... Prahasse! :)

Miks me ta siis Prahasse saadame?!??!

Väga lihtne! Seltsimehed sõõrikud, käimas on Unibeti teemaline videovõistlus "I Love Unibet Competition", mis toimub youtube keskkonnas. Sinna võib iga kasutaja lisada oma Unibeti teemalise video, millele saab anda hääli. Autorit, kelle video kogub kõige rohkem hääli, premeeritakse Unibeti poolt Unibet Open Praha paketiga, mille väärtus on 2750 eurot ehk teisisõnu küüditatakse natukeseks ajaks Prahasse.

Selle võistlusega seoses on härra Tambet "Klamber" Kask (Flop FM'i üks algatajatest) lisanud Unibeti teemalise video, mille "peaosades" on kuulsamad ja vähemkuulsamad Eesti pokkerimängijad, kes võtsid osa (või vähemalt elasid kaasa kohapeal) eelmisel Unibet Openil - Unibet Open Golden Sands. Peale Flop FM'i on Tambet "Klamber" Kask üks peamisi "töötajaid", kes annab meile kõigile väärtuslikku infot suurtematelt live turniiridelt koha pealt nii kirjalikult kui ka video vahendusel. Minu andmetel (teksti kirjutab ranka) Klamber raha sääraste tööde eest ei saa ning minu arvates (hei, ikka ranka siin) võiks tänutäheks teda premeerida Unibet Open paketiga või vähemalt anda talle see võimalus. Seega palun igat PokkeriProd.com kasutajat andmaks tema videole hääle.

Kuidas anda häält?

Kõige enne mine aadressile: http://www.youtube.com/group/LoveUnibet. Paremal all ääres (video all) on lahter Top Rated (vaikimis peaks olema hall) ning otsida sealt video nimega Unibet Open Golden Sands 2010 - Estonian Baywatch ning klikkida selle peale (teksti mitte video logo peale). See peale too video avaneb kohe üleval väikses aknas ning video all on I love it | I hate it. Klikkida tuleb I love it tekstil, mis annab videole ühe pluss hääle.

PS! Hääle arvesse minekuks peate omama youtube kontot (kui Teil seda ei ole siis tehke see!!) ning peate liituma grupiga “I Love Unibet”, mille leiate samalt lehelt.

Ning muidugi võime teha ka "sohki" ning teisi videosid maha hääletada olenemata sellest, kas neil on hea või halb sisu. Klambri video on hea ning ma arvan, et ei ole eestlast, kellele see ei meeldi.