Tsitaat Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
fyp

nii ongi :). tsiklimehed, keskaegse rahvaerakonnamehed jt pimeda viha õhutajad on klapid peas need asjad ära unustanud.
Keskaegse? Mida sa tarbid, et see meelemõistusele niivõrd hävitavalt mõjub? Keskajas elavad ju enamasti need, keda praegune valitsus meile vägisi sisse tuua üritab. Nad ei oska ju kõige elementaarsemaid asjugi – näiteks prügi õigesse kohta panna, mine vaata Vao külas pagulasmaja ümbrust. Samas see prügiteema on üks väiksemaid probleeme. Neil puudub igasugune austus ja sallivus põliselanike ja kohalike kommete vastu.

Vaos on veel asi enam-vähem kontrolli all, sest õnneks on seal pagulaste hulgas mingil määral euroopalikuma kultuuritaustaga inimesi nagu ukrainlased. Kohalikud on ka veel ülekaalus ja väga valvsad. Samas Euroopa riikide näitel, igas linnaosas, kus nad vähegi ülekaalu saavutavad, väljuvad asjad kontrolli alt, pannakse maksma oma keskaegsed seadused ja lõpuks kaovad sellistest getodest pea kõik põliselanikud:
https://www.youtube.com/watch?v=thXCb1VUBDg
https://www.youtube.com/watch?v=ZDKk15KcqNk
https://www.youtube.com/watch?t=37&v=2sJ7eMUBBzc
https://www.youtube.com/watch?t=207&v=anYi5cvsq9U
https://www.facebook.com/70948002250...4667528656454/

Kõik need videod näitavad, et massimmigratsioon lõhestab ühiskondi, tekitades kõikvõimalikke sotsiaalseid probleeme ja tuues kaasa kuritegevuse kasvu. Kõik seetõttu, et keskaegne kultuur ei sobitu tänapäevasega.

Ja kas Pastilaa ise siis jaanipäeva ei tähistagi – see ju ka keskaegne, isegi paganlik komme? Samas seda ei pruugi enam kauaks ollagi, sest Soome moslemite juht andis hiljuti teada, et jaanipäev on paganlik püha ja solvab kõiki moslemeid Soomes, samuti tegi ettepaneku see ära keelata hoidmaks ära vastuolusid kogukondade vahel:
https://jamesgonzo.wordpress.com/201...nusta-vastaan/