Tsitaat Algselt postitas kip Vaata postitust
wtf see 3 beti flat viitega ei saa hea olla, eriti kui infot pole tüübi kohta. uskumatu, et üldse foldis ta sai nii head oddsid callida. pre flat ka halb, shove või fold imo aga noh mida ma ka tean mul ju 10k downer mttdes. okei vaatan nüüd video edasi.
ma ei saa ka nõustuda video kommentaariga selle käe osas. ise rääkisid just et pole lauale tähelepanu ka pööranud, seega ei tea kes on loose 3 bet %/squeeze ja kes mitte. Soovitaks kasutada sellel puhul ikka mingit trackerit, võib-olla oli olemas ka aga videos ei näidanud, mõningate progedega lindistamisel kaob hud ära.
miks see käsi halb on minu arvates: kui sa callid pre, arvates et vastane raisib looselt, siis sa annad talle põhimõtteliselt tasuta võimaluse flop ära vaadata ja teatud juhtudel shoved sisse drawides 2 outi. 55 on sellel boardil täpselt face valuega, samas kui näiteks A9, mis minu arvates seal never ever ei foldiks, on TT JJ valuega. lisaks sellele, et me anname võimaluse vastasele hittida floppi, kaotame ka value, mis me saaks kätelt, mida biidime, seega kokkuvõttes on väga -EV move imo. parim oleks pre ära otsustada, sest ükski domineeriv käsi ei foldiks seal selliste oddsidega flopil, kaasa arvatud 66 77 88, mis võiks ju teoreetiliselt olla eeliseks selle play puhul, kuid kahtlustan et mitte.
lucki oli aga suht hea video ja vaataks heameelega veelgi