Tsitaat Algselt postitas Rage Vaata postitust
hea feature, aga probleem sellega, et ta jätab need märkimised sisse ka peale postituse tegemist, ehk hiljem pead käsitsi uuetsi linnukesed välja klikkama kui ei taha ülejärgmisel postutusel veelkord kõiki samu quotesid uude posti
See on sinu "bug" või valearusaam. Nimelt, kui sa märgid ära postituse ja oma postituses kasutad toda tsitaati siis märge kaob ära AUTOMAATSELT. Kui sa märgid selle ära ja unustad näiteks tolles teemas tsiteeringut kasutada (või üldse ei postita) siis järgmine kord antud teemas tsitaate kasutades tulevad vanad tsitaatid tagasi. See on täiesti korrektne. Mul endal tuleb ka tihti vahest isegi mitmenädala taguseid tsitaate (näiteks vanades blogides, millele vastasin harva), sest miski X märksiin posti ära, et tsiteerin ja siis lõpus mõtlesin ümber ning maha ei võtnud. Selleks pead ise ära puhastama tsiteeringud või siis lollikindlam variant - tsiteerid posti ja kui ilmuvad vanad tsiteerimata tsitaadid siis lihtsalt kustutad need postist ära.

Oi kui palju tsitaate...


Tsitaat Algselt postitas janek174 Vaata postitust
Esiteks, blogimiseks on kohti küll ja veel. Imo foorum pole selle jaoks õige koht. Ja teine küsimus samuti blogide kohta. Kui PP avalehele minna, siis lehe laadimise ajal näitab seal tervet rida bloge. Kui leht laetud, siis ainult viit viimati uuendatut (nagu ta tegema vist peabki). Küsimus, kas seda ülejäänud blogide nimekirja ka kusagil võimalik näha on (mina siiani pole leidnud)?
Saab teha aga see sitt on kõige hullemas PHP-s kirjutatud mida ma näinud olen. Ei pea seda enda kõvaks küljeks ja seetõttu olen üritanud vaikselt sellest kõrvale hiilida. Kui kunagi kätte võtan siis teen ära või leiutan parema süsteemi.