Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 11, kokku 15 EsimeneEsimene ... 910111213 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 201 kuni 220, kokku 285
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: *** PPTL III Hooaeg: Edetabel ja muu liigaga seonduv *** (TÄHTIS UUENDUS!)

sorry jah skyline. thanks.

Pokkerihai Kasutaja udikaz avatar
    Liitus
    Nov 2009

Tsitaat Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
    Sorry, naine ootas mõnusa pühapäevase piduroaga. Kahju, et elus esimest korda biidi said.
    Ole vait donk, oleks asi biidis. Asi selles, et sina olid see kes eelmine nädal halas ja idiooditses siin. Edaspidi soovitan sul kohe kindlasti suu kinni hoida teatud situatsioonides.

Liitus
    Sep 2008

GG, MrLogi võitis. 77 > A2s

Grinder Kasutaja Skyline avatar
    Liitus
    Dec 2008

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    GG, MrLogi võitis. 77 > A2s
    GG.

Tsitaat Algselt postitas udikaz Vaata postitust
    Ole vait donk, oleks asi biidis. Asi selles, et sina olid see kes eelmine nädal halas ja idiooditses siin. Edaspidi soovitan sul kohe kindlasti suu kinni hoida teatud situatsioonides.
    Hi-hi-hi. Ei teadnudki, et tore pokkeriprode turniir nii kurjaks ajab. Kui ma õigesti mäletan eelmist nädalat, siis lihtsalt maninisin, et sul tore luckbox. Ei olnud kuri ega midagi.

Pai sulle ja ära ole nii kuri.

Liitus
    Sep 2008

Punktid NLHE Heads-Up (Event 4)
    Kood:
    1. koht: MrLogi          - 20 p (€64)
    2. koht: ranka666        - 16 p (€32)
    3.-4. koht: hotcocacola  - 11 p (€16)
    3.-4. koht: MasterPuppet - 11 p (€16)
    5.-8. koht: erplander    - 5 p  (€8)
    5.-8. koht: udikaz       - 5 p  (€8)
    5.-8. koht: jep18        - 5 p  (€8)
    5.-8. koht: Paaaco       - 5 p  (€8)
    Edetabel

Kood:
    Nimi             Punkte   Raha

ranka666         44       €135
    MasterPuppet     37       €131
    hotcocacola      27       €97
    Udikaz           25       €103  
    MrLogi           24       €64
    -Cypher-         22       €135              
    Paaaco           19       €5
    ANzumon2008      18
    hoss23           16       €69
    alex22_22        12       €38
    CristMefisto     12       €54
    MrEdwards        10     
    oVerRider        8 
    gentr0t          8
    TIGRANO          6
    vilkar           6
    jep18            5        €8
    erplander        5        €8
    bearraid         4
    pokker112        2
    vertucci         2
    Tänasest siis hakkas ka uus raamatu punktide vahe kokkuvõte. Näeme järgmise pühapäeval NLHE Turbo turniiril! :)

EDIT: kui kellegil punktides viga siis andke teada.

Administraator Kasutaja Tigrano avatar
    Liitus
    Oct 2008

Ei saanud kahjuks osaleda käisin naisele klaverit ostmas :)

Vana Tegija Kasutaja adam_q avatar
    Liitus
    Feb 2009

Tsitaat Algselt postitas udikaz Vaata postitust
    see esimese käe (QQ) flopi minbet ja call tunduvad küll nõrgad. või plaanisid võimalikult palju raha potti saada?

Klubi Liige Kasutaja hoss23 avatar
    Liitus
    Oct 2008

Ise ka ei saanud seekord osaleda, kuna põdesin pohmelli ja värisesin voodis.

E: Tigrano, kas ostsid wireless klaveri????

Ma ei taha uuesti bensiin tulle visata, kuid vaata stacksize ning blinde. Obv udikaze poolt megaülemängitud käsi ning arvestades tema eelnevat (kogu mängu jooksul) üliweak käitumist, siis turnis oli olemas nii fold equity kui ka piisab equity.

Megalt kontekstist välja rebitud käed ning puhtalt läheb mänguflowga kokku.

PS. Pole kunagi üle 1$ HUSNG mänginud ning teoreetilised teadmised mul selles vallas null, aga hakata dongiks sõimama ning huiama, kuna kogu mängu oli üliweak ning lõpuks tugevamal oli ka natukene õnne, siis on see eriti hale.

Mõttetu õigustada, need väljatoodud käed olid tõesti üpris donkplay, eriti arvestades, et tegu oli üldisest passiivsema mängijaga, pidid olema valmis, et sind võidakse trappida. See et ta sulle "üliweak" mulje jättis, et tähenda, et sa teda tõesti toorelt välja saad pushida igas käes. Ma ei näe mingit megaülemängimist, hoopis sina püüad vägisi mängida, suutmata mitte ühtki kätt maha panna ja siis veel uhke olles oma "tugeva" mängu üle kui õnnekombel pihta saad ja suckoudi teed. Eriti hale :)

Ma ei ole uhke ju. Issand jumal küll. :) Ma ei tahtnud üldse midagi välja tooma hakata. Ärme nüüd muutu isiklikuks. Minu jaoks oli see überfan turniir ja teen järgmine kord samamoodi 100%.

Ja ära tee nüüd ennatlike järeldusi nendest kahest käest. :)

Rohkem teemat ei puuduta. Peace, love & rockarolla.

Liitus
    Sep 2008

Ärge turkat unustage. 20:00 algab ja NLHE Turbo.

Liitus
    Sep 2008

Tänased punktid:
    Kood:
    1. koht: Paaco 		20 p
    2. koht: MasterPuppet	16 p
    3. koht: CristMefisto	12 p
    4. koht: alex22_22	10 p
    5. koht: -Cypher-	8 p
    6. koht: TomsterEST	6 p
    7. koht: ANzumon2008	4 p
    8. koht: jep18		2 p
    Edetabel:

Kood:
    MasterPuppet     53       €164
    ranka666         44       €135
    Paaaco           39       €60
    -Cypher-         30       €135    
    hotcocacola      27       €97
    Udikaz           25       €103
    CristMefisto     24       €76  
    MrLogi           24       €64
    ANzumon2008      22
    alex22_22        22       €38          
    hoss23           16       €69
    MrEdwards        10     
    oVerRider        8 
    gentr0t          8
    jep18            7        €8
    TomsterEST	 6
    TIGRANO          6
    vilkar           6
    erplander        5        €8
    bearraid         4
    pokker112        2
    vertucci         2

Raamatukonkurents (järgmise turniiriga selgub järgmise raamatu võitja):
    Kood:
    MasterPuppet	27
    Paaaco		25 
    MrLogi 		20 
    ranka666        16
    ChristMefisto	12
    hotcocacola  	11
    alex22_22	10
    -cypger- 	8
    jep18        	7 
    tomsterest 	6
    anuzmon2008 	4
    erplander    	5 
    udikaz       	5

Liitus
    Nov 2009

Ma ei taha uuesti bensiin tulle visata, kuid vaata stacksize ning blinde. Obv udikaze poolt megaülemängitud käsi ning arvestades tema eelnevat (kogu mängu jooksul) üliweak käitumist, siis turnis oli olemas nii fold equity kui ka piisab equity.

Megalt kontekstist välja rebitud käed ning puhtalt läheb mänguflowga kokku.

PS. Pole kunagi üle 1$ HUSNG mänginud ning teoreetilised teadmised mul selles vallas null, aga hakata dongiks sõimama ning huiama, kuna kogu mängu oli üliweak ning lõpuks tugevamal oli ka natukene õnne, siis on see eriti hale.
    Ma jätsin selle teema juba ammu kus see ja teine ning mõtlesin, et asi unustatud, aga ei.. mingi ennast täis vennike tuleb siin klähvima. Kui mina olen nii weak ja sina nii tugev ja ütled et TUGEVAMAL oli õnne... olen nõus suga igakell ükskõik kui palju heads up-i mängima. up to 55$ husng või siis kuni nl200 fullstack HU cash. ise veel ütled et pole kunagi üle 1$HUSNG mänginud ja teooria sul null.. ehk ütled mulle kuidas saad sa siis lahterdada üldse kedagi weakiks või strongiks? see- et sa võitsid ühe coinflipi ja siis peale seda andsid mulle ikkagi tagasi ja siis suckoutisid mind gutshotiga- ausalt see ei tee sind strong mängijaks ja sul on endast ikka vabsei liiga hea arvamus endast....

Plah kuidas ma ei salli selliseid ennast täis vendasi.

Liitus
    Nov 2009

Tsitaat Algselt postitas adam_q Vaata postitust
    see esimese käe (QQ) flopi minbet ja call tunduvad küll nõrgad. või plaanisid võimalikult palju raha potti saada?
    tema XX käe vastu oleks ta any Jx või siis sellega mis tal oli turnis all in pannud mu strange beti peale. Selline oli minu arvamus ja ta ka seda tegi. tema argumendid on nii kummalised, et mina olen nõrk mängija, ok kuidas ma siis buildisin igakord stacki üles kui olin kaotanud ja siis kaotasin ühe suure coinflipi ning buildisin ikkagi üles kuni selle käeni kus ta mu oma gut shotiga totaalselt "üle mängis".

Pff. Ja ikka peab arutama. Pläurum-Läurum.

MINU silmis olid sa weak, mitte kuradi HU masterplasterfantastiko prumpastiko grinderi silmis. Ma olen HUdonk ning vastavalt oma ettekujutusele sinust ka mängisin. Kui sulle tõesti see suckout nii hingele käib, siis anna oma SN ja ma saadan sulle selle 11€ tagasi.

Ma lihtsalt tahtsin selgitada oma seisukohta, kuid sinu "ülbe" käitumine mõjutas osaliselt ka minu kirjutisi. Viitasid, et see oli sinu reaktsioon, minu käitumisele OMAHAs. Aga seal ma täiesti tavalises mängusituatsioonis mainis, et su luckbox täna töötab ja panin veel ":)" taha kah.

Ei ole ülbe ja olen pühapäeva mängija. Saan aru, et hingega grinderitel on iga kaotus hinge seest sööv, kuid võtame seda turniiri naljaga ning pühapäevase õllekõrvase huumoriga?

Liitus
    Nov 2009

Pff. Ja ikka peab arutama. Pläurum-Läurum.

MINU silmis olid sa weak, mitte kuradi HU masterplasterfantastiko prumpastiko grinderi silmis. Ma olen HUdonk ning vastavalt oma ettekujutusele sinust ka mängisin. Kui sulle tõesti see suckout nii hingele käib, siis anna oma SN ja ma saadan sulle selle 11€ tagasi.

Ma lihtsalt tahtsin selgitada oma seisukohta, kuid sinu "ülbe" käitumine mõjutas osaliselt ka minu kirjutisi. Viitasid, et see oli sinu reaktsioon, minu käitumisele OMAHAs. Aga seal ma täiesti tavalises mängusituatsioonis mainis, et su luckbox täna töötab ja panin veel ":)" taha kah.

Ei ole ülbe ja olen pühapäeva mängija. Saan aru, et hingega grinderitel on iga kaotus hinge seest sööv, kuid võtame seda turniiri naljaga ning pühapäevase õllekõrvase huumoriga?
    ˇAsi ei ole kaotuses vaid sinu suhtumises, minu haledaks kutsumises ja idiootsetes põhjendustes konkreetsete käte kohta. sõnadega teed suuri asju igaljuhul...teinekord ei tasu hakata kohe teist inimest haledaks ja ma ei tea kelleks veel kutsuma, kui sa ei tea isegi kellega sul tegu on. Sa mängisid halvasti aga ikkagi joppas sul ja sa võitsid. thats it. Mina jätsin kohe asja rahule, aga sul oli vaja ikkagi tagant nokkida. ole ettevaatlikum.

Liitus
    Sep 2008

Järgmine PokkeriProd.com kokkutulek siis toimub Audentese poksiringis?

Liitus
    Nov 2009

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Järgmine PokkeriProd.com kokkutulek siis toimub Audentese poksiringis?
    nah ta pole seda väärt, lihtsalt inimesed võiksid suuta natukene oma keelt hammaste taga hoida, kui ei teata kellega parasjagu klähvitakse. Mina unustasin selle teema kohe peale käte panemisi, kus mina "nõrk olin ja tema tugev". eile sattusin siia teemasse ja vend ikka ei saanud olla rahulikult. igale pokkerist vähegi arusaavale inimesele on selge, et ta mämngis nagu donk seal, aga ei inimesel on vaja ikka mind igatemoodi kutsuma hakata. Lihtsalt, minu kõht ei taha eriti seedida õhku täis vendasi. Aga ma ei risusta seda teemat enam , sry for that.

Fun sari on nii või naa
    Viimati muudetud udikaz poolt : 04.10.10 at 10:23 Põhjus: rõhtan seda ja lasen poistel siin edasi omavahel jageleda

Lehekülg 11, kokku 15 EsimeneEsimene ... 910111213 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES