Tere tulemast foorumi rahvas!

Detsembri kuu lõpus saab meie foorumil täis täpselt kolm kuud! Selle kolme kuu vältel oleme kasvanud olematust foorumist suureks foorumiks ning vägagi arvestatavaks tegijaks Eesti pokkerimaastikul. Seda tänu Teile, kallis foorumi külastaja!

Foorumi kohta oleme saanud väga palju tagasisidet, enamus on neist olnud positiivne aga oleme saanud ka kaebusi just nime ja aadressi osas. Kuna aadress: http://arion.pri.ee/foorum on väga pikk ja raskesti meeldejääv aadress, siis mõeldes tulevikule otsustasime, et võtame foorumile kindla nime ning ka aadressi, mida saab foorumi nimega kokku viia.

Foorumi uueks aadressiks on:
http://foorum.pokkeriprod.com

Samuti: http://www.pokkeriprod.com hakkab viitama meie foorumile.

Nime valikus keskendusime just oma foorumi ja kommuuni eesmärgile. Seega meie pokkerifoorumi ja kommuuni eesmärk on keskenduda pokkerimängule, kui ametile. Ehk siit edasi pokkerimängule, kui OSKUSMÄNGULE! Meie saidi eesmärgiks ei ole mitte kunagi esmane teha RAHA. See tähendab, et nimevahetus ei tähenda uue kommertsliku kaubamärgi loomist, mis keskendub sellele, et meelitada "kliente" liituma läbi meie linkide või siis sööta ette kasutajatele "kinnimakstud" promosid.

Kolimine toimub: 30-nda öösel vastu 31. hommikut.

Kui kolimine on edukas, siis http://arion.pri.ee/ ja http://arion.pri.ee/foorum hakkavad suunavad aadressile: http://foorum.pokkeriprod.com Kui peaks tekkima kolimise aeg ootamatusi, siis annan siin teemas teada.

Samuti kolimisega ei tohiks minna kaduma ükski postitus, küll aga aadressid, mis viitavad vanale foorumile. Seega peale kolimist jäävad vanad foorumid alles (http://arion.pri.ee/foorum) arhiveeritud kujul. S.t. et kõik teemad on lukus.

Ja hetkel: http://foorum.pokkeriprod.com foorumis ei ole mõtet postisuti teha, sest need kaovad koos kolimisega ära.

Lähitulevikus hakkab toimuma veel huvitavaid asju aga kuna ajad ei ole veel kindlad, siis ei saa kahjuks neid veel avalikustada.

Lugupidamisega,
Foorumi Juhtkond.