Kui soovid liituda PokkeriProd Turniiripokkeri Klubiga siis tuleks kõige enne läbi lugeda PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi põhikiri, mille leiad: http://ranka.pokkeriprod.com/klubi/P...keri_Klubi.doc.

Kui põhikiri on läbi loetud ja ikka soovite klubiga liituda siis tuleks
a) täita ära ja allkirjastada avaldus (leiab SIIT);
b) teha isikut tõendavast dokumendist koopia (load, pass, ID kaart vms). Seda on vaja kinnitamaks, et isik on 21. aastat vana;

Ja saata need (allkirjastatud avaldus + dokumendi koopia) aadressile tigrano (at) pokkeriprod.com. Kirjale tuleb lisada juurde ka oma PokkeriProd.com foorumi kasutajanimi!

Kuna PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi esmane eesmärk on koondada pokkerimängijaid, kes tahavad areneda pokkeris siis seeõttu pärast dokumentide ja avalduse kinnitamist kontrollib PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi juhatus üle antud isiku eelneva mineviku meie foorumis kasutajanime alusel ja vajadusel ka teistes pokkerifoorumites.

Kui juhatus leiab, et isik ei ole sobilik PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi liikmeks siis avaldus jäetakse rahuldamata ilma, et juhatus peaks oma otsust põhjendama. Kui isik on sobilik siis võetakse temaga isiklikult ühendust e-maili või telefoni teel. Otsuse tegemiseks võib kuluda kuni 30 päeva (reeglina 1-2 päeva) ja pärast otsuse saamist saab liige klubi täisliikmeks alles 30 päeva pärast vastuse saamist (enne 1. veebruar 2011 saab liikmeks samal päeval kui vastus tuleb).

Kui keegi mingil põhjusel ei saa *.doc faile tõmmata siis on ka kõik üheskoos .rar laiend failina, mille leiab aadressilt: http://ranka.pokkeriprod.com/klubi/Avaldus_Pohikiri.rar