Vahepeal sama palju käsi tehtud kui peale viimast graafiku postitamist siia ning pool sellest oli ikka ülimalt masendav. Mitte midagi ei hittinud ja kui hittisin, siis vastased hittisid veel paremini. Tulemus siis oli selline suht koledapoolne ning juba olid mõtted isegi limiidis alla liikumisele.



Eile ning täna sai natuke timukasr-iga higistatud ning tegime kahes suunas mikogo>skype sessi. Ma ei oskagi öelda kui palju tal minu kommentaaridest kasu oli, kuid ma tean, et minul oli kasu ikka väga suur. Ise ei pane tähelegi, kuid ta osutas suht kiirelt sellele, et mu flopi cbet on ülimalt madal ~50% ringis ainult ning sealt lekib raha päris tugevalt. Kuna me mängime totaalselt erinevate stiilidega, siis ta ise teab kõige paremini kas oli minust kasu või olin ma ainus kellele koostöö kasulikuks osutus. Igatahes sain tänase päevaga swongist välja ning võib isegi vist nimetada, et tõmbas swingi hoopis.



Kogu kuu näeb siiani välja selline:



Swongimine ning august välja ronimine lõi küll winrate madalamaks, kuid 7bb/100 on ka rahuldav,arvestades, et ma alles ~10k kätt 6maxis teinud.

Võtsin ka 40$ instant cash boonuse ära ning tuju on hea. Hetkel ainult ei viitsi mängima hakata kuid peaks kuna pühapäeva õhtu on.