Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 3, kokku 60 EsimeneEsimene 123451353 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 41 kuni 60, kokku 1185
  1. #41
    Vana Tegija Kasutaja Ghost0 avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Postitusi
    1 335

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Kuidas lood arstiabi ja tervisekindlustusega on?

  2. #42

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Taifuunid, orkaanid, üleujutused?
    Kui kaua meie mõistes on head ilma. Mingid sesoonsed vihmad, niisked kuumad ilmad... on midagi sellist seal ka? On seal võimalik aastaringselt elada?

    Edit: Ja kuidas cashoute teed? Kuidas poes maksad? Kuidas raha sinuni Tais jõuab?

  3. #43
    Grinder
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Värske kala turg
    Postitusi
    898

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas taiki
    Ok, lisan ka paar küsimust siis.
    1) Kuidas välismaalastesse üleüldiselt suhtutakse?
    2) Kas on midagi sellist millest tunned puudust, mis Eestis oli olemas ja Tais mitte?
    3) Võibolla kirjeldad tavalist argipäeva põgusalt.
    1) Kui sa suhtud kohalikesse austusega ning tüli ei nori, siis keegi sind ennast ka torkima ei tule. Minul pole 4-5 tripi jooksul veel ühtegi konflikti jõudnud tekkida. Küll aga tekkis konflikt mingi debiilse eestlasega mõned päevad tagasi, ilma, et ma talle midagi öelnud oleks (kuulsin baaris eesti keelt ja lihtsalt ütlesin nende seltskonnale tere). Taid on üldiselt sõbralikud ja abivalmid, hoolivad. Hotellidest mul siiani midagi varastatud pole, kõik käituvad äärmiselt viisakalt. Kuna mul on juba regular kohad välja kujunenud, kus ma peatun jms ning inimesed teavad ning tunnevad mind, siis on nad enda külalislahkust näidanud veel suuremalt. Näiteks ühes restoranis ma sõbrunesin restorani omanikuga - iga kord toit valmistatud erilise hoolega ja vähemalt 50% suurem kogus... Ta on nüüd minu "ema" Tais :D Kusjuures ta mees mängib pokkerit ja minu "Tai ema" pakkus kohe coachingut. Mees olevat miljoneid võitnud (maybe bs). Hotellid, korterid special rate. Baaris tasuta joogid jne. Suhtu neisse viisakalt ja nemad vastavad sulle samaga.

    2) Eestis on mõned head sõbrad kellest tunnen Tais olles puudust, kuid Eestis olles tunnen ma Taist veel rohkem puudust.

    3)Argipäev... Mul ei ole veel argipäeva olnud, ainult argi-pidupäevad.. Kuid täna lendan sinna ning planeerin suht normaalset elu elada 6 kuud (peale uue aasta pidustusi). Suht standard... Äratus, pesu, söök ja muu vajalik. Edasi juba grind vastavalt vajadusele ja peale seda mis iganes :) Oleneb kellaaegadest. Ise olen sunnitud minema öörežiimile nii, et pokkeriga alustan umbes 8pm+ ja lõpetan 6am või midagi sinna kanti, sest mängin UK based sitel ja see on -7h Thai time. Niisama "väljas käimise" üritan jätta nädalavahetusteks. Kahjuks selline graafik eriti hästi sotsiaalelule ei mõju (sõbrad töötavad 8-17 vms - seega pean nende tööajal magama ja niisama "hängimise" enne pokkerisessioone tegema... loodan, et süsteem siiski minu jaoks toimib).

  4. #44
    Grinder
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Värske kala turg
    Postitusi
    898

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas Svenza
    Taifuunid, orkaanid, üleujutused?
    Kui kaua meie mõistes on head ilma. Mingid sesoonsed vihmad, niisked kuumad ilmad... on midagi sellist seal ka? On seal võimalik aastaringselt elada?

    Edit: Ja kuidas cashoute teed? Kuidas poes maksad? Kuidas raha sinuni Tais jõuab?
    Taifuunid, orkaanid, üleujutused? - not really. Tormise ilmaga võib ju toas istuda.

    Kliima on eri Tai piirkondades erinev. Näiteks Põhja Tai (mägedes olev Chiang Mai) on oluliselt jahedam kui Lõuna Tai. Bangkok tundub selline niiske ka lämbe.

    Meie mõistes on seal kogu aeg suvi, lihtsalt vahepeal on vihmaperiood, kuid siis ei saja ka väga palju (maybe 1-2h päevas). Olen seal viibinud nii vihmaperioodi ajal kui ka kõige kuumema perioodi ajal - mõlema üle pole midagi kurta.

    Cashoudin otse panka, poes maksan sulas, sula saan ATMist kaardiga (suuremates keskustes ja klubides/baarides saab ka kaardiga maksta, kuid ma arvan, et nad pigem eelistavad cashi).

  5. #45
    Grinder
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Värske kala turg
    Postitusi
    898

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas Ghost0
    Kuidas lood arstiabi ja tervisekindlustusega on?
    Ei ole kindel. Ise olen raha eest kõik tervisemured lahendada suutnud, kuid tõsiste terviseriketega mul kogemused puuduvad. Ehk Johnny täpsustab.

    Väiksema
    Tsitaat Algselt postitas levis
    Miks neid Ladyboysid seal nii palju on?
    Seal kus on, sinna tuleb juurde. Nad on Tai ühiskonnas aktsepteeritud.

  6. #46

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Swed või SEB või välismaa bank? Või krediitkaart?

  7. #47
    Grinder
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Värske kala turg
    Postitusi
    898

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas Svenza
    Swed või SEB või välismaa bank? Või krediitkaart?
    Toimivad nii deebet- kui ka krediitkaart toimib, kuid pank võtab teenustasu (20k bahti pealt miski 180 eegu kanti imo). Teine variant on saata raha Eesti pangast Tai panka ja siis Tai kaardiga välja cashida.

    Hädaabi korras võib ka mõne sõbra/tuttavaga diili teha kuidagi aga see on juba igaühe enda kujutlusvõime küsimus.

  8. #48
    Pokkerihai Kasutaja mkva avatar
    Liitus
    Nov 2009
    Asukoht
    underthesun
    Postitusi
    1 972

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Niisiis, lubasin väikse kokkuvõtte teha.

    Ehh, ma ei teagi kust alustada.. No teeme proovi.

    * Elamine - Võin täitsa öelda, et kui oled nii regular ja tead, et sissetulek koguaeg olemas, võib vabalt hotellis elada. Nt: Elasin Pattaya kesklinnas, hotellis, üle kahe nädala, öö eest maksin u $20, mis ma siis selle eest sain ? Üpris suur tuba + suur kaheinimese voodi, riidekapp, külmik, nurgalaud, telekas, kont, ainuke miinus minu jaoks oli, et vannituba ja wc oli koos, aga noo see ei määra ka väga.
    Nii, kööki polnud ja seda pole vaja ka (sinnani jõuame), ahjaa, üks plus oli veel see, et mul oli tuba viimasel korrusel, seega sain hommikuti ärgates kohe katusele suitsu minna tegema ja linna uurima :)
    Uurisin ka seal olles üürihindu natuke, suht pooleks eesti hindadega, aga väga ma siiski ei uurinud. Aga Pattaya kesklinnas oleks ostes saanud mõnusa katusekorteri mingi natuke üle miljoni krooni kätte.
    Nii,
    *Söök
    Mainisin ennem, et kööki pole vaja, jah, nii see on, taid söövad enamasti väljas, ja kodus teevad süüa vähesed. Lihtsalt tänavatoit on niivõrd odav ja samas ülimalt maitsev. Näiteks, kõige tavalisem nuudlisupp, selline mõnus ports oli umbes 12 krooni, siis igasugused praetud riisid, nuudlid,kanaga ja ilma, kõik sellised keskmised portsud samuti umbes 10-15 krooni. Kui ikka puhtalt tänaval süüa siis saab väga odavalt läbi, kui minna kuskile söögikohta, aga siiski tellida tai toite siis lihtsalt tänu lauale ja toolile maksad 20 krooni juurde (ei ole ju palju)
    aga nii, kui tellid mõnd euroopaliku toitu, nii hind poole suurem.

    Mis siis veel, noh liigelda on ülimugav igalpool tais. Linnades vuravad tuk-tukid ja kastikad, millega saab sõita linnades enamasti kuni 10km kõigest 10-25 krooni eest. Muidugi on ka taksod, neid on kahte sorti, ühed on meetertaksod ja teised on minutitaksod, alati on mõtekam võta meeter takso, sest seal tihtipeale ummikud suured, seega minutitaksoga maksad lihtsalt üle.

    Üldiselt on kõik väga odav. Söök, jook, riided.. kõik.

    Ilmast siis. VÄGA Soe/Kuum, mis mulle isiklikult 100% meeldib. Muidugi ka niiske. Mina satusin sinna, siis kui hakkas vihmahooaeg, ja obv pole see vihmahooaeg selline, nagu mina/me oleme seda ette kujutanud, et kui hakkab kallama, siis jääbki kallama, Not ! Enamasti sajab üldse öösiti, nii et ärgates sa ei pruugi kunagi aru saadagi, et sadanud on, sest masinad mis imevad vett, sõidavad intensiivselt tänavatel ja hommikul vara hakkab päike kütma, mis kuivatab kiirelt kõik ära. Aga noo muidugi, sadas ka päeval vahest, või õhtul kui baaris sai istuda, siis sadas mingi 2 tundi järjest, siis oli vesi tänavatel põlvini, siklid olid pooleldi vee all ja autod kimasid siis pritsisid mõnusalt suuri lained kahte pidi, :D (täis peaga oli fun, tänava ääres passida ja dziipi oodata kes kimab ) Aga üldiselt uurisin kohalike käest, siis nii pidigi olema, et paar tunid päevas sajab (vihmahooajal) aga ülejäänud aeg on ikka soe/kuiv, kuum/kuiv.

    Suuri toidupoode seal pole, nagu meil nt Selver vms. Ülipopulaarne on 7eleven kaubanduskett, ehk siis sellised väiksed poekesed, kust saad kõike enamvajaliku (peale söögi) nagu joogid, suitsud, hügjeeni tarbed, maiustused etc.

    Kohavalikutest:

    Oleneb inimesest, kes tahab, et iga päev/öö oleks lõputult uusi võimalusi, uusi väljakutseid ja mida kõikeohtliku jnejne, sellejaoks oleks Bangkok väga viis koht. Mullegi isiklikult meeldis Bangkok, kuigi ei jõudnud nii palju, kui oleks tahtnud seal elu näha. Aga seda ma ütlen, see linn on piirideta...

    Siis olin veel ka Pattayas, mis asub u 150km bangkokist, selline tore linnake, mina pesitsesin kesklinnas, nii et kui hotellist tänavale astusin, siis kahel pool teed oli baare/kõrtse/klubisid täis. Rand asus 100m kaugusel ja põhiline rämeda melu tänav ehk Walking Street asus 300 meetri kaugusel.

    Siis midagi palju rahulikumat, selline saar nagu Koh Phangan, umbes 1000km bangkokist, täielik paradiis. Btw, sellest saarest pole kaugel (umbes paar tundi laeva sõitu) on saar, filmist "The beach" nimega Koh Phi Phi, sinna ma ei jõudnud, aga üks Iisraaeli lahe vana teadis rääkida, et obv pole see saar nagu see oli seal filmis, aga paradiis pidavat ikka olema.. eniveis tagasi Phangani juurde.. jah see on seal paradiis. Mis ma oskan öelda.. eem, valge liiv, helesinine vesi ja palmid ranna kohal õrnalt lehvimas.. damn, kui hea on meelde tuletada.. Üldiselt väga rahulik pleiss, kuigi mida paljud ei tea on see, et seal toimub iga kuu üks faking võimsamaid pidusid, eirti nende suve järgi. Selle party nimeks on Full Moon Party, ehk siis igal täiskuul pannakse seal rämedalt pidu.. Mingid väiksed näitadad mis kohe meelde tulevad on, et full mooni ajal tulevad Bangkokist tuhanded üliõpilased, ning ülejäänud seltskonna moodustavad turistid, ja iga kuu on seal rannas üle 20k inimest, hoojal duubelda see arv, kui mitte triple. See on lihtsalt omaette klass, kuidas seal pidu tehakse, kuigi pean tunnistama, et ise ma jäin nädal hiljaks, aga sain nautida half moon partyd :D mis oli ka väga kreisi, magic coctailid hakkasid kõrist alla voolama, mingi hetk avastad ennast suure rahvamassiga täiega reivimas rannal, üle põlevate kõite hüppamas, drink competitonitest osa võtmas jnejne. AWSOME!

    Nijah, ega mul polegi väga rohkem Tai kohta midagi rääkida, vähemalt peast küll ei tule kohe. AA, Bhuketis käisin ka, täiesti BEDEDE koht on, neverever ärge minge sinna! Ülejäänud aja tripist veentsin veel Kamboozias ja Hong Kongis. Muidugi Hong Kong on omaette NUTS pleiss, aga selle juures ei peatu hetkel.

    Okei, ongi siis vast kõik. Kui on küsimusi veel, siis ma võin vastata, nii palju kui oskan.

    Ja Btw, andke tuld, kes tahaks 2010 Tai poole oma sammud seada, mina oleks iga kell nõus. Ootan pakkumisi :)

  9. #49

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Ma juba tahan...

  10. #50

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas Kloonike
    Ei ole kindel. Ise olen raha eest kõik tervisemured lahendada suutnud, kuid tõsiste terviseriketega mul kogemused puuduvad. Ehk Johnny täpsustab.
    Pole minulgi midagi tõsisemat mureks olnud. Tean aga, et ühel pokkeriprod.com kasutajal on Tai haiglatega kogemus oli ning nii palju kui mina aru sain, oli see äärmisel positiivne. Üritan ta siia topicusse suunata. Eks kipun ise ka mitmelt poolt kuulma, et vähemalt Eestiga võrreldes on tervishoid täiesti omal ning kõrgemal tasemel. Suhtumine on juba teine, kuid suurtes erahaiglates, kuhu lääne inimene reeglina satub, on ka ruumid ning võimalused täiesti (lääne)maailmatasemel. Eks reisikindlustust saab ju enne reisile minekut koduriigis teha vms. Endal pole küll tehtud, ehkki ilmselt tuleks. Ega see erahaiglateenus teab mis odav pole ning õnnetus ilmselgelt ei hüüa tulles.

    Tsitaat Algselt postitas mkva
    AA, Bhuketis käisin ka, täiesti BEDEDE koht on, neverever ärge minge sinna!
    Tänan kuldse ning hästi põhjendatud nõuande eest. Kurat - ma oleks lolli peaga homme läinud!
    (srsly, wtf is this? muu jutt oli ju täitsa asjalik ja õige)

  11. #51
    Pokkerihai Kasutaja mkva avatar
    Liitus
    Nov 2009
    Asukoht
    underthesun
    Postitusi
    1 972

    Re: Pokkeripro Taimaal

    See oli minu arvamus. Ja seal tõesti ei ole midagi teha.
    Kaks asja mis juba kaalub kõik üle, et sinna MITTE minna
    * Kõik on ütleme, et veerand korda kallim, kui nt bangkokis
    * Ladyboyde paradise seal... õõõõh.. im gonna sick!

  12. #52
    Grinder
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Värske kala turg
    Postitusi
    898

    Re: Pokkeripro Taimaal

    24h pärast olen oma uues kodus 8)

  13. #53

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Suurimaid plusse miinuseid teiste lähedal asuvate kohtadega oskab keegi välja tuua? Malaisia, Kambodza jne. Äkki on kuskil veel mingi täiesti avastamata kullaauk. Filipiinidest pikemat kogemust on kellegil?

  14. #54

    Re: Pokkeripro Taimaal

    oi perse. te kõik räägite tai kohta nii lillelist juttu ja nii odav elu, et tahaks juba ise hakata sinna poole tulema.

  15. #55
    Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008
    Postitusi
    3 485

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Minu arust netiühendus peab olema ikka a ja o.
    Nt kui Sharmis käisin, siis oli seal ka tasuline "high speed internet". Tegelikult oli see puhas BS ja pokekrit poleks seal mängida saanud
    Ma ei tahaks uskuda, et kuskil Tai külakeses, kus on "odav elu" pakutakse head interneti teenust..
    Pokkerimänmgijane ei saa riskida sellega, et nt ala finaallauas läheb net ära ja kaotad 10 tuhandeid.

  16. #56

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Ise Tais ei ela, aga niipalju kui lugenud olen(2+2) on 2 netiühendust kõigil pokkerimängijatel seal, kui üks liin maas kasutavad teist, ei ole neil eriti probleeme sellega. Keegi kes paremini asjaga kursis võib selle muidugi ümber lükata.

  17. #57

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Imo kui ma 3-4a tagasi käisin Bankokis ja pattayas siis need hinnad nii odavat tho kyll polnd. obv ma väga tänavapeal ei söönud, kuid baaris õhtul syyes on imi 1:1'le hinnad eestiga .. kui siis max 10-15 eeki odavam. No obv enamus aega käisin kuskil saksa vms restodes ka, kus rohkem turiste pesiteses ..

    Ja imo see pattaya rand imeb .. tra no see on nii sitane et täiesti kohutav :D A tho, migni paadiga/kaatriga 10-15 min sõitu oli juba teh nuts saar. valge liiv, helesinine vesi jne ... A poes jne tunddus küll kõik pask kordi odavam kui meil siin eestis

  18. #58
    Grinder
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Värske kala turg
    Postitusi
    898

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas leits
    Imo kui ma 3-4a tagasi käisin Bankokis ja pattayas siis need hinnad nii odavat tho kyll polnd. obv ma väga tänavapeal ei söönud, kuid baaris õhtul syyes on imi 1:1'le hinnad eestiga .. kui siis max 10-15 eeki odavam. No obv enamus aega käisin kuskil saksa vms restodes ka, kus rohkem turiste pesiteses ..

    Ja imo see pattaya rand imeb .. tra no see on nii si*ane et täiesti kohutav :D A tho, migni paadiga/kaatriga 10-15 min sõitu oli juba teh nuts saar. valge liiv, helesinine vesi jne ... A poes jne tunddus küll kõik pask kordi odavam kui meil siin eestis
    Kuskil turistibaarides jms Bangkokis ning Pattayal ongi umbes samad hinnad mis meil (võrdluseks võib tuua näiteks Tallinna vanalinn vs teised kohad). Odavam on väiksemates linnades. Näiteks Chiang Mai on vähemalt 25% odavam kui Pattaya. Tai restoranides saab eine ka $1-2 eest.

  19. #59

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Plaanin ka siin järgmine vb ülejärgmine aasta uuesti seda riiki külastada, siis ilmselt juba kuhugile väiksemasse kotha. See Pattaya on tra turistidega no nii üle küllastatud, et jube .. A bangkok on iseenesest ka äge, kuid yle 2-3 päeva seal tegevust ei leiaks .. Heitgaase on obv mõnusalt seal linnas .. A ja need suured shoping centrid mis seal on, no need on vägevad .. .mingi MCM c MRM vms oli üks ..

    Olen ka kuulnud et Phuket on ka suht koht turiste täis. Peakski vaatama mingeid väiksemaid saari? A tho kus ikka tegevustka võiks olla vms ...

  20. #60
    Grinder
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Värske kala turg
    Postitusi
    898

    Re: Pokkeripro Taimaal

    Tsitaat Algselt postitas leits
    .mingi MCM c MRM vms oli üks ..

    Olen ka kuulnud et Phuket on ka suht koht turiste täis. Peakski vaatama mingeid väiksemaid saari? A tho kus ikka tegevustka võiks olla vms ...
    MBK...
    Phuket on hinna poolest Pattayast veel kallim. Tõeline turistilõks. Ise ma pole veel uskumatul kombel saartele jõudnud aga eks kunagi teen sinna kanti ka mõned tripid. Kui sa lähed lihtsalt puhkama mõneks nädalaks/kuuks, siis vast erilist vahet ei ole kus sa peatud, peaasi, et lõbus oleks. Tõenäoliselt rikutakse 4 aastaga ära ka kõik väheasustatud saared, sest turiste reisib Taisse aina rohkem iga aastaga.

Lehekülg 3, kokku 60 EsimeneEsimene 123451353 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES