Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 1, kokku 4 123 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 65

Kas on võimalik nullist alustada?

Sain maili, et Crish `´Jesus`Ferguson tegelb full tildis juba pikemat aega missioniga nullist 10 000$...Räägib,et kui kunagi alustas tegi 2$-st 20 000$ ja ,et tahab kõigile tõestada, et nullist on võimalik alustada ning tegi seda uuesti ja edukalt 9 kuuga vist kui ma õigesti mäletan sai ta oma missioniga hakkama mängides algul freerolle ja siis micro buy in turniire kuni vastav stack olemas,
    et cash laudasi vallutada.Nullist 10 000$ pole paha 9 kuuga tegelt....Seda maili lugedes tuli mul endal kohe meelde ,et ka mul oli siin vahepeal mitu korda võimalus alustada nullist...nimelt võitsin unibetis Daily 200€ freerolli ära aga tuulutasin saadud 68€ suht ruttu raha laudades maha...sama asi oli kungagi ka triobetis ja paar kuud tagasi ka T6-es kus võitsin selle 300€ freerolli ära+nüüd on ka paljudes kohtades Noo deposite boonused....
    Postitasin selle teema selle pärast,et tahaks kuulda kas mõnel on õnnestunud ka nullist alustamine???

Administraator Kasutaja Tigrano avatar
    Liitus
    Oct 2008

Re: Kas on võimalik nullist alustada?

Täiesti võimalik, arvan, et mul ei ole selle teostusega mingit probleemi (kunagi alguses sai ühest 10$ tehtud päris suur summa, millega ei läinud kaua aega) aga mõtekam on siis näiteks 5$ juba alustada, sest esimese freerolli võiduga võib tublisti aega minna. Muidugi, kui võtta arvesse ka igasuguseid esimese deposiidi pakkumisi, siis kingitakse isegi mõnikord 25$ või nii ning see on juba tunduvalt mõistlikum.

Jep mäletan isegi oma esimest deposiiti milleks oli 100 eeku ja sellest 8, midagi ($ kurs oli siis teine] sai tehtud üle 200$ kahe päevaga...kokku tiksusin kaks nädalat kui läksin broke,sest mängisin juba 1/2 blinde...ei teadnud siis bankroll süsteemist ja mängisin üle ja liiga pikalt järjest ja lõpuks läksin liiga ahneks ja enesekindlaks ...:)

ise alustasin 10$ pealt (madalaim punkt oli vist 0.3$) ja jäin kohe nö. vee peale. alustades nõuab selline asi natuke õnne tho.

kõige lihtsam oleks alustada microstakes MTSNG'dega imo. starsis algavad need nt 0.1$ pealt ja 5$ oleks nende jaoks täitsa piisav bankroll.

Liitus
    Oct 2008

Tsitaat Algselt postitas krayzie
    ise alustasin 10$ pealt (madalaim punkt oli vist 0.3$) ja jäin kohe nö. vee peale. alustades nõuab selline asi natuke õnne tho.

kõige lihtsam oleks alustada microstakes MTSNG'dega imo. starsis algavad need nt 0.1$ pealt ja 5$ oleks nende jaoks täitsa piisav bankroll.
    Tore kuulda, et sa ka sellist mängu teinud, mitte kohe sadu $ sisse kandnud.
    Jep võitval mängijal ei tohiks mingit probleemi tekkida, samuti võiks selle 5$ antud küsimuse puhul nulliks lugeda :), et mitte freerollidest hakata.

Õpihimuline Mängur Kasutaja zyxxx avatar
    Liitus
    Oct 2008

Noo mina näiteks loen enda algust ka suht nullist alguseks, kuigi kandsin 25$ sisse, võtsin selle peale boonuse lahtimängimist uuesti välja, kahe otsaga asi nagu.

Minu arvates on see kindel märk sellest, et inimene ei oska veel piisavalt hästi pokkeriga raha teha kui tekib kiusatus suurem summa sisse lükata, et mitte madala bankrolli kasvatamisega tegelda. Samas maitseid ja stiile on erinevaid.

Seda ei saa küll Bankrolli ülesehitamiseks nimetada - kelkimiseks küll.

Eelmine aasta võtsin Parki 300 eeku kaasa ja läxin õnne otsima. Turniir oli mingi Satelite ja mõistagi oli asi unlimited rebuys ja double addon (VIST). Igatahes läx hästi ja pidasin selle 300ga need rebuyde lammutamised vastu ja lõpetasin esimese kahe sees, sain 8000eeguse pileti kätte ja müüsin selle ühele vanale seal maha - istusin lisaks veel cash game ja teenisin sellest 15K - siis tellisin takso - käisin pangaautomaadi juures ja kandsin raha arvele. Ja siis kukkusin jooma. :D :D Igatahes.. hommikul jõudsin mingi 8ajal koju ja mul tuli mingi 11 ajal end jalule ajada ja jalkamängule minna. 3h siis.. (ei kulutanud seda aega ometi magamisele ju) Kandsin triobetti natuke pappi sisse - mingi 500 eeku vist ja hakkasin seal täispeaga mängima. Ma olin samasugune luckybox nagu mõni jaurav soomlane Parki cash table´tes. Liikudes pidevalt liimiitidelt üles ja mängides vahelduva eduga nii Holdemi kui ka Omahat, teenisin sellest 500st kroonist 50000krooni - 3 tunniga.

Aga mis sellest rahast edasi - cash out - busto. :D
    Et siis minu kõigi pokkeriemade mure on kolm asja. Bankroll management, distsipliin ja alcohol.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

looooooll.. Godfather, su lugu on kuld.

Liitus
    Oct 2008

Kõva lugu,Godfather, äkki saame võtta sinu loo väikeseks tõeteraks kuidas võivad tekkida edaspidi gamblemise probleemid nagu tunnistasid. Mõtlen just seda, kui korra on selline lugu juhtunud, et lühikese ajaga on võidetud suur summa jne kas see pole tulevikus ohumärk gambleriks saamisel

Tsitaat Algselt postitas Tigrano
    Kõva lugu,Godfather, äkki saame võtta sinu loo väikeseks tõeteraks kuidas võivad tekkida edaspidi gamblemise probleemid nagu tunnistasid. Mõtlen just seda, kui korra on selline lugu juhtunud, et lühikese ajaga on võidetud suur summa jne kas see pole tulevikus ohumärk gambleriks saamisel
    See pole enam oht. Ma juba olen. Aitäh :D

Haha väga kõva lugu :D

viimane kord kui parkis käisin siis läks suht juralt, turnad Ei oska, masendav lausa

Cash nii ja naa, käisin pühap 500 lauas, kahjuks läksin 500 sisse kohe alguses lauas, KK langes 67o ohvriks ning olingi väljas, avati teine laud, astusin 500 sissse, sain 1k peale ennast tagasi, solid pela, ja siis teadmatus tappis, kuradi Sökö (5c stud) sain AA kohe esimese laksuga, mängisn loomulikult, tüüp lendas sisse flushdrawga, ja siis avastasin oma 1000 eeguse veaga et on olemas 4 card flush (TRRRRAAAA).

vot, siuke sitt lugu :P

olen hetkel 500 eegu buyga trios teeninud ennast kuskil 1500 peale Ranka Style mänguga, päris hea :)

Pokkerihai Kasutaja Keiss avatar
    Liitus
    Oct 2008

Mina alustasin mitu korda alguses nullist ja hea kah, sest oleks deposiidi teinud oleksin niikuinii bustolandis maabunud. 3x suutsin nullist üles liikuda 50-100 € peale ja nulli tagasi jõuda. Viimane kord ja sellest on juba mitu kuud möödas tegin 3 päevaga nullist 100€ (sealjuures mitte ületades NL10) ja sealt edasi ning rohkem pole nulli jõudnud, tänu pidevatele cash outidele suutsin küll korra ohtlikult nädal aega alla 10€ BR-iga olla, kuid õigeaegne turnavõit päästis mind ning nulliringi ei jõudnud. Kusjuures olen täheldanud, et väike BR on minu edu alus, mängin siis ilmselt keskendunumalt.

Näiteks on mul kindel veendumus, et suudan alati nullist end üles töötada.

Praegu mängin ise Trios ja pole sinna sentigi oma raha sisse pannud. 500 euro freerollil on näiteks rahadesse jõudmine suhteliselt kerge. Seega on võimalik küll. Peaasi, et kuskile kõrgemasse limiiti gamblima ei lähe.

Hea kuulda,et selliseid vendi leidub kes pole raha sisse tagund ning on suutnud ennast nullist üles töötata...tublid posid..:)

Liitus
    Oct 2008

Tsitaat Algselt postitas Yokker
    Hea kuulda,et selliseid vendi leidub kes pole raha sisse tagund ning on suutnud ennast nullist üles töötata...tublid posid..:)
    Võin kihla vedada, et need grinderid, kes pole suuri summasi sisse kandnud neil ei ole gamblemisega seotud probleeme.

;D

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

0-st on alustada suht mõttetu.
    See on pigem nn egolaks ,et näed suudan beatida vms.
    Reaalsus on see,et kulutad PALJU väärtuslikku aega kuskil 0-tasmel grindimssega.
    Kergem oleks panna mingil limiidil PRO-mängija su mängu jälgima ja ta siis ütleb sulle suht kohe kas sa beadid või mitte.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas privador
    0-st on alustada suht mõttetu.
    See on pigem nn egolaks ,et näed suudan beatida vms.
    Reaalsus on see,et kulutad PALJU väärtuslikku aega kuskil 0-tasmel grindimssega.
    Kergem oleks panna mingil limiidil PRO-mängija su mängu jälgima ja ta siis ütleb sulle suht kohe kas sa beadid või mitte.
    Miks peaks algaja hakkama uhama suuri summasid pokkerisse? Nõustun, et täiesti nullist on mõttetu, et väikese deposiidi (väga väikese), maksimaalselt 50$ võib alguses teha.

Administraator Kasutaja lenC avatar
    Liitus
    Oct 2008

Mina olen Privadoriga nõus, et 0-st alustamisel kaotad väärtuslikku aega ja arened aeglasemalt.
    Ei pea olema tuumafüüsik, et beatida, kas:
    *Starsi $0.1 360 mehe MTSnG-sid (Roll $10 piisab)
    *Starsi NL2-e (Roll $50, kui istuda lauda $2-ga)
    *Prima PL5-e (Roll $100, lauda $5-ga)

Ma eeldan, et algaja käib siin foorumis, areneb ja õpib jne. Julgen arvata, et tal võib rahast isegi midagi alles olla sellel momendil, kui ta võitma hakkab. Tuleb lihtsalt mõelda loogiliselt ja mitte multi-tableda jne. Pärast, kui juba nanolimiidis on mängija võitev, võib ta $20; $100 või $200 hittides enda algse deposiidi välja kanda. Enne hüpake vette ja siis õppige ujuma, kui finantsvõimalused lubavad.

Pokkerihai Kasutaja Keiss avatar
    Liitus
    Oct 2008

Tsitaat Algselt postitas privador
    Oled siis käpp?

Jah on võimalik nullist alustada kohe päris kindlasti ;D...Mul see õnnestus järjekordselt aga see kord uues kohas Pokeriumis,kust võitsin freerollilt eile 13€...Hetkel konto seis 60€..NL10-es ehitan juurde...lähemalt saate jälgida kui kaugele nullist jõuan minu päevikus Mission immposible

Lehekülg 1, kokku 4 123 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES