tere, sooviksin saada stake + coach Full Tilti.

limiit: NL5 (FR/6max = olen mõlemat enamvähem võrdse arvu käsi mänginud)
stake suurus: 30BI ehk 150$
stake kestvus: 50 000 kätt
kasumi jaotus: 40/60 (kogutud FFP kasutamise määrab coach)

mingisuguseid graphe väga esitada ei ole va. viimased 14k kätt Full Tildis, mis sai "challenge raames" mängitud. idee oli sõbralt saadud 5$-st bankrolli hakata kasvatama. nagu graphilt näha võib, siis algus oli edukas (motivatsiioni oli kõvasti ja jooksin isegi paar BI üle EV!!). umbes 10k käe pealt aga tuli kehvem kaardijooks (loe: downswing) mis võrdus minu tildiga. see omakorda omapoolse sita mänguga (kui kogu bankroll on umbes 5-10BI, siis paari BI kaotamine mõjub mindsetile juba väga laastavalt. sellepärast soovingi saada 30BI, mitte nt. 20). ja nii läksidki lõpus viimased kümme dollarit turnade peale, kus ei hittinud. sellega lõppes ka see "challenge". : D
poleks turniire teinud, siis usun, et oleksin kindlasti sealt august välja roninud.
( Click to show/hide )



PT3 on mul samuti olemas. kui kellelgi oleks võimalus stake anda, aga ei soovi coachida, siis ütlen niipalju, et ei soovigi, et coach pühendaks ilgelt aega. piisaks sellest, kui ta vaataks paar korda nädalas hand history läbi ja aitaks leake leida (sellest pakun ka 40/60 diili, mitte 50/50 nagu tavaks on).



kui kellelgi on probleeme minu usaldusväärsusega, siis võin vajadusel teha pildi isikut tõendavast dokumendist, saata internetipanka 1EEK vms. kuna ise elan Tartus Annelinnas, siis võin Tartu piires ka näost näkku kokku saada.

Cheers!