Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 41, kokku 251 EsimeneEsimene ... 3139404142435191141 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 801 kuni 820, kokku 5003
  1. #801

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Loodetavasti mänguaja probleemi lahendab lisanduv välitrenn, ise ma ei taha ka ülejäänud meetmeid tarvitusele võtta. Homme peaks saama vastuse, kas Kalevil on võimalik neljapäeviti teha.

    Muide, on pakkuda välja Pirita korraldatav turniir. 13 märts, mängu pikkus 2x6 min, 4 meeskonda grupis, kokku 16 võistkonda. Hind €50. Ise eriti vaimustuses ei ole sellest turniirist, sest eeldatav mänguaeg jääb oluliselt väiksemaks, kui Suema korraldatavatel turniiridel ja kuulu järgi pidi plats ka väiksem olema. Seda turniiri trenni rahade eest ei sponsoreeri, aga kui on piisavalt huvilisi, kes oleks nõus nii 7-8 euri/nägu välja käima sellel turniiril osalemisel, siis võib sinna ühe esinduse saata. Ma ise ei viitsi raisata tervet päeva ja kaheka euri, et saada umbes pool tundi mängu. Muide, algul tahtsid tüübid nöörida osavõtu eest lausa €65, aga väikse kobisemise peale lasid veidi alla hinda. Kallis ikkagi minu meelest.
    Rohkem infot siin: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ikvia-Cup-2011

    Muide, kes pole eelmise kuu eest maksnud, siis on viimane aeg seda teha! Hakkame ka uue kuu raha juba koguma.
    Viimati muudetud muruntau poolt : 03.02.11 at 00:27

  2. #802

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Muide, mõtlesin teha ka ühissuusatamist. Oleks keegi huvitatud? Lepib lihtsalt ühe päeva kokku ja läheb kuhugi Tallinnas/Tallinna lähedal asuvasse laenutusega rajale ja laseb suuska tund-paar. Ise pole ikka väga kaua suuskanud. Selles ei peaks palju osalejaid olema, lihtsalt üksinda ei viitsi/satu kuidagi suusatama.

  3. #803
    Moderaator Kasutaja -andres- avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Tallinn.
    Postitusi
    4 546

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Tsitaat Algselt postitas muruntau Vaata postitust
    Muide, mõtlesin teha ka ühissuusatamist. Oleks keegi huvitatud? Lepib lihtsalt ühe päeva kokku ja läheb kuhugi Tallinnas/Tallinna lähedal asuvasse laenutusega rajale ja laseb suuska tund-paar. Ise pole ikka väga kaua suuskanud. Selles ei peaks palju osalejaid olema, lihtsalt üksinda ei viitsi/satu kuidagi suusatama.
    Pirital, treki kõrval peaks olema miski imeodav varustuse laenutus ja korralikud rajad. Alles rääkisin tuttavaga sellest ja siis ta pajatas.
    Kui suusatamas läheksite, lööksin isegi kampa, kuigi jalgpalli väga mängima ei satu.

  4. #804

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Väike palve kõigile selle teema lugejatele. Kui teil on Facebooki konto, siis palun pange end meie võistkonna fänniks. See oleks meile vajalik seetõttu, et see aitaks meil sponsorite tähelepanu paremini köita, kui on näha, et meid rohkem jälgitakse. Teine põhjus on ka see, et tahaks saada "fännide" arvu poolest FB's Eesti klubide esikümnesse. Praeguse seisuga oleks selleks vaja umbes 250 "fänni," seega ei ole see üldsegi võimatu. Iga fänn või "fänn" on vajalik ja see võtab ainult paarkümmend sekundit. Palun lisage. Meie FB leht: http://www.facebook.com/FCPokkeriprod

    Võistkonna- ja trenniliikmetele on see isegi poolkohustuslik. Seal on info palju kompaktsemas variandis ja seal saab igasuguseid küsitlusi paremini teha. Ärge pange pahaks ka, kui ma võistkonnaliikmeid enda sõbraks üritan märkida, mitte et ma "sõpru" koguks, vaid et nii saan saata kutseid võistlustele, turniiridele, üritustele jne.

    Tänud tähelepanu eest!

    Edit: Aita meil meie võistkonda veelgi paremaks teha. Koos suudame rohkem!
    Viimati muudetud muruntau poolt : 03.02.11 at 11:05

  5. #805

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Kalevis on neljapäeviti 20.30. vaba aeg küll, aga ainult 10., 17. ja 24., veebruaril, edasi märtsist alates on neljapäev kinni. Kas võtan need kolm neljapäeva ära? Edasi saab juba jooksvalt vaadata-uurida, kus ja kui palju teeme. Küsitlus ka FB's üleval

  6. #806

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    oleks väljas trennidest huvitatud ja samuti 13.02 toimuvast turniirist.
    Viimati muudetud veeretas poolt : 03.02.11 at 16:15

  7. #807

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Nagu teist osad teavad, ootab meid õige pea liiga osavõtumaksu maksmine. Tähtaeg on 15. veebruar ja summa on €834.06. Me oleme Rankaga jõudnud kokkuleppele, et Pokkeriprod.com tuleb meile sponsorina appi ja tasub sellest kuni poole. Seega peame ise kokku saama umbes €450 järgmise nädala, max 10 päeva jooksul. Sellega seoses palun kõigil trenniliikmetel maksta €25 lisaks enda trenni kuumaksule hiljemalt järgmise nädala lõpuks. Kuumaksuga nii kiiret polegi, liitumistasu on tähtsam!

    Loodetavasti saab seda arvestada kui ühe kuu trenniraha ettemaksu. Seda siis juhul, kui saame lisasponsoreid, sellisel juhul ei peaks kas märtsis või aprillis kuutasu maksma. Praeguse seisuga sel rindel midagi väga roosilist ei ole, mingit huvi on tuntud juba meie vastu, aga midagi kindlat ei ole.

    Niisiis ma palusingi selle teema lugejatel ja eriti võistkonnaliikmetel panna I like meie võistkonnale FB's, sest liigas osalemisel on omad kulud. Lisaks osavõtutasule on varsti kuklasse hingamas ka mängijate registreerimistasu €15/inimene ja võistkonna varustus, sõltuvalt kvaliteedist €30-€50/inimene. Kulud tuleb katta kas oma taskust või sponsorite abiga, aga sponsor tahab saada midagi vastu: reklaami. Reklaami niisama ei saa, peab olema võimalikule sponsorile näidata, et meie kaudu jõuab sponsori logo inimesteni. Ma olen sel teemal päris palju ära teinud, loonud meie võistkonna kuvandi, ajan meie teemat erinevates foorumites ja FB's, suhtlen võimalike sponsorikandidaatidega. Aga üksi asja ajades ka kõige suurema pingutusega ei ole võimalik meie sõnumit, meie võistkonda väga paljudele lähedaseks teha.

    Seega palun, mõelge ka kaasa sponori(te) saamise teemal. Äkki on kellelgi veel mõnda pokkeriga mitte seotud ettevõtet pakkuda, keda saaks sponsoriks sebida? Näidake ise ka veidi aktiivsust üles sel teemal. Vähim, mida teha saate, on FB's I like panemine, see võtab ainult minuti. Ma ise olen raisanud sponsori teemale kümneid tunde, ei ole vist palju palutud, et te ka ühe minuti kulutaks? Samuti võiksite enda sõpradele ka rääkida, et meil selline võistkond ja värki, äkki kellelegi pakub veel huvi ja hakkab meie tegemisi jälgima. Fuck it, ei pea jälgimagi, I like piisab :D

    Praeguse seisuga on Triobet enda ei sõna öelnud, aga teistega läbirääkimised käivad. Ranka on lubanud kasvõi ise peale lennata tubadele, et meile sponsorlust sebida, aga tal oleks palju suurem võimalus eduks, kui meil on näidata huvi enda võistkonna vastu.

    Kokkuvõtteks: €25 ja I like! Ja obv, tulge ka välitrenni!

  8. #808

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Veel on sponsoreid vaja igasuguste ürituste läbiviimiseks. Näiteks mõnel Tallinnast väljas asuval turniiril osalemiseks, ägedad väljasõidud välismängudele koos foorumikaaslaste ja fännidega, teeb mõne sportliku ürituse koos foorumiga (ühissuusatamine näiteks, annab veel asju välja mõelda), talve- kevad-, suve ja sügispäev(ad), Tartu pokerdajatelegi on veel tuul alla tegemata :D. Eesmärk on teha meie jalkavõistkonnast pokkerikommuuni ühendav sportlik ja sotsiaalne selts, tihendada koostööd Pokkeriprode ja teistegi ETPF'i liikmetega. Selleks palju ei ole raha vaja, vaja on palju rohkem tahet ja proaktivset suhtumist, aga ilma sponsoriteta ei tuleks ka sellest väga palju välja.

  9. #809

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Olen ka Soccerneti foorumis hüüdnud välja meie eesmärgiks liiga esimeses pooles või veelgi kõrgemal lõpetamise. Üks sealse kasutaja Raivo19 tänane kommentaar sundis tagasihoidlikkusele:

    Kas just kontekstist välja rebituna, aga kommenteerin siiski toda julget lauset:"Arvestades meie mängijate taset ei ole selles midagi võimatut."

    Olen samuti siin lugenud, et poistel kõvad eesmärgid ja nii edasi. Kogu austuse, heasoovlikkuse ja edu soovimise juures soovitan ka realistiks jääda. Täna on nii, et neljandas liigas ei mängi üheski piirkonnas enam ammu kotipoiste võistkondi. Kui üldse, siis võib neid leida ehk rahva-,maakonna-, või amatöörliigadest, kes tõesti õlle, seltskonna ja fun'i pärast lükkavad. Kõikides liigades Eesti meistrivõistluste tasemel on aeg edasi läinud, iga võistkond teeb aastaringselt trenni, liigutatakse vabal ajal himuga, individuaalselt ja kambakesi. Luuseriteks on raske kedagi nimetada. Isegi tagaotsa satsidel on treenerid ja kogemustega mängijad, tase on ühtlane ja võiks öelda-päris hea. Olen kohanud kõrgemate liigade mängijaid pealt vaatamas, kes tunnustavad, et päris hästi jaksatakse mängida.

    Esialgu võtke endile eesmärk, et kõik, mis viimasest kohast eespool, on super hea. Siis saab maitse suhu ja kukkumine pole nii valus. Kotkad, see vutt, see on elustiil, kevadest sügiseni eriti! Küll näete ja kogete. Mul on madalamate liigade kogemusi 13 aastat, ma ei tea Teie taset, aga ilma vutitaustaga inimesteta läheb üliraskeks, elu on näidanud, et isegi nendega koos võib lagunemine tulla. Kogu respect'i juures: ärge jumala eest ALAHINNAKE vastast, kel erinevalt Teist juba jagub kogemusi! Sest SEDA Su väljahõigatud lause kõige naturaalsemal kujul just tähendab. Paljud asjad võivad tulla üllatusena, kasvõi see kui palju tegelikult aega, raha, tahtmist jne. selle asja alla kinni läheb. Tööd ja orgunni tuleb kõvasti, see on meeldiv, kui koguaeg hamba peale ei saa. Aga tõepoolest, üllatage positiivselt ja andke kuuma! Tooge üks hea võistkond kaardile! Kõike paremat ja jõudu!

  10. #810
    Administraator Kasutaja Tigrano avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Pärnu
    Postitusi
    7 614

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Tee klubi tutvustus, eesmärgid, kus liigas, kulud, mida vastu pakud, palju raha vaja eelarveks jne valmis, mida on ette näidata sponsoritele ja samuti võib selle siia üles panna ehk kellegi tuttavar firma jne kui on midagi ette näidata, siis tulevad siit ja sealt ka sponsorid.

    Sellist tutvustust hea spämmata.

  11. #811

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Taotlus sponsorluse saamiseks

    Meie oleme:

    FC Pokkeriprod – foorumi www.pokkeriprod.com liikmed, elukutselised pokkerimängijad ja sõbrad, osaleme Eesti Jalgpallimeistrivõistluste IV liigas.

    Meie eesmärgid on:

    Võistkonnaliikmetele ja fännidele pakkuda sportlikke ja sotsiaalseid elamusi, ...

    1) Sportlikud: liigas osalemine, Eesti karikamängud, sõpruskohtumised, turniirid, trennis osalemine
    2) Sotsiaalsed: igakuised ühised väljaskäigud, üritused foorumirahvaga, fun üritused nagu lumejalg-pall ja ühissuusatamine, kevad-, suve-, sügis- ja talvepäevad ja palju muudki

    ... propageerida pokkerimängijate seas sportlikku eluviisi...

    Kõik foorumiliikmed ja muidu pokkeriga seotud inimesed on kutsutud meie trennides osalema!

    ... ja ümber kujundada pokkerimängijate mainet kui sportlik, organiseeritud ja fun seltskond!

    Meie pakume sponsorile:

    Pokkeriga seotud ettevõttele:

    Pokkeri maineparanduskampaania, sidudes hämara kuulsusega kasiinomängu hea mainega jalgpalliga, kuningliku spordialaga, millega viime sponsori logo staadioni, meie erinevate ja kiiresti arenevate sotsiaalmeediakanalite ning sponsoriga koostöös tehtud ühisürituste kaudu tuhandete või isegi kümnete tuhandete inimesteni aastas. Sponsor saab seega enda valitud summa eest aastaringset reklaami!

    Pokkeriga mitte seotud ettevõttele:

    Viime sponsori logo meie üritustel ja sportlike saavutustel läbi meie erinevate ja kiiresti arenevate sotsiaalmeedia kanalite tuhandete või isegi kümnete tuhandete inimesteni aastas. Sponsor saab seega enda valitud summa eest aastaringset reklaami!

    Meie meediakanalite hulka kuuluvad Pokkeriprod, Pokernewsi ja Soccerneti uudisteleheküljed , samuti meie võistkonna tegemiste teemad nimetatud saitide foorumites ja meie Facebooki leht aadressil www.facebook.com/FCPokkeriprod
    Ühisüritusteks on plaanitud nt sõpruskohtumised teiste võistkondadega nii jalgpallis kui pokkeris sponsori pokkeritoas, võistkonda ja meie facebooki lehte tutvustav freeroll sponsori toas (seda peaks küll sponsor sponsoreerima). Kindlasti koos mõtleme palju muudki huvitavat välja!

    Meie küsime sponsorilt:

    Finantsilist toetust võistkonna kulutuste katteks.

    Meie kulutuste hulka kuuluvad:
    võitluste osavõtutasu kolme miinimumpalga ehk €834,06 ulatuses;
    mängijate registreerimine €15/mängija ehk orienteeruvalt €400;
    võistkonna varustuse soetamine, 20 komplekti kokku orienteeruv hind €1000;
    saaali ja staadioni rent treeninguteks ja mängudeks, 3 trenni nädalas, orienteeruv hind €500 kuus;
    Võimalik treeneri palkamine €100-€150 kuus;
    sõprusturniiridel osalemine, fännidega ühisreisid välismängudele, üritused, orienteeruvalt €100 kuus;

    Enda trennimaksetest saame tasutud trennimaksud ja staadionimaksud ja osa muudest kulutustest.

    Meie hinnad on

    Meie pakutavad hinnad on:
    Peasponsor: €2000 ja rohkem; Särgil 10X15 cm logo
    Suursponsor: €1000; Särgil 8x8 cm logo
    Sponsor: €500; Särgil 5x5 cm logo
    Toetaja: aitab varustuse ja nänniga; Särgil 4x4 cm logo
    Summad ja suurused on orienteeruvad

    Jäädes lootma mõlemale osapoolele kasuliku koostööni jõudmisele,

    FC Pokkeriprod

  12. #812

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Seoses väli trennidega ja sellega, et kodustaadioniks saab kunstmuru staadion, oleks mõistlik vist soetada kunstmuru putsad. Meeri käest kuulsin, et sõpruskohtumisel oli saali omadega suht libe olnud. Meeskonnast kellegil oli vist nike juures tutvusi, et äkki oleks mõistlik mingi suurema pundiga neid ostma minna . Äkki tahab Nike ka sponsoriks vms.

  13. #813

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    FC Viimsi Igiliikur, IV liiga Idas 4. koha saanud võistkond pakkus välja sõprusmängu, 19. või 20. veebruaril, Kalevi kunstil. Ütlesin, et suht suure tõenäosusega oleme nõus ja pakkusin välja, et võiks pigem pühapäeval teha ja pigem veidi hiljem ehk. Kes oleks tulijad?

    Neljapäeval on välitrenni aeg nüüdsest kirjas, võtsin veerand staadionit esimeseks korraks, tuleb odavam. Vaatab, kui palju inimesi välja tuleb, kas kannatab poolt platsi ka võtta.

    Monkey Sport tegi meile pakkumise varustuse osas. Nende pakutav on sellised odavama otsa variandid. Värvide valimise teemas võitis ülekaalukalt (ühe häälega) umbes viie hääletanud seast komplekt bordoopunane-must-bordoo (või oli see vastupidi?), selle järgi ka küsisin. Selles suhtes varustusega kiiret ei ole, ei pea kohe ära otsustama. Ma pole veel tutvuse värgi kaudu saadavat uurinud ja loodetavasti õnnestub mõni sponsor saada, saaks ägedamaid ehk osta. Senimaani kuni sponsorit pole, on aga Monkey pakkumine üks reaalsemaid meie jaoks. Igatahes, pakkumine ise siin: http://www.upload.ee/files/1100122/F...iprod.pdf.html

  14. #814

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    19veebr.oleks mulle ja veeretasele jama,kuna siis raju7,(plaan sinna minna,mitte ringi obv:D).Aga 20 oleks norm ja 13 veebr. turniirile olen ka põhimõtteliselt tulemas ning pyhapäeval trenni.

  15. #815

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Veeretas, putsade kohta, et rääkisin just sõbra ja trennikaaslase Styveniga, ja ta ütles, et oli saanud Rademarist täna 50% alega Adi välikad umbes €28 eest. See tutvus Nike juures on 40% ja suht väikses poes, ehk neil oligi väliputsasid vist 1-2 mudelit, mille hind oli ligikaudu €80x0,6=€48 umbes, orienteeruvalt 750.

  16. #816

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Kordan veel siis üle,et raha pole vaja ülekanda. Võtke lihtsalt PABERRAHA kaasa. Rõhk sõna paber :D
    Saadan tuleval nädalal veel ka täpse ajakava siia foorumi.

    Reeglid ja tingimused on kõik samad mis eelmine kord. Libistada ei tohi kontakti ja seekord teeme ka seda, et vv võib aint käega lahti mängida kui otsaaut oli. Muuv äga ei muutu. Mängima tavalise palliga.

    Kuues sats on ka selgunud ning see on mu sõprade sats.

    Esimesed kolm saavad natuke ka pappi tagasi ning teised kolm saavad rõõmu mängust.

    Olen avatud küsimustele.

  17. #817
    Vana Tegija Kasutaja raunsz avatar
    Liitus
    Jan 2010
    Asukoht
    Tallinn
    Postitusi
    1 492

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    http://picasaweb.google.com/Suemapil...z587uU8tb7zQE#

    Pildigalerii mängust JK Suemaga.

  18. #818

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Panin pildid üles ka FB'sse. Kui kellelegi ei meeldi, et ma tag'isin teda fotodes, siis PM, ja edaspidi ei tagi.

    Pras, ainus küsimus: Kui suurelt te meile kaotate? :D

    Mäng Igiliikuriga on kindlel, toimub pühapäeval 20.02. kell 16.00. Kalevis. Tule kohale!

  19. #819
    Õpihimuline Mängur
    Liitus
    Dec 2010
    Postitusi
    337

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn pühap 19.00.

    Elan kyll helsinkis, kuid järgmisest kuust hakkan enamus ajast eestis viibima, seega olex väga huvitatud teiega liitumisest. jalgpalli sai mängitud kunagi eesti 3. liigas. kuid sellest on omajagu aega möödas. Elan töötan helsinkis vast juba pea 5 aastat, pokkerit mängin veel hobikorras. Sain nyyd tehtud omale uus tööleping .mille kohaselt on minu tööaeg laup-pyhapäev. seega esm-reedeni viibin eestis. (hetkel tegelengi sobiva korteri otsimisega tallinnasse. midagi juba ka leidsin) Ehk siis kui ruumi on ,siis yhineksin kindlast.
    jalgpall on parim!

  20. #820

    Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.45. W's ja neljap 20.30. Kalevis

    Anatoli, praeguse seisuga on meil teisipäevane trenn ülerahvastatud, aga neljapäevase kohta veel öelda ei oska. Saan aru, et sa liigast töö tõttu osa ei saa võtta? Praeguse seisuga saaks pakkuda sulle ainult neljapäevast trenni Kalevil, aga märtsist muutub ka see, võib-olla teeme edaspidi Wismaris. Mõne aja pärast on see selgunud. Kui hakkame trenne väljas tegema, ehk millalgi märtsis juba, peaks ka ruumi rohkem olema.

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 3 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 3 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES