Tsitaat Algselt postitas bluelite Vaata postitust
Oskab keegi mingeid asjalikke viiteid anda kuidas HEMis oma andmebaasi läbi kammida ja leake leida? Pole seda kunagi teinud ja tahan seda leaki parandada. Igasuguse abi eest tänud ette.
Alusta ise basicust, siis hakkab hargnema. Ma ei tea, mida sa mängid, aga alusta positsiooni läbi kammimisest:

EP & PFR = TRUE, vaata, kas kõik käed toodavad kasumit. Pane kirja, potentsiaalsed leakid, ja uuri edasi. Sama MP ja buttoni kohta.
Blindidelt 3bet ja flat ning vaata, kas ja mis kuidas töötab. Kirja potentsiaalsed leakid. Blindide puhul pea meeles, et kõik käed foldides kaotavad 50bb/100 ja 100bb/100. S.t. kui BB-l käsi kaotab 99bb/100, siis foldimisega kaotaksid rohkem.

Siis OTB võiksid vaadata 3bet callimist, aga siin enne pane paika betsizing. Kui avad 2X ja flatid, siis peaksid võitma rohkem kui 200BB/100 ehk maakeeli 2bb/hand. Kui kaotad vähem, siis teed hästi, kui ei halvasti. Sama 3X-iga.

Võiksid üle käia ka erinevad flopid ning vaadata cbet sucessi. Kui hästi töötab paardunud, mono, rainbow, AXX, KXX, QXX, JXX jne. Hakkad paremini mõistma, kus on mõtekas rohkem/vähem või suuremalt/väiksemalt cbettida.

Siis setmining. Vaata, kas suudad OOP setmina, kas suudad SPP-dega callida 3bette jne.

TÄHTIS: iga otsuse juures vaata ka samplet. S.t. osades kohtades, kus sample size on väga väike - ala avanud sitaks, aga callinud vähe 3bette. Siis see tähendab, et see ei ole su default vaid readi põhine play. Ehk teisisõnu võib olla see sample plussis, aga kui teeksid defaultina, siis miinuses.