Tsitaat Algselt postitas Codecci Vaata postitust
Mingi väga hea coachi videost meelde jäänud (ei ole täpselt meeles kes), et kõikide pocket paaridega callib 100BB deep (no sügavamalt ka obv) ja insyder19 ütles ka, et see standard. Kui väga hästi postflop ei oska mängida siis muidugi võid foldida.
IMO palju asju võib öelda, et ala ära foldid AK-d preflopis või nut flushdrawga lähen alati flopist 100BB all-in aga tegelikkuses on niipalju muutjaid, et ei saa mängida 1:1. Niikaua kui mul reade ja häid implied oddse ei ole (ala 100BB, sa avad 3BB, saad 3beti 9-10) ei calli ma 22-66 mitte mingil juhul, sest ma ei tea absoluutselt mitte midagi ta 3betting rangest ega postflop mängustiilist.

Muideks ma vaatasin ükskord 6max video. Ehk oli keegi Samo vms. BFP ja ta ütles, et ta ka mitte kuangi ei foldi IP pocket paare. Ma tegelt näen üldiselt selles mängus suht OK EV-d kui mängida regularide vastu, sest enamuste stiil on enam-vähem sama aga fishide vastu mängides ma jällegi ei usu +EV-sse, sest nende mäng on seinast-seina ning vägagi loetamatu ning pm. ainult setiga saad kindel olla, mis õige otsus. Readidega on hoopis teine asi.