Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 179
-
02.08.10, 01:55 #1
Miks meil haisteiks tüüpe pole?
Ma hakkasin siin ükspäev mõtlema, et kõik $200/400 PLO (põhimõtteliselt siis kõrgeim cash netis, millel laudu ka leidub) regularid/mängijad jagunevad sisuliselt kaheks. Üks osa on siis USA'st ja teine osa Skandinaaviast. Ok, ja mõned üksikud mujalt ka... (Nagu minuarust parim PLO mängija, Ben Grundy). Võimalik, et juhm postitus ja OT, aga palun siis moderaatoritel ümber tõsta
No ja enamus neist on mänginud ca 4-5 aastat. Mõni üksik ka rohkem. Samas, meil on ju siin seltsimehi, kes on netipokkerist elanud juba julgelt 10+ aastat, a la Leibold/Kolk/Käsper (julgeks puusalt veel mõnesi pakkuda, aga pole päris kindel), kuid kes ikka mängivad midsakes FL/NL ja ei liigu üles. Ok, Käsper mängib kuni PLO1k'ni viimasel ajal, aga seal ei ole veel piisavalt sämplit. Pigem PLO400. Kiivramees, kes on vist PTRi järgi edukaim eestlane, on lasknud kuni NL2k mingigi käte arvuga, aga NL5k on ca 600 kätt vist ainult ja mõni BI miinuses. Olen kuulnud, et paar tüüpi, kes avalikult foorumites ei käi, on veel 10/20 regularid, aga mitte päris crushivad tüübid.
Milles siin asi võiks olla? Ma ise arvan, et laias laastus mänguoskuses, motivatsioonipuuduses või variatsioonitalumatuses. Võib-olla veel milleski, aga ootaks arutelu
Ok, esimeseks siin mänguoskus. Alustasid ju meie vanemad seltsimehed veel "vanal heal ajal", kui UIGEAt veel polnud ja lauad olid softid. Kas siis ei suudeta enam adapteeruda ja biiditakse mingi limiidini? Ja siis veel see deadmoney tunne, metagame ja ülemõtlemine/FPS kõrgemas limiidis? Samas, ma ei saa öelda, et a la PLO100s metagame'i vähem oleks, lihtsalt kõrgele eksib vähem fishe ära ja mängijaid, kes rahas mõtlema hakkavad, saab väga lihtsalt abuseda. No, igas limiidis on häid regulare, kes teisi tihti väga seniilsetesse spotidesse suudavad ajada...
Siis motivatsiooniküsimus. Teoreetiliselt saab ju NL100/PLO100'ga siin väga hästi ära elada ja ei olekski vajadust kuhugi kõrgele ronida. Teisalt võib see olla pigem isiksuses kinni - kõik ei tahagi väga kõrgel madistada. Pluss siis see jutt, mis mul üks tuttav/endine coach (PLO5k reg) rääkis, et üleval ei suudeta rahast mõtlemisest lahti saada. Ta on ise ka agroskändi, aga ei usu et asi on nö "geograafiline". Samas see meie vana seltskond on kõik juba peredega (kuigi ei tunne isiklikult kedagi) ja tähtsaim on papp kindlalt koju tuua ja leib lauale saada, mitte 10 aastat noorematega 20 korda kõrgemas limiidis mängida, aga see ei saa ju olla päris nii tugev argument, või ma mõtlen valesti (disclaimer - olen 21)?
Variatsioon? Ok, ma saan aru, et $10k swingid päevas võivad südame pahaks ajada, aga netis mängides on siiski raha ju relatiivne? Niipea, kui hakata mõtlema rahale, tuleb minuarust kerge häving. Sa mõtled ju ikkagi BB'des, mitte cashis? See on vist täiesti tüüpiline viga kõigile kuni NL200, kes üles liiguvad. A la, et nüüd on otsused tähtsamad, kuna raha on suurem, mistõttu muutub mäng jne (teine teema).
Nagu siis mainitud, viimasel ajal on mõttes olnud see ja tegin lõpuks pisikese hurraa saatel siiski posti ka :) Ootaks mingit arutelu...
A ja igaksjuhuks väike threadsaver ka
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
-
02.08.10, 02:08 #2
Re: Miks meil haisteiks tüüpe pole?
Vbl ka selleks,et vanemad tyybid on lihtsalt perekesksemad ja ei võta seda riski,et võib isegi broke minna jne ja nooremad pole veel nii kaugele jõudnud lihtsalt.
Ja vaevalt need kes seal nosebleede taovad on kõik korrektse BR managmendiga sinna j6udnud.Pmst k6ik ma usun on riskinud jne.Paljud seal ikka rollitud on.
Kuigi ma pole absoluutselt kursis,aga ma usun,et eestis pole kellegil siukseid rahasid taga,et miski 200/400 300/600 lasta seal long runis.(Mõtlen selle "kellegi" all rege pokkerimängijaid)
Kui keegi hitib mingil turnal milli siis sellest kirjutatakse kohe kuskil õhtulehes jne.
Seega ei tunduks just eriti tavaline kui igapäevaselt liiguksid millised potid ringi 200/400 eestlaste vahel.Viimati muudetud qbj0hn poolt : 02.08.10 at 02:12
-
02.08.10, 02:15 #3
mina arvan, et ment j6uab jargm aasta nl1k. sinna ta ka jaab, teades teda tiba. lol
aga teemasse, mina olen aga lugematu kordi m6elnud, miks ei ole reg mid/high stakes turnamangijaid pmst ainsatki. sellist, kes laseks ikka 5 paeva nadalas ja vahemalt 3 saidil.
roll ulme ei ole, alustada saaks 50k ja m6nus oleks 100-120k.
-
02.08.10, 02:41 #4
- Liitus
- Nov 2008
1 on: http://www.pokertableratings.com/ful...earch/bukkwild (high-stakes on $10/$20+).
Aga muidu miks üldse peaks olema? Eesti nii väike riik, ei usu, et USA-s ka iga 1.35 miljoni elaniku kohta 1 high-stakes regular on.
Ja muidugi elatustase mängib ka rolli. Eestis $10K 'ga oled juba tehtud poiss ja võib ballatsema hakata, heal tasemel riikides on see paari kuu palk ja vähesed rahulduvad sellega, eesmärgid on kõrgemad ja tähtsam on rohkem õppida selle asemel et short-term raha printida.
Kui uus pokkeribuum peaks tekkima ja high-stakes mängud peaks fishisemaks muutuma, siis kindlasti neid regulare tekib, aga hetkel ei näe isiklikult näiteks nii kõrgele liikumises pointi isegi kui rolli ja skilli oleks, sest kui ainult paar korda nädalas toimub hea $25/$50 mäng, siis on üsna frustrating ülejäänud aja $2/$4 grindida kui sitasti peaks minema... Parem teha nii: http://www.pokertableratings.com/sta...h/iplaypokeher
-
02.08.10, 03:14 #5
- Liitus
- Oct 2008
Miks peab yldse kuskile liikuma?
Nt Kolk on pokkerit ikka hulgim m2nginud, aga ikka m2ngib pl50, imre m2ngib unibetis pl100 omahat..kuigi molemad on miljoneid voitnud.
See on nn turvaline pokker. Miks nad peavad midagi nyhkima teiste regidega, kui parema meelega freerollivad kuskil MTT-del ja saavad feimi ja sulli. ala nt baltic festifal
Samamoodi vanapeer. Ta jah kyll m2ngib, aga selectib vastaseid. Kui pargis voi kuskil mujal toas on liiga "nitised" vastased, kes raha 2ra ei blowi siis tostab kaabut ja lahkub.
Mis minu meelest on ainuoige l2henemine
Miks on vaja minna kuskile netituppa limiiti, kus kubiseb ainult american dream tyypi prodest, kes kuskile "liikuda tahavad". Need m2ngud on surnud
-
02.08.10, 07:32 #6
USA-s elab umbes 300 miljonit ameeriklast, Eestis 1.3m. USA-s on pokker väga tuntud mäng ning mängitakse igas vanuserühmas, Eestis olen kuulnud hinnanguliselt 30,000. USA kohta üritasin ka googeldada aga ühtegi arvu ei suutnud leida aga see on kindlalt väga suur, puusalt tulistades - milionid mängivad pokkerit. Ühesõnaga väiksem võimalus talentideks ja haigh-stakesis olla võitev peab olema kindlalt annet.
Sama probleem ju kummitab Eestis PM igat spordiala.
-
02.08.10, 08:20 #7
minu teada Käsperi leib ei sõltu (ainult)pokkerist ja nagu ta on öelnud - see on hobi.
http://www.kpms-pr.eu/index.php/2/?meeskond=true
-
02.08.10, 12:23 #8
- Liitus
- Oct 2008
minu teada on enamus nosebleede mängivad regularid juba väga kaua pokkerit mänginudja paljud neist on ka kuldsetel aegadel bankrolli kogunud, mis võimaldasid kõrgetes mängudes shotte võtta ja ülespoole liikuda. eests sai pokker populaarseks liiga hilja ning nüüd on juba väga keeruline ilma turniiriskoorideta nosebleedidesse tõusta.
keegi küsis, miks meil netiturnade mängijaid ei ole. vastus lihtne - ajavöönd on selline, et mängima peaks öösiti, mis välistab tööl/koolis käivad inimesed. seega peaks olema fulltime öine turniirimängija, mis paljude jaoks ei tundu väga ahvatlev.
-
02.08.10, 14:02 #9
Bukkwild on sinnapoole teel..
Keskel ligi $100k tõus on obv Olivieri skandaal.
-
02.08.10, 14:09 #10
Ma arvan, et suuresti on asi ka selles, et paljude väga heade eesti mängijate eesmärk pole kunagi olnudki nosebleedi jõuda. Täpselt nagu öeldud, tahetakse leib lauale tuua ja lahedalt ära elada ja seda võimaldab juba NL100 korralik biitimine ju.
-
02.08.10, 14:10 #11
Rahulolutunne ja hea äraelamine hakkab Eestis jah jõhkralt varem kui Skandinaavias või USA-s, mott kaob prolly ära.
-
02.08.10, 14:14 #12
ega ei tahaks anda ära küll 100k niisama :D
-
02.08.10, 14:19 #13
- Liitus
- Oct 2008
Mnjah mones mottes oli ju paaril inimesel voimalusi kyll.
M2letan, et kui ma 2005-2006 alustasin, siis party nt tootas.
Pokkerist m2letan, et m2ngis ainult imre, kolk ja vb veel keegi.
Igal pool olid promod, overlayd, megafishid NL 1k-s. Yhesonaga raha jagati ja tagantvaates oleks voinud saada tyhjast kohast a la nii aastaga 5kNL regulariks.
Ise tol ajal ei moelnud sellele tosiselt, sest arvasin, et lobu j22bki kestma. Paraku oli turg efektiivne ja sela kus liigub raha on aja kysimus, mil konkurents tapab selle.
Tegelikult ju suht naljakas, aga nn maailma staarid on ju BK saanud enam-v2hem koik "headel aegadel" Isegi need kes tunduvad praegu suht noored nii 22-23 voisid grindida juba 15-aastaselt ehk nn headel aegadel
T2napeavl ma enam nn grindimisse eriti ei usu enam. Sa ei saa mingeid hulle summasid voita, kui samasugused netiprod on vastas Hititakse mingi suur MTT ja siis voetakse lihtsalt shotte mingis korges limiidis ja kui veab saab kuskile netitoa alla "proks"Viimati muudetud privador poolt : 02.08.10 at 14:22
-
02.08.10, 14:57 #14
- Liitus
- Nov 2008
What about: http://www.pokertableratings.com/sta...earch/nanonoko
Ja mängud vist päris dead ei saa olla kui üks kodanik sellist winrate näitab:
http://www.pokertableratings.com/ful...earch/IIlIOIIl
Ja ta vana kasutaja: http://www.pokertableratings.com/ful...earch/kaintd77
Jah, ta on bumhunter, aga uus kasutaja on Tracked From: Nov 1st, 2009, see teeb 9 kuuga $635,000 AINULT 1 SAIDIL!!!
-
02.08.10, 15:06 #15
- Liitus
- Oct 2008
What about: http://www.pokertableratings.com/sta...earch/nanonoko
Ja mängud vist päris dead ei saa olla kui üks kodanik sellist winrate näitab:
http://www.pokertableratings.com/ful...earch/IIlIOIIl
Ja ta vana kasutaja: http://www.pokertableratings.com/ful...earch/kaintd77
Jah, ta on bumhunter, aga uus kasutaja on Tracked From: Nov 1st, 2009, see teeb 9 kuuga $635,000 AINULT 1 SAIDIL!!!
Vb sa pole n2inud nn "kuldset aega", aga v2ga raske on motiveerida, kui 5x v2iksema palga eest pead 3x rohkem tood tegema.
vb 5 aasta p2rast juhib turgu ainult ft ja stars ja nt pole mingit rakebacki ega boonuseid.
Siis vaadatakse ka tagasi praegusse aega, kui suurtesse voimalustesse
-
02.08.10, 15:08 #16
- Liitus
- Dec 2009
No ideekohaselt sa võid grindida nagu Nanonoko 24 lauda ja hunnik tunde päevas ning kuni NL5k edukas olla, aga teine asi on see, kas sa oled suuteline selleks? See tähendab tõsist pühendumist ja aju vabastamisest. Sa pead tõsiselt tipptasemel olema, et sa suudaksid nl10k mängida, rääkimata PLO high/nosebleedist. Ilmselt PLO lauad on fishisemad.
Põhjus miks ka turnamängijaid pole, olgugi et öösel peab mängima, on see, et inimestel on töökohad/kool, ning kui öösel veel lasta turnasid, siis sa oled peast sooda nii tööl kui ka pokkeris ja asja suurt ei saa sellest.
Ja kui aus olla tegelt, siis neid nosebleed regulare on ka ainult mõnikümmend - maailma parimad internetipokkeris. Enamus on juba päriselus ka sõbrad ja arutavad omavahel käsi... Kui sa esimest korda hüppad sinna, regsid viskavad kõik oma pilgu sinu peale ja sa lihtsalt nutad, sest sa ei suuda piisavalt blendida sisse ja kõik kahurid suunatakse sinu poole.
-
04.08.10, 09:24 #17
liina love @ fulltilt, enne lasi ikka kõrgemaid, aga nüüd vist tõeline variation downswing.
Ei teagi, miks ta $75 45manidest loobus, päris hästi tegi neid ja tagas MTTde kõrvale stabiilse rahavoo. Ju siis alternatiivsed sissetulekud tal vms.
http://www.pokerprolabs.com/Liina%2B...tiltpoker.aspxViimati muudetud kilu6 poolt : 04.08.10 at 09:28
-
04.08.10, 09:34 #18
See Pokkeri-Leits pidi päris hea olema...
-
04.08.10, 16:04 #19
-
04.08.10, 16:51 #20
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔...
Täna, 08:20 in Pokkeripäevikud