Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
Kaks ausat inimest leppisid omavahel kokku, et lõpetame diili ära, kuna ma ei saa enam mängida. Teema algusest ma lugesin välja, et kotkas pidi 10-ndal ära sõitma ja kuuendal oli kokkulepe ning mängupäevad toimusidki kuuenda ning kümnenda vahepeal.

Siiamaani on minu arvates kõik igati AUS, sest veel debiilsem oleks, kui kotkas sõidaks ära tööle ja siis kaob ning ei räägi kippu ega kõppu. Tuleb üks NV purjus peaga MSN ja seletab olympsile, et kuule tont ma nüüd tööl ja ei saa mängida. See jätaks ju veel halvema maigu juurde.

See, et nüüd on juba 16 ja ikka Eestis kükitab on kindlasti valetamine aga kui ta tõesti lähebki Eestist ära siis loksub kõik tagasi paika. Olgu kuupeävadega pandi mööda aga Olymps siis võiks kindlalt $50 tagasi shippida. Üleüldse $100 mis ta sai on hästi saadud ja oma lohakusest võiks vabalt $50 tagasi anda.
Üritan veel viimast korda rankat veenda ja siis loen selle teema enda jaoks lõppenuks. See, et ta 10ndal ära sõidab ei puutu asjasse. Ta ütles 6ndal, et edaspidi ei tegele pokkeriga(ta ei maininud, et alates 10ndast ei tegele pokkeriga. Ta kyll ütles, et 10ndal sõidab soome). Mina tema töö kohta ei küsinud, võibolla teeb kodus tööd, kes teab. Ei hakkanud uurima. Võtsin sõna sõnalt, et enam ei tegele ja kõik.