Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 7, kokku 7 EsimeneEsimene ... 567
Näidatakse tulemusi 121 kuni 130, kokku 130
    Vana Tegija
    Liitus
    Jan 2010

Re: kardaanirist Starsis basicut õppimas [NL25 FR]

aga te kandke keset rämedat downswingi raha välja. Ju see upswing ka siis varsti tuleb.
    (iseasi, kas on siis midagi kanda )

Pokkerihai
    Liitus
    Nov 2009

viskan siia ka siis kuu kokkuvõtte.

Tsitaat Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust

Novembri eesmärgid:

1) õppida! Blueprinti tahaks lõpuni lugeda - fail! ei õppinud üldse. kuu alguses polnud üldse motivatsiooni pokkerit mängida/õppida. kuu keskel viitsisin mängima hakata, aga midagi tarka lugeda ei jõudnud/viitsinud.
    2) vältida tilti! - fail! tiltasin võrdlemisi vähe, aga umb nädal aega tagasi ikka viskas korralikult kopa ette.
    3) 40k käsi - fail! 26k kätt vaid. samas nagu öeldud, siis kuu alguses oli mott 0.
    4) Goldstar - success!
    5) NL25 8bb/100 - nii ja naa. 5,4bb/100, aga jooksin mingi hetk 10BI alla EV ka. igatahes see kuu näitas, et kui on normaalne run, siis suudan NL25 7-8bb/100 biitida küll!

hakkasin ka ise rohkem laudud avama ja seetõttu mängisin ka päris palju HU. alljärgnev siis HU graph.
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

PT3 konverdib eurod siiamaani dollariteks niiet reaalsed võidud on umb 450$ + 220$ boonused + 70$ SnG võidud = kokku umb 750$.

run ei olnud kõige parem. kokkuvõttes kuskil 5BI alla EV, seda siis tänu viimasele kahele päevale mil EV hakkas vaikselt tagasi loksuma. mingi hetk jooksin 10BI alla EV ja see lõhkus veits mindseti.

Detsembri eesmärke ei hakka siia laduma, sest tuleb ilmselt busy kuu ja mingit volüümi ei suuda/taha nagunii näidata. eksami sess võiks hästi minna. tilti sooviks küll vältida tho.

Väga kena kuu siiski. Sooviks ise näha kunagi sellist kuu tulemust. Üle $1000 kuu tundub praegu väga kaugel.
    WP Edu järgmises kuus.

Pokkerihai
    Liitus
    Nov 2009

tegin täna hommikul ühe fishiga HU ja see vend crushis mind. paarisaja käega -2BI. agrofish. 3bet size ulatus 8bb'st 25bb'ni ja tegi seda väga random kätega (korran näitas näiteks 92s ja ühe korra 27s jne jne). ühtegi suurt potti ei kaotanud, aga vaikselt tasapisi sõi see vend mu stacki. boardi ka ei hittinud, et oleks saanud ta bluffe maha callida (ka neid harrastas vahepeal näidata). top pairi hittimisest võisin vaid unistada. oeh.

Pokkerihai
    Liitus
    Nov 2009

sattusin hiiteri otsa. tänane päev siis. kõik coinflipid tulid minu poole, mis on väga meeldiv, sest eelmine kuu läksid need just teisele poole. tegin esimese cashouti ka ja proovin nüüd veits veel grindida ja siis pilgu NL50 poole suunata. veits olen mängu muutnud (mitte, et ma midagi lugenud kuskilt oleks vms), aga drawe mängin agromalt ja non-sd joon ei kuku niimoodi kursitikku nagu varem. kusjuures huvi pärast filtreerisin oma NL2/NL5/NL10 aegu ja avastasin, et lasin terve see aeg (mingi 50k kätt vist) non-sd BE. NL25 hakkas aga kuristikku langema. imelik.

mul sama nl10s... kukub täiega... viimastel sessidel natu hoogu maha pidurdanud aga üldiselt suht masendav... nl2-s ja 5-s oli asi nagu lihtsam ja lasti vabamalt varastada...

samas viimastel sessidel olen hakanud rohkem check-raise kasutama kui on midagigi või mõni perspektiivikas draw ehk on see ka aidanud

Pokkerihai
    Liitus
    Nov 2009

ise olen ka veits rohkem darwidega c/r hakanud või kohe välja donganud, et mitte oma kätt face up mängida (c/c).

Tsitaat Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
    ise olen ka veits rohkem darwidega c/r hakanud või kohe välja donganud, et mitte oma kätt face up mängida (c/c).
    Kui sa c/r drawdega, siis minu arust pead väga hästi teadma kelle vastu sa seda teed ja miks sa c/r-sid.
    + ligikaudsed % käte range vastu peavad ka selged olema, eriti stack ratiot arvestades. (et kus ära stackida ja kus mitte oma draw-ga, kui su fold equity on ilmselt 0% lähedal)

See lihtsalt vaike soovitus, et nüüd keegi ei võtaks sinu posti kui, et oh mul on FD, et ma c/r-sin seal kohe.

Pokkerihai
    Liitus
    Nov 2009

Tsitaat Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
    Kui sa c/r drawdega, siis minu arust pead väga hästi teadma kelle vastu sa seda teed ja miks sa c/r-sid.
    + ligikaudsed % käte range vastu peavad ka selged olema, eriti stack ratiot arvestades. (et kus ära stackida ja kus mitte oma draw-ga, kui su fold equity on ilmselt 0% lähedal)

See lihtsalt vaike soovitus, et nüüd keegi ei võtaks sinu posti kui, et oh mul on FD, et ma c/r-sin seal kohe.
    tänud nõuannete eest. eks ma ikka otsin kohti ja vastaseid, kus tasub drawe aggressiivsemalt mängida. muidugi ei ole see ainus viis, kuidas ma drawe mängin. lihtsalt varem olen pmst alati c/c varianti kasutanud.

Pokkerihai
    Liitus
    Nov 2009

http://foorum.pokkeriprod.com/blog.p...1-kardaanirist

sinna hakkan siis edaspidi blogima.

lukku. :)

Lehekülg 7, kokku 7 EsimeneEsimene ... 567

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES