Tsitaat Algselt postitas privador
2k on tõesti hea stakk sisseminemiseks. Kui loosid vennad raisisvad ja terve laud kaas aläheb, siis on hea nuppudepanekuks.
3k-5k on selline vastik stakk, sest sa kulutad nii palju raha flopi vaatamistele ja märkamatult võid flopi vaatmaistele ja kaasaminemistele tuhandeid panna.
10k+ on jälle hea sest hea manööverdada. Ja kui keegi fish satub su nutsi otsa siis läheb kõik minema.

Aga jh ise pean ennats PLo regulariks, aga krt ka endale mrkamatult ma ei tee seal A mängu vaid D mängu. Küllap see ka aeglusest tingitud ja tahan sittade kaartidega actionit...

Eks kui EMV midagi hitin siis võtan cashi lauad ka ette ja testin pargi rege.
No 2k on sellepärast ka hea, et keegi ikka poti paneb ja limbid siis paned järgi poti saad pool oma rahast sisse panna ja ega naljalt regid 1k ei calli kui sul 1k taha jääb ja lihtne 800 eeku jälle olemas ja kui callib siis leadid suht, sest ega plo-s ka ei hiti igat floppi, et ta saaks su ülejäänud 1k naljalt callida:)
See, et A mängu ei tee tulenebki sellest, et igav on ja leiad igas kaardis midagi head, kuigi tglt on omahas ka ju trouble handid ja suurema potensiaaliga käed, pargis kipuvad need D mängu tehes ühte patta sulama:) Sellepärast võtagi kõrvale paar plo lauda läpakas lahti ja hoopis paremini sujub asi:P.