Ei anta valida, EJL ise autosuunab. Tõenäoliselt ida või lääs. Ida on samas suht Tallinnapõhine, eelmise aasta idapoolsed vene satsid Kiviõlist ja vist rakverest tõusid aste kõrgemale. Üle 1h trippe ei olegi ja Tallinnast veidi väljapoole oli ka täiesti minimaalselt.

Mängudele saamise koha pealt, well. On raske teha satsi, kus mängijad trennis ei viitsi (ei saa, mis iganes) käia ja tahavad ainult mängida. Ei lähe läbi selles võistkonnas. Nii ei saa absoluutselt kindel olla, kas mängija üldse kohale ilmud, kas üldse mängida oskab ja on vormis. Rääkimata kokkumängu puudumisest. Sellepärast vastan sulle eitavalt, kes liigasse tahab saada peab küllaltki korralikult trennis käima. Kui trennis käid mingil määral ja on näha, et ka kodukandis teed lisatrenni, siis jällegi on kõik võimalused olemas.

Varasemad tulemused/kogemused meil ei loe, meil on omajagu kõrgemates liigades mänginud kutte, aga kõik alustavad siin võistkonnas nullist ja igaüks peab võistkonda saamiseks tööd tegema. Btw, IV liigas madistamine pole iseenesest ka teab mis kvaliteedinäitaja.