tiekia reikiamų šviesos ir 1 loterijos bilietą kreisile. kad lūkesčiai nebuvo võitnudki. vägijooki keli lašai ir buvo jau 17 ir po. runnar, akristjan Vlad ir skrido su mumis. viisakusavaldused sistemą štampuotus langai, skrido kasinni.

    Kazino:
    Naujausi Pirmiausia aš pažvelgė lentelės stalo, o po to pasiekti, kur kiti jau grojo smagiai, sakė: V išsėdėti ir pagimdė. Tai aš sužinojau apie savo klaidą ir pažadėjo, kad visos Estijos čempionate pirmą valandą, aš ne žaisti, taip pat keletą eestikatel prieš turnal'm tik pirmą valandą daugelis kitų savo stäkist žaisti juo. vėliau sužinojau, kad 15 000 buvo įteiktas ir jei valandą buvo priimtas, aš tik apie 14600. Naktinis baigėsi iš esmės Rusijos ir Lietuvos baaridaamide kalbų mokymasis, ir atsigerti apelsinų sulčių ir geriamojo nešvankus akristjaniga siekiant aptarti, kaip paaiškėjo, kad silpnesni, nei dauguma mūsų saitą: 4ndat ranką nuo kritimo iš jau. Sakiau, žinoma, kad pati buvo kvailas, kad nuosavybės pradėjo žaisti, tačiau tai nepadėjo jam ne visi. už valandą, jau praėjo, nes mums nepavyko žaisti daugiau apetitas, akristjan dar išprovokuoti, kad vis dar tenka mažai. Pasakiau jam: davaiks žaisti laimėti iš pirmų rankų.

    1. ranka
    ir dabar mano eilė pasėdėti ant stalo, kreipkitės žaliuzės būtų atsakyta. Šveicarija vaaatan konsolė yra ne mažiau nei 15k. normalus. atliktais tyrimais, priešais utg raisinud ir mano eilė, 'il ieškoti žemėlapiuose. suht galvos prašo. Man nerūpi su pirmosios kritimo ir callisin ranka. 1 taip pat ragino aklai. Nieko AQx šnipštas. raisor daro 600 (blinds tikrai nepamenu), ir Callin aklai insta suht gatvėje. Turn T. Gavau patikrinti. Įdėti nieko 2100, tik aklas kreipsis. moneykaart upių įplaukia 4. Aš tai daug 100% skambinti gauti, aš manau, kad tai yra 3100 ir turi būti instacall by AJ. laimėjo. Masė 22-23k, ir aš pareiškiu, kad aš išsėdėti ir v bare.

    2. Ranka
    teko žaisti vėl, kai pasiekė ketvirtą lygį ir pradėjo 30minutiline, o pabaigoje, nes aš maniau, kad jie norėtų, žaliuzės, kad žaisti. skrydis iš būsto ir dar nuvyko į ankstesnį vertus, kai rėkia tipo, ir raginu allinn ne videl. atidaryti žemėlapiai. taivol 88 ir ne videlil 85o. Split puodą. lauakaaslastega atėjo laikas išnagrinėti, ir atrasti, kad dar bent 1-2 lentelėje estai. normalus. Dabar mano eilė. suht AQ ir atrodo normalus prieš moters šlubuoti buvo Taivo, kuris prašė (nepamenu tiksliai tariant): Jei šiandien nieko estpatricku Promo sitout, kad visą laiką. Aš atsakiau, kad ne, tai tiesiog nėra labai entuziastingai nuotaiką ir aš pradėjau žaisti. Aš padėkite jį ten į 1900 m. sumą padidinti (BB tikriausiai buvo 400 ar 300, o ne 300, nes prisimenu, kad galiu pateikti žiauriai aukštos pakelti) ir videl ne ne videl ir vėl kisendab kad skambinti. pat Taivo moteris. šnipštas yra gražus 998. Aš taip pat patikrinti Taivo moteris, ne videl įdėti 5k ir šaukia, ir kai niekas ne videl. Sakiau, žinoma, yra mano draugas ir aš įdėti 14k, tai allinn instacall veidą, ir aš giliai naerul. rodo vieną dalyką: 4 rodo antra 3. ne mano firend pora. "Il AQ atidaryti. 8. ruožtu tipo ir mirė prieš upės juosta buvo mano būdas jau be Chipset ladumatagi krūva. 2 Hand out.

    3. ranka
    dabar galiu mokėti į rankas supainiotas supainioti, nes kaušeliai nebuvo labai didelis, ir todėl buvo ne taip gerai prisiminti. Vėlgi, prasidėjo kokybiškai naują lygmenį, vonios kambarys ir pasiūlė palengvinti jų ne videl kita vertus, nekantriai ir pasakė, dėl kurso, iki dangaus, ir žinoma žaidimą pati, nekalbant jau vaidino 2 rankas. lentelėje, posėdžio atrasti, kad daugiau nei maniau ir sukrauti apie 48k arba užsiregistruoti. Aš kažkur aklai bet kuriuo KTS pozicijos, tikriausiai buvo suht mygtuką. Įdėti Daisy-Raisi. BB skambinti. Taivo buvo tiesiog pasakyta, kad jis tik dažniau ieško prie stalo žaidėjas. Nieko J9x R betiga šnipštas ir kilimo. nuobodus. Aš einu į pertrauką tyrimus, kai jis prasideda, jis pradeda groti, kad sitaks padangų ir eiti ištirti.

    4-8. ranka
    Nauji. Naują lygį jau prasidėjo seniai, ir aš džiaugiuosi, kad nėra daug liko Pausini ir 15min iš mano rankų švęsti ir vaidina krūva. 1 foldisin metu yra 39o. 79o, ir tada aš jau pateikė apie 1k dėl suht mygtuką. BB važiuoja allinn 5k. Aš tai ah molio. jis mano geras, ir Callin. AJ rodo sykas. Aš jau džiaugiuosi, kad yra taip lengva, bet. KJx šnipštas, savo ruožtu, ir jokia trečioji statmena T, tada 7, aš kirsti ten, kitaip ne visi. Aš pasakysiu, kad aš jau gana gerai, bet šypsnys tai susiję - jis gali matyti visų akyse. standartas upių 3. Mano kostiumas. ir tipo keletą žodžių apie tai, ką aš sakiau nesuprantu ir nelabai tahtnudki, bet aš nuolat burna, nes ji buvo mano suht stambusis pusėje.
    väsisin, tačiau, ir foldisin K7o kitą ranką ir pasakiau, kad aš išsėdėti ir v bare. visus pasveikino mane ir sudaryti geras sprendimas eiti be didelių rūpesčių. kamino virš 50k, kuris buvo gana kamino top5 jei ne TOP3. tik 6-handed. nepamenu tiksliai vienos pusės, ar vis dar žaidžia, ji buvo iš naujo lygio pradžioje. Bet kitą ranką. tiesiog pasiekti stalo, sako akristjan kad jūsų stalo suht Orlovas ir jo trumpas, aš normalus. Priedas prie € 500 Bounty jo vardu, jis reaguoja teigiamai, nei pirmą kartą, ir tegul punkte vietoje ir žodžiu pirštas, ą, kai jis sėdi. Aš atsisėsti, žiūrėti į visus ilgą laiką grojo keli nauji veidai prie stalo, tačiau, apskritai visi tą patį, kaip stäkid buvo palikti. Kokie laiko švaistymas. utg minraisis ar kažkas limpis, Orlovas dabar nekantriai virš 2k į Šveicariją, tokio tipo mąstymą ir mąstymas ir foldib. Tikiuosi, kad mano 29s. taip ar ne įdėti valueraise nedelsiant. Manau, kad iškelti ir įgyvendinti tik tiek, kiek Orlovas buvo bene 4000 pradžioje, ir bigstäkki pora galvoti ir ypač nemanau, kad mano veiksmai, bet kol folditakse Orlovas, kuris reikalauja. AJ išmeta savo kostiumą ir tada aš sakau, kad būstas yra paprastai 2. Nieko super šnipštas actionflop. T2x. Esu tikras suht pati. T ruožtu, upė tuščias. 5x100 € suskumba miskeid šokolado plokštelės pavidalo žemėlapiai minupoole, suspaudžia ranką mandagiai, nors šiek tiek nusivylęs ir atostogų. Aš taip pat iš Žinoma, iš karto pereiti prie triumphist žinoma ir švenčiama su dar vieno apelsinų sultis. Aš šiek tiek ilgiau, šiuo metu toli, tuo tarpu aš manau, aš perskaičiau, kad kamino Šveicarija 7-8 mažiau nei 60k, ir viskas ranka.

    Toliau:
    Egas šalis dar nėra pradėtas. dar rimtai GRIND toliau. šiek tiek laiko žaisti daug rankų iš eilės suht vo net 15 ar daugiau. foldisin dauguma 22, 55, kai allinn eiti. 55ga būtų pergalės didelio puodą, net kaip kažkas hittinud. Tačiau, kaip buvo man. tik įdomu ranka buvo, kai buvau su A3o geležies ir aš įdėti mygtuką, ir BB, kuris buvo tik tipo režimas Pani 3bettinud daugiau nei 1 skaičiuoti ir maniau, planas paruoštas ir callisin 8,3 K jeigu BB bankui buvo apie 1k. Turiu apie 55k ar šiek tiek mažiau. suht šnipštas yra gerai, nes galiu gauti pora. Q73r tikriausiai buvo. Anyway įdėti ką nors chromo 8-9m. Manau apie tai, kaip elgtis, ir aš manau, kad tai geriausias idėjas allins ir žvirblį. mąstymas, spoksoti ir foldib. Vid tuo metu buvo 29k. Žinau, nes aš mačiau. Nieko normaliai ir tipo kamino vėl klausia, ar dabar galiu išsėdėti, tai nebuvo daugiau nei idėja pati, ir aš Obv, V, ir gimė gera idėja. lendasingi. lengva būti įtraukta į apelsinų sultis, taip pat rankale ir burgetile kai vitamiinijoogid. Aš raudona Bulle, kaip baisi kaip man buvo mieguistas, kodėl aš tik 2 val per 36H. Red Bull eiti ir įdėti kraujo netekimas miego. lentelėje, skrido jis daug, mes negalime žaisti, kai laive buvo likviduota, be jokių įdomių rankas, kad aš atsimenu.

    Lentelė 2 tiktai:
    laiko buvau prie stalo ir žaidžia dauguma, manau, tik vieną kartą išėjau alaus got vahelduseks. tada ir, žinoma, jau pradėjo kilti, o iš Žinoma, lengva mänguisu buvo tiksliai tuo metu, kai baaridaamid buvo visi dingo, ir laukdavo ne kovoti, ir tikriausiai daugiau nei 10minuti jei jis buvo toli nuo Obv miskid lietuviai karjusid, ko jie nori juos anksčiau, ir teenindatigi. Aš gėrimas - išskrido lentelės. žaisti. bettisin, raisiti. foldisin suht. Manau, mažai rankų ir laimėjo be šildymo puodus. Pamatai staiga išskrido į lentelę jį. šiek tiek daugiau, ir tik 12-13 žaidėjų, ir BB į 2k. Turiu pasakyti apie 60-65k utg ir eina allinn, iš pirmų rankų, kokio tipo žaidimui manau. 15k-20k, ir įdėti hüperloose žaisti pirmą kartą Sb minraise tipo ar pan. Peržiūrėti KK. normalus, žaisti rankų. įdėti Sb allinn ir mesti ir raginama džiaugsmo AK letti. utg jau gburek kai aš garsiai ir allinn viskaski 44 letti. Rodoma KK, ir apskaičiuoti puodą jau, bet vis tiek prieš, ir atsako jau atėjo į valymo šnipštas, ir pasukti ir aukuost ne saabunudki. dėmesį, CA 150k puodą, kuris neabejotinai buvo sukrauti į TOP3, jei ne chipliidri savo, kaip buvo vid minustäkk arba šiek tiek mažiau tolhetkel.

    Toliau:
    labai sumažintos ir nėra, tačiau, šiek tiek mõtleisn paėmė vitamiinipommid: oranžinė salalisandiga spręsti, aicu mandagiai tariant, tai reiškia, lietuvių kalba aitähh ir pyragų juostą, tada mažai šviesos šalia ruletė mänguvaadatud ir išbandyti savo laimę, bet šiuo konkrečiu žaisti, o ne gaišti suht greitai tapo tautos buvo pasiektas tarp nugaros. turnat kitų estai buvo aptarti ir priimti reikia pridėti prie geriamojo apelsinų sulčių ir mingihetk buvo miegoti, arba 6 ryto. lõppeski 41h nuotykius. 4h magatud rajonas gavo stiprus signalas tirises ir nuvyko į maistą, ir nors äraksin up, I didn't bother to go. Gruntas buvo pavargę suht priekį ir paprašė jam nieko. Nors jis dingo, miegas, nebėra tulnudki ir atvyko į rajono, tada prabudau ir taip viskas buvo sujungti ir sugriauti dar kartą. Tada paprašė eiti namo, ar kaip, ir ypač nežino huvitanudki selhetkel. sako, kad jis eina po 10min automobiliu toli Tõnuga. Antra, aš maniau, priėjo prie išvados, kad aš nerūpi galvoti apie save ir pradėti eiti gerai. rankagi buvo kartu.

    kojusõit:
    nors ir buvau gana pavargęs visai rimtai negalėjo miegoti (pagrindo, iš Žinoma, kodėl pats, ir po togis man miegoti kur akis pradėjo eiti į kūrėjas), ir dar po 100km shit šuolis paskelbė, kad nors kelias nėra labai užtikrintai. jaučiasi labai blogai, ir man reikia nustoti paklausti mingihetk. Laimei, nereikia eiti namo ir pirties käiduna dabar visos abejonės išnyko.
    FYP. Leedu keel suus ju.

    ROFL ja "ranka" tähendab "kätt" leedu keeles.

  12. #552
    Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Privadurrs Suite
    Postitusi
    5 572

    Re: Estpätriku liivakast

    ranka666 tähendab käsi666

    järgmine kord kui leeduka vastu 6 seti saad siis ütle talle seda

  13. #553
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 393

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas ESTPatrick
    ranka666 tähendab käsi666

    järgmine kord kui leeduka vastu 6 seti saad siis ütle talle seda
    ja sa röökisid üle kasiino - ranka ja ranka :P oot kohe lähen vaatan mis "runnu" tähendab.

    edit: sittagi, runnarile ka vastet ei ole.

  14. #554
    Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008
    Postitusi
    3 485

    Re: Estpätriku liivakast

    Mis see Orlov on mingi Leedu maffiaboss v?

  15. #555
    Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Privadurrs Suite
    Postitusi
    5 572

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas privador
    Mis see Orlov on mingi Leedu maffiaboss v?
    ei tea, miski rahajõmm on igatahes

  16. #556
    Klubi Liige
    Liitus
    Oct 2009
    Postitusi
    2 534

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas ESTPatrick
    ei tea, miski rahajõmm on igatahes
    Oli ehk see mees? http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=3674

  17. #557
    Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Privadurrs Suite
    Postitusi
    5 572

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas ristijeesus
    jah, sama

  18. #558

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas ranka
    oot kohe lähen vaatan mis "runnu" tähendab.

    edit: sittagi, runnarile ka vastet ei ole.
    jah, leedukad ei tea runnarist midagi :)
    minu reisile ja turniirile vajutas pitseri salakaval leedu gripp ja palavik mis mu maha niitis ja takistas turnat normaalselt mängida ning apelsinimahlajooke nautida, aga muidu oli tore ja järgmsiel korral tahaks taas minna

  19. #559
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 393

    Re: Estpätriku liivakast

    Tsitaat Algselt postitas runnar
    jah, leedukad ei tea runnarist midagi :)
    minu reisile ja turniirile vajutas pitseri salakaval leedu gripp ja palavik mis mu maha niitis ja takistas turnat normaalselt mängida ning apelsinimahlajooke nautida, aga muidu oli tore ja järgmsiel korral tahaks taas minna
    Mis järgmine kord? 21. mai ju. http://www.olympic-casino.com/poker/...641&t_id=11423

  20. #560
    Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Privadurrs Suite
    Postitusi
    5 572

    Re: Estpätriku liivakast

    ostsin 3 uut raamatut. kuigi hunnik eelmisi veel poolikud/alustamata tuli jõhker isu kivirähki ja henno raamatuid lugeda. kivirähki raamatute idee tuli tema "Jumala jutud" raamatu tagajärjel, mis on viimase aja parimaid huumori ja iroonia koosseisuga raamatuid ja henno "mina olin siin" on ju ammune klassika.

    Ostsin siis:
    kivirähki: "rehepapp" ja "jutud"
    henno "Elu algab täna"

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES