Tsitaat Algselt postitas pendula
Mul käis ka mäng alguses kõik suhteliselt ühte auku. Ehk siis allamäge. Seni kuni õppisin preflopis raise'ima. Mängin NL10. 4-6 lauas. Nüüd vahepeal on bankroll veidi suurenenud ja kolisin mõneks ajaks NL20-sse. Kui bet-nupuga preflopis ära harjud, siis vähemalt minu jaoks asi paranes kohe. Isiklikult raise'in preflop 3BB. Tundub hetkel mõistlik. Arvan, et kui suuremini panustaksin, hirmutaks minusuguse algaja keskmise käega ära. Vähem pole nagu ka mõtet, sest value jääb väikeseks ja teine asi, siis tuleks jälle mõni prahiga kaasa, hitib flopi ja edasi võib väga kurvalt lõppeda. Kuigi selles valguses vahepeal juba tundub, et võiks 4BB proovida.
Nüüd edasi üritan oma cbetti teadikult suunata ja analüüsida, sest selle tegemisel käsi veel tõrgub. Kuigi saan aru nii, et preflop raise'ile peaksin vähemalt flopil enamasti alati ka cbeti tegema? Hudi mul veel pole, aga plaan on kohe kohe peale panna. Kui juba seda suudab lugeda, siis cbetil ka millelegi toetuda.
Igatahes tundub, et mul mingid tüüpvead, mida kogu aeg teen, sest bankroll ei kipu tõusma. Niikui natuke edasi liigun, tuleb 1-2 päeva, kus olen bankrolliga jälle sealmaal, et tuleb madalamasse lauda tagasi kolida. Siis vaikselt ja vaevaliselt ronin ülespoole tagasi.
Tere pendula,

Ära sinna NL20 kiirusta, see mäng ei ole Sul veel NL20 jaoks korras, olen täiesti kindel. Ole hea tule NL10 nurka, teema leiad strateegia alt.

Ilusat päeva,

Tigrano