Tsitaat Algselt postitas taiki
Ei usu, et ta seda silmas pidas. Kui pidas siis sellega isiklikut küll ei nõustu. Genotsiid iseenesest ei ole eesmärk. "Süsteem" ei taha inimestele halba teha halva tegemise eesmärgil. See, et inimesed kannatava on tagajärg, mitte eesmärk. Ise ei pea Holocausti "süsteemi"( nagu ta on seda tänapäeval), poolt tehtud asjaks. Tavaliselt ei ole genotsiidid teistes riikides "süsteemi" jaoks iseeneset eesmärk vaid on asi mille ära hoidmiseks ühel või teisel põhjusel midagi ei tehta. NSVL ja Natsi Saksamaa olid imo. suuresti teistsugused kui seda oli samal ajal USA ja praegune Euroopa ning USA. Paraleele muidugi on palju, kuid on väga tähtsad erinevused. Holokausti ma kohe kindlasti "süsteemi" nagu ta on praegu arvele ei paneks. Praeguses olukorras on palju raskem läbi näha valedest ning "süsteemi" olemasolust ning tegutsemisest.
Kui näljahäda konstrueerimises võib näha eesmärk/tagajärg suhet siis gaasikambreid ehitades ei saa olla ühtegi teist suunda peale genotsiidi. "Süsteem" ei pruugi tahta inimestele halba aga "süteemi" jaoks ei ole mitte kõik homo sapinesid inimesed. Ja kui spontaaset meie hea nemad halvad massitapmist võib mitte süsteemseks pidada siis rõugetekkide jagamisse(USA) on kaheselt võimatu suhtuda.

Olen nõus et praegu võib valedest läbi nägemine olla raskem samas on ka nende peitmine raskem. Kui Venetzuela rahutuste 1 hukkunu oli maailmas iga riigi meedias siis vaid paarkümmend aastat varem sai Pinochet kaunis kaua tegutsed enne kui keegi üldse uskuma hakkas et mees päris puhas pole.


Abort ja stem cell on kaks väga erinevat samas tugevalt seotud teemat. Kuna üks liin SC uuringutest tegeleb võimaliku raku eemaldusega embriodelt siis on kaunis oluline paika panna millal inimene muutud inimeseks. Religiooselt viljastumise hetkest, bioloogiliselt mitte enne 12.nädalat


"Töölisklassi" rikkuse/vaesuse kohta saaks teha eraldi teema. Kulutamise kohapealt on ülalkirjutajal õigus aga sealt tuleks jätkata. eesmark on suurendada "sundkulutuste" hulka, laenud kasutu masstarbimine jne on selle aluseks.


Ilmselt peame hakkama jagama kas alateemadesse vms kuna see quote quoteimine on kaunis tülikas. Teiseks pooldan, et kui keegi arvab, et et siin pakkutu ja räägitu on rumal siis võib ta selle välja öelda aga elu24 linke pole küll mõtet postitada