Jep, edaspidi väljas trennid ainult. Teisip 20.00. ja neljap 20.00. Järgmisest nädalast nihkus meie neljapäevane aeg 1h võrra hilisemaks Wismari inimeste puudulikust keeleoskusest tekkinud arusaamatuse tõttu.

Mõned asjad veel: Vaja on hakata mängijaid registreerima. Selleks on vaja kas eelmist mängijakaarti või siis täita avaldus ja uus mängijakaart. Uutel on vaja ka passipilte, eeldatavalt 2'e, aga kontrollin üle. +€15/nägu regamistasu.

Varustus: Hetkeseisuga minule teada olevalt on koos €150 (pole arvet uurinud, Raunsz €100 ja Kaspar €50) kogu €564,57'st (see on ilma printimiseta). Veel on lubatud €105 + veel midagi. Ehk meil on ligi neljandik rahast koos praeguse seisuga. Kel vähegi võimalik, sel paluks ikkagi enda varustus välja osta. Neil, kes enda nimelist särki ja kindlat numbrit tahavad, on see praeguse seisuga, ilma sponsorita suhtkoht kohustuslik ja põhivendadel võik ikka nimeline särk olla.

Sellega seoses ka lähevad numbrid pakkumisele. Kes mis numbrit tahab? Eeldatavalt põhikoosseisumängijatel valimisel esmajärjekord. Ise panen nr 4 lukku. Võetud on ka nr 8 ja (vist) nr 9.