Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 26, kokku 60 EsimeneEsimene ... 16242526272836 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 501 kuni 520, kokku 1185
  1. #501
    Grinder
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Värske kala turg
    Postitusi
    898

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Mul läks suht kiirelt ja ma tegin viisa seal kohapeal... Sa pead vaid dokumente näitama ja oledki väljas. Väga väike lennujaam on see.

  2. #502
    Klubi Liige
    Liitus
    Oct 2008
    Postitusi
    1 903

    Re: Pokkeripro Taimaal

    kloonike kelle dissid need on?

  3. #503

    Re: Pokkeripro Taimaal

    tema enda obv

  4. #504
    Grinder
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Värske kala turg
    Postitusi
    898

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas ok2aa
    kloonike kelle dissid need on?
    Keegi baaridaam pokkeriprode suveturniirilt.

  5. #505
    Klubi Liige Kasutaja pikk28 avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Viimsi
    Postitusi
    6 695

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas Kloonike
    Keegi baaridaam pokkeriprode suveturniirilt.
    i remember that. hullud pommid olid.

  6. #506
    Pokkerihai Kasutaja mkva avatar
    Liitus
    Nov 2009
    Asukoht
    underthesun
    Postitusi
    1 972

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Panen siis mõne sõnaga järje kirja..

    Niisiis, aeg pattayal hakkas mööda saama. Mingi õhtu sai veel rahulikult istutud hotelli ees, seltskonnaks oli ainult Vidar.Ta pidi hommikul vara ärkama, et Bangkoki sõita, lõuna aeg läks tal lennuk juba kodu poole. Niisiis võtsimegi kumbi oma inividuaalse, kui ka koos veedetud reisi kokku, kõrvale mekkisime black labelit ja tossutasime sigarit. Mõnus oli. Sai veel emailid üle vaadatud ja antud, et hiljem saaks ikka kontakti hoida.. byby Vidar.

    Hommikul ärkasin. See oli minu viimane päev Pattayas. Ma ei mäleta mis ma päeval tegin, ehk tsillisin niisama ringi. Uurisin veel välja, et järgmine päev lõuna paiku läheb buss bangkoki. Kuigi mul polnud plaanis jooma hakkata, ega üldse erilist midagi teha, siis õhtu kujunes vastupidi.
    Otsustasin, et pean ikka kõigiga hõvasti jätma ja pealegi janu oli ka kurgus :) Kuskil kuue aeg õhtul hakkasin hotelli ees üksinda võtma. Hiljemm läksin käisin karaoke baaris, jätsin seal hüvasti ja siis läksin teise baari, kus palju baaritüdrukutest 'sõpru. Mitte, et ma kiidelda tahaks, aga seal ma vist jõin nii sama palju ööga, kui poolel reisil (obv liialdan) aga noo jah. Peale minu olid veel igasugused tegelinsgid oma viimast ühtut seal tähistamas. Baarileti kohal helises vahetpidamat suur kelluke, millega anti märku, et 'Ma teen kõikidele välja' Mingi rikas papi tinistas seal seda ikka terve õhtu. Välja tehakse viskit. Nii, et too õhtu ma enam õlut juua ei saanudki, sest muutkui lendasid aga viskipitsid ette. Peaks mainima, et see õhtu oli elu fun time. Seltskon oli hea. Piljardit mängisime palju. Igast asju sai teha.
    Kella kolme nelja aeg hommikul hakkasin tuppa minema, kui üks tüdruk baarist ütles, et tuleb 'saadab' mind, et tal paar tundi aega, aga siis peab bussile minema, mis läheb kuskile teise linna, ema juurde. Okei, muidugi :D

    Hommikul ärkasin päris mõnusa päkapikkuga suus ja suht rets oli olla. Tõmbasin lühikesed püksid jalga, panin suitsu ette tormasin trepist alla tänavale. Nii hea soe! Krt, kuidas ma ei taha ära minna, mõtlesin ma. Süütasin suitsu ja lasin päiksel end veel pruunistada. Ootasin, et käruga tädi hotelli eest mööduks. Sain just suitsu lõpuni tehtud, kui nägingi, et ta tuleb. Võtsin kohe värske apelsinimahla ja viis arbuusiviilu ja panin tagasi tuppa ajama. Mõtlesin, et viskan pikali, aga siis tuli pähe, et pimedas, külmas ma jõuan veel küllaga olla, seega läksin hotelli katusele.
    Kaasa võtsin kõik mis ostsin ja suitsud.
    Seal katusel keevitas päike nii mõnusalt, et ohkama võttis, sest varsti peab minekut tegema. Istusin siis seal katuse ääre peal, kõlgutasin jalgu ja näksisin külma,mahlast ja ülimagustat arbuusi, ning jälgisin inimesi all tänaval. Tegin veel paar suitsu ja jõin oma apelsinimahla ära. Päike võttis nii, et higi täiega voolas, aga ei raatsinud sealt ära minema, kuigi oli aeg. Passisin seal ikka nii kaua, et pärast pidin topelt kiirustama, aga see tasus ära.
    Toas viskasin asjad kõik kotti ja panin ajama. All andsin ära võtme ja jätsin kõikidega hüvasti. Kõht oli megatühi, seega hüppasin veel mingisse kohaliku söögikohta, sõin nuudleid ja muud head tai kraami. Ning juba olingi kastitaxos ja sõitsin bussijaama poole. Koha jõudes sai pilet ostetud ja vähese aja pärast istusingi bussis juba, mis startis bangkoki poole. Bye Pattaya!

    Sõit Bangkoki kestis vist oma poolteist tundi. Bussijaamast võtsin takso kellel lasin end viia mingile 'suht' põhitänavale, ma ei mäleta nime, kui keegi nime ütleks tuleks kohe meelde, aga see selleks.
    Tänav siis pikkkpikk aga mitte väga lai. Kahel pool igasugused baarid ja söögikohad ning samuti ka öömajutused. Valisin ühe suvalise välja, viskasin kotti tuppa, ning läksin väikest rohelist otsima endale.

    Nüüd küll tikus uni silma rsk.

    Seda kuidas too õhtu kujuneb, sellest järgmine kord.

  7. #507
    Klubi Liige
    Liitus
    Oct 2008
    Postitusi
    3 328

    Re: Pokkeripro Taimaal

    irw, mul ikka see korea tsikkide bänd replay peal.

    nuts video

  8. #508
    Pokkerihai Kasutaja mkva avatar
    Liitus
    Nov 2009
    Asukoht
    underthesun
    Postitusi
    1 972

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Fck, kui mingi vend 1outeri riverisse tõmbab siis kaob ikka mängu isu ära küll (tänaseks). Kirjutan siis mis Bangkokis toimus.

    Head lugemist.


    Olles toa üle vaadanud ja pesemas käinud, läksin välja. Ma ei teadnud nüüd mida kohe peale hakkata, kuna kõike oli nii palju. Kuna kell oli vähe veel ja väljas valge, siis toimus suuresti kauplemine igal pool tänavatel. Baarid ja söögikohad olis suhteliselt tühjad.
    Mingi tuki vend määris mulle on nö 'paketi' päehe, kus ütles, et veab mind paar tunnikest mööda bangkoki ringi mingi suht sentide eest. Kuna targemat mul nigunii teha polnud siis olin nõus. Järgnevalt tiirutasime ühest kohast teise ja ta näitas mulle igasuguseid 'huvitavaid' kohti. Mingi poolteist tundi ühest kohast teise trampides mul viskas suht üle, ja ütlesin talle, et ta sõidaks lihtsalt igalpool mööda linna ringi, aga et peatuda pole vaja. Ülejänud tunnikese sõitsimegi mööda tänavaid ja nägin suurlinna igapäeva elu.
    Mingi aeg sõidutati mind tagasi sinna tänavale.

    Vajusin kohha kuskile söögikohta sisse, sõin nuudlitest kõhu pungile ja läksin tuppa. Viskasin pikali ja vajusin unne. Ärkasin ma mingi 8-9 aeg õhtul. Mõtlesin, et ei taha nightlifet küll toas maha magada, seega hüppasin sajaga püsti, lükkasin plätud jalga ja panin ajama.

    Astusin tänavale. NICE! Elu kees täiel rinnal. Rahvast oli palju, baarid ja söögikohad olid turiste täis. Erinevad muusikad kostusid nii ühest kui teisest baarist. Kuna mu majutus asus täpselt tänava keskel, siis otsustasin, et teen mõlemale poole otsani tiiru ära, et saada ülevaadet, kus miskit toimub.

    Et mingitki ettekujutust anda, mis see 'tänav' on..

    ( Click to show/hide )

    ( Click to show/hide )

    ( Click to show/hide )


    Need pildid tehtud tänava alguses, kus on rahulikum ja nö minimaalne melu. Rohkem mul kahjuks pilte pole. Nagu ma ütlesin, see oli tänava algus, seega suht tegevuseta. Sukeldusin keskele poole tagasi, kus oligi kõige võimsam melu.
    Kuna inimesi oli nii palju ja suht trügimine käis ja päeval ma ei saanud väikest rohelist teha, nagu ma esialgu plaanisin, sisi hakkasingi nüüd otsima, et kust saaks. Praegu oligi õige aeg teha, sest megatsill kergelt lebos seal tsillida [imo]
    Astusin mingi rastavenna juurde, kes parasjagu tegi mingile tüdrukule rastasi. Kohalik ta polnud, aga ilmselgelt kaua seal juba elanud.
    Meie jutuajamine nägi välja selline.
    Mina: Hi
    Rastaman: Hi
    Mina: mmm, HAAAI, ise samal ajal mingit sellist nägu ette vuntsides 8)
    Rastaman: Aa, haaai. just a sec, i finish here, then..

    Lol, vend jagas matsu küll. Ootasingi seal üks 10 min kuni ta lõpetas tüdrukule soengu tegemise. Siis ütles, et käib ära. Käis max 2 min ära ja tagasi tulles ütles, et ta sõber kellel on tuleb 20 minuti pärast. Ütlesin, et ei viitsi oodata, ja kui ei saa kuskilt siis tulen hiljem tagasi.

    Ma ei tea miks, aga tol hetkel tõstsin lambist pea taeva poole ja nägin, et teisel korrusel rõdul oli 3 poissi ja 1 tüdruk, kes mind üles kutsusid samal ajal näidates näpuga liigutusi nagu teeks suitsu. Lol :D suht naljakas oli, aga üles ma läksin.
    Mingi baar see oli, aga selline suht pime, aga lahe koht. Klientuur puudus ja üldse tundus pigem selline private pleiss olevat. Astusin rõdule ja nägin nelja noort inimest. Peale väikest tutvust küsisid nad mult, et kas tahan suitsetada, et nägin mind all kauplemas. Obv olin nõus, kuna sain veel ka teada, et pappi mult ei taheta :P

    Läksime istusime kõik sinna suurde saali maha, üks tüüp pani mõnusa mussi vaikselt käima, pani alt uksed lukku, lükkas suure lcd seinal tööle ja tsilllebo võis alata.
    Istusime kõik ümber madala klaasist lauakese. Igaüks istus siis mõnusas pehmes nahktoolis. Üks kutt rullis parasjagu viite jointi, kui samal ajal me ülejäänud uurisime telekast mingit extreem channelit. Tv hääl oli mutetud, kuna mahlane vaikne tümm tuli suurtest diskokõlaritest.
    Laitisime joindid põlema. Igaüks istus kergelt omas mullis, tõmbas omale tossu sisse ja hingas siis välja teleka poole, et telekavalgusest näha, palju smouki tuleb. Mõne aja pärast oli ruum kergelt 'udune'
    Õhtu kujunes edasi nii, et mina latrasin mida kõike ma teinud ja näinud olin. Sellest hoolimata, et nad kõik kohalikud olid, oli neil väga huvitav kuulata, sest ükski neist polnud palju Bangkokist kaugemale saanud elu jooksul.
    Mingi aeg sai veel ka teine joint ära tõmmatud, ja niisama lebotatud kuniks keegi tark mainis midagi ala 'Food' obv läksid kõigil silmad suureks.
    Pakkusin välja, et lähme mäkki, kuid mu mõte tehti kiiresti maha, kuna mäkk nende jaoks kallis ja ei saa lubada seda, kui tahavad niisama lõbutseda ja juua. Ma kade inimene pole, ja kuna nemad jagasid minuga oma kraami ja üleüldse olid nad väga meeldiv seltskond ja pakkusid head aega mulle, sisi ütlesin, et teen kõikidele välja. Obv nad arvasid, et ma nii pilves ja leveldan nendega, aga siiski hetk hiljem nad said aru, et mõtlesin seda tõsiselt. Mäkkis sai tellitud kõike head ja paremat. Kõik itusime vaikselt kuni viimne kui amps oli alla läinud.
    Obv peale sööki me poisid mõtlesime, et nüüd on aeg veel teha. Läksime kõik tagasi sinna baari, tegime veel. Siis nad ütlesid, et kuskil linnas on mingi party, et nad lähevad sinna, ja kutsusid mind kaasa. Kui küsisin, et kas tuleme hiljem tagasi siia, siis ütlesid kõik, et neild kodud ei ole kaugel sealt peokohast, aga et sellel tüdrukul ja ühel poisil polnud kedagi kodus ja ma võin sinna ööseks minna. Kuidagi ei istunud mulle see mõtte. Ütlesin neile, et ma siiski ei tule, tsillin siin. Siiski ütlesin, et nad paneksid paberile aadressi kirja, et kui mul tuju tuleb siis lasen end kohale viia. Astusime tänavale, soovisime kõike head ja nad kadusidki.

    Ma nüüd ei teadnud mida ette võtta. Viimane joint hakkas peas oma tööd tegema. Sukeldusin rahvamassi. Fak, see oli nii tsill, ma olin nii lebos. Üksi hing ei ajanud mind närvi. Loksusin seal tänavale, vaadates ühte koma teist samal ajal kuulates erinevatest kohtadest tulevat muusikat.
    Hüppasin sisse 7eleven poodi, kust ostsin endale õlut ja palju ervinevaid majustusi. Poest välja tulles istusin seal samas poele kuuluvale toolile. Seal oli neid hulgim, muidugi lauad samuti. Kõik olid hõivatud turistide poolt. Istusin maha ja avasin järjest oma sokolaadid ja pugisin neid sisse. Suus oli nii kuiv, et kiirelt sai mu üks õlu otsa, ning pidin uute järgi jooksma kiirelt. Kiirelt poodi joostes unustasin muidugi oma sokolaadid lauale ja tagasi tulles oli keegi äge vend need pihta pannud :D Ei noh, okei, seal kaks ampsu oligi aint, loodan, et kellegi päev sai tehtud tänu nendele :P

    Ma ei viitsinudki rohkem istuda, aga tänavale ka ei tahnud minna kakerdama, kuna ülled olid ostetud, ja seal pole kombeks pudelitega tänaval käija. Ajasin kähku 2 väikest pudelit Singhat kurgust alla ja läksin maad avastama. Krt viis minutit hiljem oli kõigest sellest ainete ja muu kraami segust parajalt võimas sumin mul peas. Ja kui nüüd arvasin, et varsti peaks minema magama ära siis nagu alati, plaan muutus totaalselt.

    Tänaval kõndides hüppas mulle ligi mingi tuk-tuki vend, kes küsis poolsosistades, et kas ma Ping-pong showd tahan vaatama minna?, et 10 minuti pärast hakkab. Midagi vastamata ja samal ajal kergelt naerma puhkedes mõtlesin, et kas ma tõesti olen nii High ? Mis pingpong öösel ? what?! Aga ei noo, ma muidu olen inse ilge pinksi fänn, või noh varem olin, käsin mängimas kokuaeg, arendasin end, ja jälgisin eriti tegijaid pilukaid telekast, kui ulme mängu nad tegid. Küsisin, et mis see show siis maksab, vastas ta mulle, et sissepääs on tasuta, aga et vähemalt ühe joogi, pole tähtis millise, pean ostma sees olles. Okei, tundub mõistlik. Ütlesin, et muidugi tahan näha, endal samal ajal ikka brein naeris täiega, et wtf ma lähen nüüd täiega kivis peaga mingit pinksi showd vaatama.
    Tüüps ütles, et show asub paar tänavat edasi, ja et mõni minut sõidame sinna tukiga ja et ma ei pea maksmagi selle eest. Okei, suht kahtlane tundus juba asi, aga suht savi oli.

    Jõudsime kohale. Leidsin eest rahvamassi, kes sealt välja voolas, kõik tsipa tongis. Kellel nägu naerul, kellel ehmunud. Välimuselt nägi see koht välja nagu mingi kinnine klubi, ja obv seda ta ka oligi. Suur koljat tegi ukse lahti mulle, astusin sisse, ja sain kohe aru, et ilmselgelt ei 'pingpong show' pole see mis mina arvasin, et ikka stantart, 1 laud, 1 väike pall, kaks meest ja mõlemal reketid. Noooo.

    Klubi ise oli selline kergelt hämar. Täis valgeid turiste, kes olid kõik maha istunud ja pikkisilmi midagi ootama jäänud. Keset ruumi oli kõrgem platvorm. Istusin ka suvalisse lauda maha. Öeldi kohe, et mis joogi tellin. Kuna seal pidi joogi tellima siis võtsin hinnakirja ette, et vaadata mida ma tahan. MIDA MA NÄGIN. Hinnad algasid 500st Bahtis, ehk tsipa üle 150.- mis on ilmselgelt meeletu hind. Aga kiirelt jõudis mulle kohale, et joogi sees ongi nö show pileti hind. Päris ülut ma ei tahtnud, kuna kõikidel olid igast ägedad kokteilid laudadel, siis leidsin ka mina menüüst mingi special ultra mix cotaili, mis maksis miskit 850 bahti, ehk pea 300 krooni. Aga suur oli, ja väga maitsev ja hea.

    Järsku läks muusika käima, sumin ruumis vaibus ja lavale astus peaaegu paljas naine.
    Järgnes tõsine tunni ajane SHOW millest ma kahjuks siin kirjutada ei saa, kuna arvatavasti järgneks peale seda minu bannimine.
    Võin öelda, et nägin too ühtu asju, mis olid küllaltki ulmelised. Nii, et kes bangkoki satub ja pole just ülimalt nõrganärviline siis soovitan sellist asja vaatamas käija. (kes tõesti tahab teada, siis PM)

    Egas midagi. Mingi aeg läksin hotelli. Järgmine päev shoppasin bangkoki tänavatel veel igast suveniire ja riideid koju kaasa. Peale seda järmise päeva hommikul läks lennuk Hong-Kongi, seal ka kerge shopping. Kowloonides üks öö sai mõnusat ööelu nautida. Ja juba järgmine hommik lendasingi Londoni poole ja seal Eestisse.


    Sellega tõmbangi joone alla oma reisijutule. Loodan, et oli huvitav lugemine.

    Järgmiste seiklusteni, loodetavasti juba mõne kuu pärast.


  9. #509

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Aitähh, väga kõva stoory :)

  10. #510
    Super Moderaator Kasutaja camu avatar
    Liitus
    Jan 2009
    Postitusi
    3 412

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Räägime nüüd Ping-pong show´st? Paljud tahaksid kindlasti teada...

  11. #511
    Pokkerihai Kasutaja mkva avatar
    Liitus
    Nov 2009
    Asukoht
    underthesun
    Postitusi
    1 972

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas camu
    Räägime nüüd Ping-pong show´st? Paljud tahaksid kindlasti teada...
    Nagu ma ütlesin, on jutt äärmuslik. Ehk kirjutan blogsopti blogisse homme ja panen viite.

  12. #512

    Re: Pokkeripro Taimaal

    väga hull stoori!

  13. #513
    Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Privadurrs Suite
    Postitusi
    5 572

    Re: Pokkeripro Taimaal

    normal

  14. #514
    Bännitud
    Liitus
    Nov 2008
    Postitusi
    31

    Re: Pokkeripro Taimaal

    (Y)

  15. #515

    Re: Pokkeripro Taimaal

    lahe oli jah. seiklusi parajalt. Kas Vidariga oled ka suhelnud? või üldse kellegagi reisi pealt?

  16. #516
    Pokkerihai Kasutaja mkva avatar
    Liitus
    Nov 2009
    Asukoht
    underthesun
    Postitusi
    1 972

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas Ajuvaba
    lahe oli jah. seiklusi parajalt. Kas Vidariga oled ka suhelnud? või üldse kellegagi reisi pealt?
    Vidariga msnis sai varem pidevalt suheldud, nüüd nagu pole eriti millestki rääkida

  17. #517

    Re: Pokkeripro Taimaal

    äge seiklus oli sul ikka.
    ja retsept, et viitsisid seda kõike meiega jagada!
    järgmise korrani

  18. #518

    Re: Pokkeripro Taimaal

    eriti huvitav lugemine :)
    Johnny võiks ka rohkem kirjutada,nüüd,kus mkva mulkad otsa said. Sul on kindlasti parematki teha Johnny, aga me soovime, et meil ka greatfun oleks!

  19. #519

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas minuraha
    eriti huvitav lugemine :)
    Johnny võiks ka rohkem kirjutada,nüüd,kus mkva mulkad otsa said. Sul on kindlasti parematki teha Johnny, aga me soovime, et meil ka greatfun oleks!
    +1

    Maybe reixxx ja Kloonike ka, kes foorumi kaudu kokku said. Oleks rohkem pilte siis oleks väga pro.
    Muide suur tänu, mvka, väga hea lugemine oli.

  20. #520
    Pokkerihai Kasutaja mkva avatar
    Liitus
    Nov 2009
    Asukoht
    underthesun
    Postitusi
    1 972

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas KeRRRt
    järgmise korrani
    Tyty, ja pleasure was all mine.

    Ja arvatavasti, või noh ma vähemalt siiralt Loodan, tulevad lähiajal reisijutud väga nutsid, sest plaanis minna ühe sõbraga, kes samuti pokkerimängija, nii et lots of fun every day i think... :)

Lehekülg 26, kokku 60 EsimeneEsimene ... 16242526272836 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 17 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 17 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES