Tervist!

Kas mäletate eelmise aasta projekti "Kahe kuuga miljon krooni"? Kui ei siis on aeg värskendada mälu: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...jon+kahe+kuuga

Ühesõnaga 10 mängijat said kokku, kelle eesmärk oli pundi peale teha miljon krooni. Eesmärk täideti ja hoopis tehtid 1.7 miljonit krooni!

Aastake on möödunud ja oleks aeg uus projekt teha. Kuna enam krooni ei ole ja eelmine laabus suht hästi siis tõstaksime vägikaigast kõrgemale - kahe kuuga 100 000 eurot. Kuna osad on üles, teised limiidist alla liikunud siis eeldan, et saame same tulemuse kokku, mis eelmine aastagi.

Tundub lihtne? Seepärast tõstame veelgi latti ning see aasta võtame arvesse ainult mängulise kasumi, mida saab kujutada graafiliselt - ehk teisisõnu ainult online pokkeri tulemused!

Eelmise aasta võistlejad olid:
1. Codecci
2. hookuspookus
3. hotcocacola
4. Kloonike
5. krayzie
6. ranka
7. ment52

Olen kõikidega rääkinud peale mameace (ei suuda leida ta kontakti enam) ja kõikidelt peale ESTPatricku olen saanud põhimõttelise "jaa" vastuse. Kuna ESTPatrickul on vahemikus 1.märts - 31. aprill palju tegemist ja saaks osaleda maksimaalslet 5 nädalat siis leidsime, et mõtekam on ta asendada kellegi teisega. Rääkisin ment52-ega, kes on nõus.

Seega ootan kõikidelt osalejatelt "jaatavat" vastust selle nädala jooksul. Kui keegi ei taha osaleda siis leiame kellegi teise.

Hoiatuseks ütlen, et saadan projekti alguses, projekti iga nädala lõpus laiali pressiteated kõikidesse allikatesse, mis mul on. Seega kui need avalikustatakse võib projekt muutuda vägagi populaarseks - eelmine aasta jälgis meid päevas 500+ silmapaari. Seega kui kardate rahva eest läbikukkuda (seda ei tohi karta! kes ei ürita, see ei tee ka vigu, ei kuku läbi aga samas ei õnnestu ka kunagi!) siis see koht ei ole Teile. Pärisnimesid ei avalikusta!

Seega ootan osalejatelt vastust ja samuti tagasisidet, ideid vms.