Täna siis 3h+ sess jälle ja ronisin sealt august selle uue 3 päevase graphiga välja. Mäng vb on ehk nüüd juba rohkem solid, kannatlikkust olen rohkem leidnud.

Igatahes olin väga palju callinud pf raise madalate paaridega, lootuses set hitida ning kui see lõpuks juhtus... http://www.pokerhand.org/?5819134 Nüüd muidugi leian ma ise, et seal polnud vb check/raise koht, kuid no kusagilt ei anna valuet võtta ja see käsi oli nuts, kui minu pihta tagasi nii mängiti ilma, et laud oleks kõige kohutavam seal middle setile olnud.

http://www.pokerhand.org/?5819142 Koht kus ma preflop QQ-ga shove callin pole olnud kindlasti üle poole aasta. Selle mängija kohta oli note "lightly shoves" 300 käe peale tal statid 17/11/8 3bet 4.


Siis korra shorthanded mängides sain flopist trip kuningad, A kicker, sain actionit, ajasin nupud sisse vastas K6 ja riverisse tuli veel üks deuce ja fullhouse mõlemil, see tegi meele mõrudamaks kui ehk mõned muud kohad kus beated saanud.

Nagu ütlesin, siis august väljas ja 5usd plussis, nonshowdown joon jookseb 2usd peal.

Kui mulle seda tuba soovitati, kuulsin et kõige softim tase, kuid Nl4 fullring on kõike muud kui soft, väga solid statidega regulare täis ja üpris nitine. Muidugi eksib vahepeal mõni kes donkab paari käega oma buyin maha ja kaob, kuid kui sel ajal omal kätt ei leia ega siis seesugustest kasu pole.