Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 15, kokku 45 EsimeneEsimene ... 5131415161725 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 281 kuni 300, kokku 894

Teema: HU cashi nurk

  1. #281
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 251

    Re: HU cashi nurk

    Tsitaat Algselt postitas lypsja Vaata postitust
    kas keegi oskab soovitada Cardrunnersist HU cashi videosi mida vaadata?
    Kindlasti vaata ära jungleman22 videot ja luban, et sa sa ütled mitu korda video jooksul: WTF?! Siis kindlasti Cpar1 seeriad: Heads Up Specialist 2011. Siis meeldis ka markuise video ja midagi oli veel.

  2. #282

    Re: HU cashi nurk

    kusjuures Cpar1 videod on nuts niipalju kui minusugune donk pokkerist jagab... mul mäng ikka tohutult paranenud - kui alguses kukkus graafik kuristikku, siis nüüd ronib mäkke :) loodame et ära ei sõnunud...

    junglemani oma korra vaatasin pooleldi, kuna segavad faktorid olid juures, siis jätsin katki - aga tal jah palju huvitavaid vaatenurki... teinekord kui lastakse rahus süveneda, siis võtan uuesti ette...

    teisteni pole veel jõudnud... veebruaris kui saan jälle jaanuaris teenitud punktide eest tasuta vaadata, siis võtan jälle ette selle asja :)) igaljuhul üle tüki aja on sära silmis ja tekkinud motivatsioon õppida ja mängida - loodame et seekord ei lõpeta bustolandis nagu tavaliselt :)))

  3. #283
    Vana Tegija Kasutaja MeelisV avatar
    Liitus
    Apr 2010
    Asukoht
    Pärnu
    Postitusi
    1 301

    Re: HU cashi nurk

    Tsitaat Algselt postitas Madiss7 Vaata postitust
    Nii ,et siis kõik ühel meelel jh?Et tuleks Flopatud Mast lihtsalt check callida vms.Aga kuna vastane oli suht agro vana ja tegi mul seal alguses mõne suure bluffi siis ei kahelnud ma et mu käsi on parem.All in olukorras kui kaardid avasime vahtisid mulle vastu pocket AA ja üks ässadest pidi muidugi poti olema ja riveris nagu näha tuli potiQ ja oligi jälle pustolandy külastus aeg kätte jõudnud
    Täiesti standard käsi.

  4. #284
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 251

    Re: HU cashi nurk

    lypsja, mis limiiti hu-s m2ngid+

  5. #285

    Re: HU cashi nurk

    Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    lypsja, mis limiiti hu-s m2ngid+
    ikka seda kõige madalamat veel - NL50 FullTilt'is... eirasin kõiksugu BRM reegleid ja läksin algul 5BI'ga FR NL50 peale, mis ei lõppenudki katastroofiga (minuarust kordades kergem limiit kui NL10) kuid suht kiirelt viskas üdse FR tõsise kopa ette ja tekkis tohutu motivatsioonikriis ning ronisin 11BI-ga HU'd pelama... algus tuli valus kuna ma ei teadnud absull, mis on isegi starting handide ranged, kuid selle vea parandasin kiirelt ja videod otsa ning august väljas ja mõned BI'd juba plussis ka...

    PS Ranka, mis limiidist alates on mõtet hakata regidega madistama vahelduseks, et päis ära manduks bumhundiga? Coddeci soovitas wellis alates NL200'st?

  6. #286
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 251

    Re: HU cashi nurk

    Kõige enne oleneb, et mis on sinu pokkeri eesmärk. Kui tahad pappi teenida siis maadle bummidega niikaua kuni actionit saad ja 100NL/200NL ainult FTP/Stars mängides on actiont garanteeritud. Edasi peaksid site rohkem võtma või hakama regidega madistama.

    Mina ise selliselt peale lendangi, et kui juba olen 400NL regular siis actionit ei ole sittagi ja hakkan 100NL regularidega madistama niikaua kuni saan 400NL+ actioni. Siis areneb skill, tuleb pappi ja saab ka kiiremin üles liikuda. Muidugi võiksin 100 saitidda aga ei viitsi, tõesti ei viitsi.

    Kui tahad paremaks saada või üldse ei viitsi bummide vastu siis peaks roll hakkama dikteerima ja pakun, et peaks olema miski 50-100BI arvel enne kui regularidega regulaarselt madistama hakkad.

  7. #287

    Re: HU cashi nurk

    OK... kusjuures see actioni ootamine NL400-s ja selle puudumisel NL100-s regidega madistamine on päris hea TIP... võtangi sellise plaani endale :) kindlasti tahaks mängu ka arendada, ega muidu videosi ei vaata :) aga alguses vaja ainult bumhuntimise ja BR kasvatamisega tegeleda... kui sina või Codecci vastu pole võiks kunagi teha õppevideo nagu Meelisega tegite... teen mingi sessi ja teist mõni tegija räägib head ja vead ära (aga esialgu pean endale asisema arvuti soetama - selle juustu rüpperaali peal ma arvan ei tule video tegemisest miskit välja... skype vestlus ei taha isegi toimida)

    PS videode vaatamisel hakkasin kasutama Codecci nõuannet "paberi ja pliiatsiga läbitöötamine", kusjuures ma arvan see on kordades rohkem juurde andnud kui niisama vahtimine!!!

  8. #288
    Pokkeritark Kasutaja timz0333 avatar
    Liitus
    Mar 2009
    Asukoht
    Refreshing PP.com
    Postitusi
    6 322

    Re: HU cashi nurk

    Inspireeritult lypsja postitustest, läksin 25 dollariga NL50 HU omale vastast ootama, tuligi vähe kaotav vastane 67K kätt ja 0,32BB/100. Tundus algul passiivne ja alustas limpimisega. Mängu kulgedes sain aru, et tegemist on pigem ausa agresiivse mängijaga, kes on kindlasti postflop jällegi liiga passiivne ja laseb potte ära võta mul OOP lead outidega. Olgu veel üeldud, et ta floatis paar korda A kõrgega.
    Pärast suure poti kaotust läks ta veits tilti ja pani ohtralt 3bette aga mõne aja möödudes taanudus. Kuna TT on räige trobble hand siis kontrollin ja panen siia ühe käe.

    Full Tilt Poker $50.00 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1147221
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

    BTN/SB: $53.80
    Hero (BB): $90.40

    Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with T T
    BTN/SB raises to $1.50, Hero raises to $4.50, BTN/SB calls $3

    Flop: ($9.00) 8 9 K (2 players)
    Hero bets $4.50, BTN/SB calls $4.50

    Turn: ($18.00) 2 (2 players)
    Hero checks, BTN/SB checks

    River: ($18.00) 7 (2 players)
    Hero bets $8.00, BTN/SB calls $8

  9. #289

    Re: HU cashi nurk

    NB minust pole vaja küll õppust võtta!!! ma ikkagi random donk ja tihti ei saa aru isegi mis teen :)

    nii kui näed et vastane hakkab ohtralt 3B-ma, siis alanda oma positsioonis raise suurus 2BB peale, see teeb neil 3B-mise vähem tasuvamaks ja kui vähegi paar kääru kõrva vahel on, siis rahunevad kiirelt maha

    A-kõrgega peabki vahest floatima, et villased liialt õhuga ei suruks - parandage kui eksin

    käest endast: vot turnis peab vist edasi bettima kui mängida solid vastase vastu, aga mina tavaliselt bumhuntides donkide vastu võtan hoo maha ja checkin, sest tihti passiivsed vennad callivad maha isegi RIDU, kolmikutest rääkimata ja samas hoiame bluffid sees, kuigi TT-ga on scared kaarte vist liiga palju, et seda teha... mis vastase eelnev käitumine oli positsioonis top paari hittimisel, ma arvan sellest oleneb palju mis edasi teha... kui ta oli top paariga võimeline lihtsalt maha callima, siis oleks saanud riveri odavamalt läbi ajada ehk läbi checkida... kui aga meeldib top paariga re-raiseda või meie nõrkuste ilmingul ise edasi bettida (ehk turnil), siis kindel value võtmise koht ja riveril peaks bettima, kuna vastane ei soovinud turnis actionit

  10. #290
    Pokkeritark Kasutaja timz0333 avatar
    Liitus
    Mar 2009
    Asukoht
    Refreshing PP.com
    Postitusi
    6 322

    Re: HU cashi nurk

    Ei võttagi õppust :D sinu postitus inspireeris mind kus mainis oma ala 5 buy ini NL50 shot. Mul on ütleme 10 buy ini- NL50 jaoks. Aga HUSNG-sid olen lasknud omajagu ja 50BB mäng peaks enam vähem ok olema, siis läksingi 50bb-ga lauda ja kui selle oleks kaotand oleks tänaseks aitand.
    Vb see käsi väga halvasti mängitud aga turni olin ma valmis ck/c ja riveril uuesti mõtlema.

  11. #291
    Vana Tegija
    Liitus
    Mar 2009
    Postitusi
    1 090

    Re: HU cashi nurk

    ärge võtke 5-10 bi shote hu cashis. see pole shot, see on auk, kuhu vaid vähesed suudavad kukkudes redeli kaasa haarata.

  12. #292
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 251

    Re: HU cashi nurk

    Tsitaat Algselt postitas jaagup17 Vaata postitust
    ärge võtke 5-10 bi shote hu cashis. see pole shot, see on auk, kuhu vaid vähesed suudavad kukkudes redeli kaasa haarata.
    Oleneb. Kui sul $10k arvel, oled 100NL & 200NL regular ning 1000NLis on fish, kelle kohta sul väga tugevad readid ja väga suur eelis siis väga räige bankroll managmendiga seal $1000-$3000 auku seal ajada ei tohiks olla suur probleem. Kaotuse korral ei pea sa limiidist alla liikuma.

    Kui aga sul arvel $1000 ja oled 50NL regular ning lähed 100NL siis 2-3BI kaotus ei ole ka ei tea mis probleem aga kui nüüd Teie regulaar limiidis (50NL) tuleb downswing võid vabalt bustolandi jõuda.

  13. #293
    Õpihimuline Mängur Kasutaja chrosmos avatar
    Liitus
    Apr 2009
    Postitusi
    340

    Re: HU cashi nurk

    limiitides ülesliikumiseks alati hea, kui alustad valitud limiidis bumhuntimisega ja kui kuskil 10-20 buyinni plussis, siis võiks nii fishide kui ka regidega mängida.

    kõrgemal tasub vast olla ainult suure bankrolliga, siis vast võib regidega madistada ja neilt õppida

  14. #294

    Re: HU cashi nurk

    Nice codecci, normaalselt toitis mingi eestlane sulle pappi !

  15. #295

    Re: HU cashi nurk

    what what?

  16. #296

    Re: HU cashi nurk

    Kui ma jälgima hakkasin siis kaotas mingi nobrainer1 (eestlane) codeccile 8k$ umbes...nl2000

  17. #297
    Pastilaa?? Ei! Kasutaja Pahvak avatar
    Liitus
    Dec 2008
    Postitusi
    4 431

    Re: HU cashi nurk

    See on Lauri Meidla.

  18. #298

    Re: HU cashi nurk

    ee, keegi kunagi ütles, et meidla on ajuvaba ja seepärast ilmselt lives gamblib jne, oleks mingil määral arusaadav.
    aga jah, huvitav graph.

  19. #299
    Vana Tegija
    Liitus
    Mar 2009
    Asukoht
    Internet
    Postitusi
    1 072

    Re: HU cashi nurk

    Tsitaat Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
    ee, keegi kunagi ütles, et meidla on ajuvaba ja seepärast ilmselt lives gamblib jne, oleks mingil määral arusaadav.
    aga jah, huvitav graph.
    LOL Ajuvaba on mauri ;D

  20. #300
    mees nagu orkester Kasutaja VisaHing avatar
    Liitus
    Dec 2009
    Asukoht
    @ Emma-s house
    Postitusi
    6 723

    Re: HU cashi nurk

    Mul oli hiljuti siuke laks, et peale turka hitti. Kandsin rahad välja. Ja otsutasin, et teen kuni uue aastani pausi. Aga 1400 pointsi oli vaja kuidagi maha mängida. tegin turka. sain mingisuguse 50$ tourna raha vist. lasin sellega veel mingisiguse sng. ja sain 180$. Mõtlesin, et gambeldaks vähe nl50hu laudades. Aga järsku hakkas konkreetselt toitma ja paari päevaga oli roll taas 1500$. Täpselt sama palju nagu enne välja kandmist :). Lihtaslt a story kuidas paari päevaga 1400 FPP-st - 1500$ teha :D

Lehekülg 15, kokku 45 EsimeneEsimene ... 5131415161725 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES