Tsitaat Algselt postitas rasmer Vaata postitust
Immigratsioonipoliitika ei ole nii, et kas a) oled rassist ja ei lase kedagi sisse või b) multikulti nagu siit vestlusest mulje jääb. Sellist asja saab inimlikult ja intelligentselt ka lahendada, aga selleks ei ole vaja laskuda äärmustesse ja ei tohi kaasata inimesi nagu Helmed.

Üldse ma ei saa aru miks see on teema praegu. Eesti immigratsioonipoliitika ei ole selline, et kõik siia saavad tulla, ei ole plaani seda selliseks muuta ja keegi ei tuleks siia nagunii. Eriti pole see mingi teema kohalike valimiste kontekstis.
See on hetkel vägagi aktuaalne teema, vaadates kui jõuliselt sotsid seda "erinevus rikastab" teemat peale suruvad. Lisaks eilses ETV Kapitalis intervjueeriti tööandjate keskliidu tegevjuht Toomas Tamsarit, kes lasi sisuliselt sama laulu, kui kangesti ikka on meile vaja odavat tööjõudu sisse tooma hakata, sest eestlased kurjamid ei soovivat enam lihttöid teha, unustades samas mugavalt kommenteerida hoopis teist poolt sel teemal, et niisuguste palkade juures tõesti ei suuda keegi endalgi hinge sees hoida, rääkimata siis perest. Mu TÜ kõrgharidusega õde töötab hotelliteenindajana Norras, sest Eestis normaalset tööd pole ja loomulikult näljakopikate eest siin orjata ei näe mõtet.