Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 7, kokku 7

NL100,r-tud pot, flop top pair top kicker fold to con bet 20% tüüp check rr-ib

Villain on 15/8/1.5 400 käe kohta. Fold to con bet on 20% 18 näitest. Raise conbet 40%. Check raise 26%.
    Mis teeksite flopis ning turnil?

Seat 1 is the button
    Seat 1: stennn ( $132.00 USD )
    Seat 2: Wakegod ( $149.35 USD )
    Seat 3: bozalo ( $82.00 USD )
    Seat 4: sm0kelm ( $138.25 USD )
    Seat 5: JigXSaw ( $98.50 USD )
    Seat 6: bigtime215 ( $114.70 USD )
    Seat 7: kent816 ( $48.90 USD )
    Seat 8: my zak44 ( $169.90 USD )
    Seat 9: chex_m8 ( $53.30 USD )
    Wakegod posts small blind [$0.50 USD].
    bozalo posts big blind [$1.00 USD].
    ** Dealing down cards **
    Dealt to stennn [ J A ]
    sm0kelm folds
    JigXSaw folds
    bigtime215 folds
    kent816 calls [$1.00 USD]
    my zak44 calls [$1.00 USD]
    chex_m8 folds
    stennn raises [$6.00 USD]
    Wakegod folds
    bozalo folds
    kent816 folds
    my zak44 calls [$5.00 USD]
    ** Dealing Flop ** [ 5 , T , J ]
    my zak44 checks
    stennn bets [$9.00 USD]
    my zak44 raises [$23.00 USD]
    stennn calls [$14.00 USD]
    ** Dealing Turn ** [ A ]
    my zak44 checks

Pokkerihai Kasutaja antnx avatar
    Liitus
    Oct 2008

Re: NL100,r-tud pot, flop top pair top kicker fold to con bet 20% tüüp check rr-

Raske otsus. Tal võib siin olla pocketid samas A K

Igatahes turnis ma tulistaks. Kui tal on set, siis on set, kui riverdab flushi siis riverdab.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: NL100,r-tud pot, flop top pair top kicker fold to con bet 20% tüüp check rr-ib

bet/fold, kui ei ole suuteline foldima, siis checki järgi ning beti iga river, kui checkitud ning calli, kui betib.

EDIT: Ma checkiks järgi.

Re: NL100,r-tud pot, flop top pair top kicker fold to con bet 20% tüüp check rr-ib

Flopil ta rraise on kahtlaselt kutsuv...et "tule-tule"...ja riveri check veel kahtlasem :-\ Äkki on eriti imelikult mängitud QQ? Ei tea...checkiks vast järgi ja calliks riveril.

edit: krt, järele mõeldes ikka lajataks turnis ühe kolmveerandi. Nii krdi imelikult mängitud tema poolt, aga obv, et turnil on ta pigem scared kui midagi slowtada üritab veel. Mastitõmme on täitsa arvestatav.

Tsitaat Algselt postitas ranka
    bet/fold, kui ei ole suuteline foldima, siis checki järgi ning beti iga river, kui checkitud ning calli, kui betib.

EDIT: Ma checkiks järgi.
    räägid vist turnist? flop call? või 4 bet maybe, arvestades ta tendentsi haigelt conbettidele reageerida? kui flop call turn x või A vms mis siis kui ta edasi betib (mida ta ei teinud, vaid cekkis)

Kuigi arutlust on vähe postitan edasise käe käigu: turn ta check ma bet ta reraise AI ma call. Mängisin selle käe väga valesti kuna see A pmst ei muutnud minu jaoks midagi peale selle, et võidan kui tal JT. Tal 55 ehk set.

Pokkerihai Kasutaja antnx avatar
    Liitus
    Oct 2008

Re: NL100,r-tud pot, flop top pair top kicker fold to con bet 20% tüüp check rr-

Jap kõige sitem ongi just top 2 pairiga seti otsa lennata. Alati sellega alt läinud ja suuri potte kaotanud

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES