Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 6, kokku 6

Teema: PokerEV

PokerEV

Tere.

Mul oleks vaja abi PokerEV-ga. Ma otsisin siit foorumist aga ei leidnud, ma ei oska seda kasutada, et hakkaks triobetis tööle kui ma mängin päris raha peale. Ma pean vist mingi database-ga ühendama, aga millise ja kuidas???

Et kui seletasin vähe valesti või ei keegi ei saanud aru sellest siis vabandan ette ära.

Tänan.

Pokkerihai Kasutaja levis avatar
    Liitus
    Oct 2008

Re: PokerEV

PokerTracker 2 andmebaasi kasutab

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Nagu leviski ütles - PokerTracker2 andmebaasi on vaja.

See siis tähendab, et pead installima PokerTracker kahe ja sinna hakkama mängitud käsi importima. Mängitud kätest tekib sul andmebaas, mida PokerEV kasutab ja joonistab vastavad graafikud.

Aga üldiselt PokerEV on väga mõttetu programm ning ei soovita seda kasutada ega uskuda.

Tsitaat Algselt postitas ranka
    Aga üldiselt PokerEV on väga mõttetu programm ning ei soovita seda kasutada ega uskuda.
    Selle väitega ei tahaks nõustuda. Kui natuke filtritega mängida annab kasulikke graafikuid välja lasta küll. Eks igal programmil ole omad plussid ja miinused, kuid päris väärtusetu pole ka kõige kehvem programm. Muide, ma ei ole kursis, kas Omaha jaoks peale PokerEV üldse mingit alternatiivset programmi eksisteerib, mis graafikuid joonistada oskaks. Keegi teab?

Administraator Kasutaja lenC avatar
    Liitus
    Oct 2008

Tsitaat Algselt postitas algajaproff
    Selle väitega ei tahaks nõustuda. Kui natuke filtritega mängida annab kasulikke graafikuid välja lasta küll. Eks igal programmil ole omad plussid ja miinused, kuid päris väärtusetu pole ka kõige kehvem programm. Muide, ma ei ole kursis, kas Omaha jaoks peale PokerEV üldse mingit alternatiivset programmi eksisteerib, mis graafikuid joonistada oskaks. Keegi teab?
    Pokergrapher, guugli ringi, töötab samamoodi PT2 databaasiga

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas algajaproff
    Täpselt! Kunagi oli pokerEV ainukeseks plussiks see, et ta omas tunduvalt rohkem filtreid, kui PT2. Aga tänasel päeval on HEM ja PT3, mis kõik sisaldavad samu filtreid (isegi rohkem) ning tänu sellel pokerEV filtrid on kaotanud oma suure väärtuse.

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES