Tsitaat Algselt postitas Remokk Vaata postitust
Persse raisk!!!

1.5aastat tagasi suutsin tüdruksõpra suitsetamise maha jätma. Ok, age-ajalt tegi e-sigarit ja vahepeal pidudel mõne suitsu. Viimastel nädalatel hakkasin kahtlema temas. kuna ta sõbrants kolis mõneks ajaks meile ja kutsub pidevalt naiskat mul rõdule. Viimene kord saigi lastud koheselt naiskal õhkada peale rõdulkäiku ja damn..... tobihais..... Ok see vahejuhtum selleks aga täna. kutris mulle, et tal teade mulle...... fakkkk... naiska viiimased kuud aeg-ajalt tobi teinud ja, et ta nüüd jälle suitsetab.... tra küll.. milleks.... peale kõike seda aega .
Jah, kunagi kui enamus(kõik)seltskonnad siutsemama hakks, olin ise ka nendega aga minu õnneks hakkasin ma kõhima, nii kui sisse hingasin, köha järgnes. Tglt siiamaani nii, nt kui keegi kõrval suitsu teeb ja see suits mulle näkku tuleb.. siis köhatama.
Aga persse püüan naisele seletada, et see harva suitsetamine ei jää harvaks, vaid aina süveneb nagu kuagi kui suitsetama hakkasid. Aga tema kohe vastu, et sellisena ma tema valisin... Tra
Tuleb nii faking tuttav ette. Ei ole sinul mõtet üritada teda muuta.
Kui ikka naisel endal nii palju mõistust ei ole, et mitte suitsetada, ning aru saada, et sind see rängalt häirib, siis on lootusetu keiss.
Sa kas lepid sellega ja ei stressa selle pärast (kui muidu on asi seda väärt) või lõpetad ära.
Tavaliselt kaasnevad naistel suitsetamisega ka muud probleemid.