Rääkisin just Viimsi satsi eestvedaja Eeroga. Ta rääkis, kuidas nende satsi esimene hooaeg läks ikka väga üle kivide ja kändude, saadi üks loobumiskaotus, paljud langesid ära ja lõpetati kõige kehvema tulemusega IV liigade peale kokku. Aga nad ei visanud püssi põõsasse, töötasid enda mängu parandamise nimel, enda kolmanda hooaja lõpetasid juba neljandal kohal. See aasta on nende eesmärk pääs kolmandasse liigasse.

See on eeskujuks ka meile. Kindlasti ei tule meil lihtne hooaeg, aga selline ongi sport. Jalgpall ei ole nagu pokker, kus kuudega või aastaga võid juba väga hea tulemuse saavutada, meie vanuses areng jalgpallis enam nii kiire ei ole. Peame ka mõtlema pikemas perspektiivis. Pidevalt töötama enda mängu parandamise nimel, trenni, mänge, turniire, liigasid, saavutama korraliku koosseisu ja nii ei jää ka tulemused mägede taha. Samuti peame ka enda klubi korraldust parandama, tegema ühiseid väljaskäike, ühisüritusi foorumlastega, muidu fun'i ja pulli ja sporti ennekõike! Samuti propageerima sportlikku elustiili pokkerimängijate seas, kaasates foorumlasi ka enda nii sportlikkesse kui sotsiaalsetesse üritustesse. See on elustiil, mida mõned saunad ei tohiks kuidagi mõjutada!

Ma kavatsen küll selle nimel tegutseda, et meie võistkond ei jääks ühe aasta projektiks, vaid et samm-sammult tegutsedes tõuseks nii meie võistkonna sportlik kui ka organisatoorne tase ja ehk ka toetajaskond. Vbla tuleb juba see hooaeg meie mängudele pealtvaatajaid :) (tegelikult päris harv nähtus madalamates liigades, välja arvata ehk mõnel külavõistkonnal, kus külas pole inimestel lihtsalt muud meelelahutust)


Veidi teist asja ka. Soccerneti foorumis soovitati meil audi sisseviskeid harjutada, sest osad meist veel seda korralikult teha ei oska :) Teisipäeval teemegi vaiksema hajrutuste trenni ja võtab audid esimese asjana peale soojendust käsile, et meie kohta enam sellist asja öelda ei saaks. See on vanemale jalkavennale tegelt päris alandav, kui auti ei oska visata :D Pluss kohtunikud võtavad neid ikka ära kah ja sellises olukorras palli kaotamine on üks mõtetumaid asju üldse.