Tere kõigile!

Kuna aastaga ei ole netis pokkeri mängimise huvi kadunud, vaid tõusnud, siis otsustasin võtta asja väheke tõsisemalt käsile. Suuri eesmärke hetkel ei sea. Kõigepealt vaja donkey staatusest välja saada, siis vaatab edasi. Kui märkimisväärset ei saavuta, siis mängurõõm jääb ikka alles.

Minu senine pokkeri CV:

Esimest korda puutusin pokkeriga põgusalt kokku ca 15 aastat tagasi, kui kutsuti ühele kodusele donkamendile. Kuna käte tugevus sai selgeks, siis jätkasin kogemuste omandamist Videomati laadsetes asutustes. Fail. Positiivse külje pealt saavutasin sellise meelelahutuse vastu täieliku immuunsuse. Peale seda pikk paus. 3 aastat tagasi sai jälle kodumängudes osalema hakatud, huvi suurenes a mängimisvõimalused mitte. Sai siis sõbra soovitusel tehtud konto PokerStarsi, 350 usd peale kantud ja oma lõbuks ning ajaviiteks talvel-kevadel SNG-si (peaasjalikult single- ja two table, buy-in kuni 16.50 usd) mängima hakatud.Kokku umbes 230 tk, miinusesse ei jäänud, suurt raha ei teeninud, kasum ca 250+50 boonus. Seega kokku bankroll hetkel 650 usd. Avastasin ka selle asjaliku foorumi, tänud tegijatele, mida olen pidevalt külastanud ja suure huviga lugenud. Soetasin Hem-i, mõned raamatud. Suvel ei pokerdanud,septembris kolisin linnast maale elama. Sügisel õhtud pimedad ja pikad, nii et novembri teises pooles alustasin uuesti. Seekord võtan ette cashi ja üritan teadlikumalt asjale läheneda, hetkel PokerStarsis FR NL10. Suurt volüümi taga ei ole (15 000 kätt), kuna esialgu mängin 4 lauda korraga, sest ühe silmaga kõõritan Ranka tabelit, teisega jälgin ekraani ja samal ajal peab üritama arvutada pot oddse, oute, tegelema hand readinguga jne. Tulemus: nulli lähedane, ehk 1 buy-in plussi, suured kõikumised. Põhinäitajad 13/10/3, positsioon korras, ilmselt siis mäng postflopis kehvakene. Asjalikuma ülevaate statsidest panen üles jaanuaris, kui mängitud käte arv suurem. Käsi vaadates/analüüsides tundub vahel, et minu hiirel puudub nupp kirjaga “Fold”. Need õnneks parandatavad vead, mille vastu leiab siit foorumist abi ja nõuandeid.

Muud huvid: kalastamine (aastaringselt) ja tugitoolisport.

Ps! kui foorumi liikmete hulgas on Saaremaa elanike, oleks rõõm tutvuda/mängida/kogemusi vahetada. Ise olen sellest sügisest Muhu kodanik.