Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 10, kokku 10 EsimeneEsimene ... 8910
Näidatakse tulemusi 181 kuni 194, kokku 194
    Administraator Kasutaja Tigrano avatar
    Liitus
    Oct 2008

Re: KAS me kunagi napsu ka koos võtame?

Tsitaat Algselt postitas leits
    Opeliga tuleks minna OBV, bmw ei ole sobilik. täna saime opeli esimese laksuga käima, joppas.
    diskor minu silmis mõttetu, mulle sobib skyplus ka or siis läpakas ja sealt mussi lasta...
    Jah tahaks juttu ka rääkida, mitte tümm põhjas ja ei kuule midagi hahahhaha

Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008

Tsitaat Algselt postitas vsiu100
    margus ole viisakas. ja kui sa peaks midagi minu libudest veel mainima, siis usu mind, sa ei taha, et ma tuleks sinna peole, kus oled sina.

ma proovisin selgitada, et pooldan pidu, mis on pidu või pokkeri mängu, mis on pokkeri mäng.
    olen mänginud nn foorumi turniiri, kus minu lauas oli paar sassis venda, kes splassis chippe, pani segast, häiris mängu jne. insta tilt ja pokkerist oli asi kaugel. ja mingit mõistliku juttu ka ei anna ajada inimestega, kes on koomas või stone.

aga keegi ei keela sul asi kätte võtta ja ära korraldada. anna konto nr ja kannan summa üle. lihtsalt avandasin arvamust, milline võiks üritus imo olla. see et see sinu arvamusega kokku ei lähe, ei tähenda, et võid solvama hakata ja isaks ära minna.
    kas minu viimaste turniiride konditsioon on piisav et juttu rääkida, lihtsalt uudishimust, enda arust olin küll jooki jooonud omajagu kuid kainet mõtlemist nagu oleks jagunud

Klubi Liige
    Liitus
    Oct 2008

mu arust võiks olla dj-jõuluvana-strippar kõik ühes isikus.

no sinu konditsioon on väga ok olnud. ei saanud aru, et täis olid. reageerid adekvaatselt.
    pidasin silmas PN suvepäevade turniiri. üritus ise oli väga ok, aga turniir oli minu jaoks 0. olin sinuga ühes lauas ja nagu näha oli sul ka motivatsiooniga probleeme. suutsid vähemalt välja lennata esimesena ja saada eriprize, mina olin aeglane ja jäin tagant poolt teiseks, topelt fail.

leits, see lause ei olnud obv sulle.

üldiselt on asi nii, et kuna ma ise korraldama ei hakka, siis pole vaja mu postile nii suurt tähelepanu pöörata. oleks ette näinud, poleks kirjutanud.
    tulen kohale ikka(kui siinmail olen,ega pakilisi toimetusi pole) olenemata milline pidu on.

Moderaator Kasutaja -andres- avatar
    Liitus
    Oct 2008

Pmst hetkel ma olen päris elus näinud siit foorumist vast ümmarguselt 3e inimest. Seega mingi maja variant tundub esimeseks korraks täitsa okei. Põhiline oleks, et näeks näod ära, saaks tuttavaks nstuff.
    Ma ei näe problemaatikat, kui naistekarja ümber pole, sest ülejäänud 3nv kuus võib ju vabalt omapäi seda teha, mis süda heaks peab.

Vana Tegija
    Liitus
    Oct 2008

see siis siin offtopicuks , koht see villa 7.märts lugege teemat

leits
    Guest

villast saab pärast iga yks kjuhu tahab minna ju peole naistesse kasinni vms.

Vana Tegija
    Liitus
    Oct 2008

Tsitaat Algselt postitas -andres-
    Pmst hetkel ma olen päris elus näinud siit foorumist vast ümmarguselt 3e inimest. Seega mingi maja variant tundub esimeseks korraks täitsa okei. Põhiline oleks, et näeks näod ära, saaks tuttavaks nstuff.
    Ma ei näe problemaatikat, kui naistekarja ümber pole, sest ülejäänud 3nv kuus võib ju vabalt omapäi seda teha, mis süda heaks peab.

super

Luuramas Naisteturniire
    Liitus
    Nov 2008

Tsitaat Algselt postitas vsiu100
    no sinu konditsioon on väga ok olnud. ei saanud aru, et täis olid. reageerid adekvaatselt.
    pidasin silmas PN suvepäevade turniiri. üritus ise oli väga ok, aga turniir oli minu jaoks 0. olin sinuga ühes lauas ja nagu näha oli sul ka motivatsiooniga probleeme. suutsid vähemalt välja lennata esimesena ja saada eriprize, mina olin aeglane ja jäin tagant poolt teiseks, topelt fail.

leits, see lause ei olnud obv sulle.

üldiselt on asi nii, et kuna ma ise korraldama ei hakka, siis pole vaja mu postile nii suurt tähelepanu pöörata. oleks ette näinud, poleks kirjutanud.
    tulen kohale ikka(kui siinmail olen,ega pakilisi toimetusi pole) olenemata milline pidu on.
    Ükspäev mõtlesin, et kes ESTPatrick oli suvepäevadel, see vend kellel PokerNewsi kleeps ümber pea oli siis jah? ;D

Tsitaat Algselt postitas Codecci
    Ükspäev mõtlesin, et kes ESTPatrick oli suvepäevadel, see vend kellel PokerNewsi kleeps ümber pea oli siis jah? ;D
    võis olla küll. noh kui näed, kyll meelde tuleb. kiilakas ja kiire ainevahetusega. :D

Liitus
    Nov 2008

Tsitaat Algselt postitas Codecci
    mina see olin, kaotasin mingi kihlveo, täpselt ei mäleta mis oli

Lingiparandaja
    Liitus
    Oct 2008

me tegime one-hand loteriid. kaotaja(või oli võitja) pani selle ümber pea. teise ringiga sain mina selle endale ;D

leits
    Guest

pokkerit väga ei viidsigi mängida seal .. tarmo käis siin mingi aeg r22kis mingist in between, see tundus poole kinom gamblemis m2ng olema, ei pea mõtlema v2hemalt.

Liitus
    Nov 2008

Tsitaat Algselt postitas Tarmonator
    me tegime one-hand loteriid. kaotaja(või oli võitja) pani selle ümber pea. teise ringiga sain mina selle endale ;D
    võitja tundub loogilisem, sest ma olen üsna hea

Lehekülg 10, kokku 10 EsimeneEsimene ... 8910

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES