Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 33, kokku 80 EsimeneEsimene ... 23313233343543 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 641 kuni 660, kokku 1596
    Pokkerihai Kasutaja Romka avatar
    Liitus
    Mar 2009

Re: FTP, stars jt bännitud USAs?

Mina usun, et PS ja FT suudavad vabalt top 4 jääda just tänu oma super headele softidele. Muidu Partyl seisab ju veel suur merge Bwiniga ees kust tuleb tohutult mängijaid juurde ja TOP1 ei tohiks siis küll keeruline olla vist?

Vana Tegija Kasutaja MeelisV avatar
    Liitus
    Apr 2010

Tsitaat Algselt postitas low-flow Vaata postitust
    Seda on küll kurb kuulda... Aga mingit kirja oled ka supporti saatnud, et mis neil seal toimb? Et pidi olema piirangud ainult USA mängijatele, aga nüüd põmst üle maailma ükskõik mis kanalit pidi, millega oled sisse kandud, ei saa välja võtta. See MB piirang oli veel kuidagig arusaadav (võimalus et ehk hoopis MB ise blokib), aga tuleb välja, et kõik ikka FTP enda kamm...
    Ise ka lootsin, et sellega saan. Saatsin kirja, et alles eelmine aasta deposin selle krediitkaardiga ja miks siis praegu välja ei saa võtta. Samuti küsisin Moneybookersi kohta. Vaatame, kas ja mida vastavad..

Edit: Krt, just tuli meelde, et sain see kuu uue krediitkaardi, kuna eelmine aegus just aprillis. Arvasin, et kuna krediitkaardi konto seis kandus automaatselt üle, siis jäi kaardi nr ka samaks. Aga just vaatasin, et uuel kaardil on teine nr.
    Siis ma ei tea mis teha, kanda uue kaardiga min summa FTPsse ja loota, et siis saan withdrawida. Või teine võimalus on lihtsalt oodata -.-
    Viimati muudetud MeelisV poolt : 20.04.11 at 02:12

Luuramas Naisteturniire
    Liitus
    Nov 2008

Tsitaat Algselt postitas Romka Vaata postitust
    Mina usun, et PS ja FT suudavad vabalt top 4 jääda just tänu oma super headele softidele. Muidu Partyl seisab ju veel suur merge Bwiniga ees kust tuleb tohutult mängijaid juurde ja TOP1 ei tohiks siis küll keeruline olla vist?
    Kuskilt käis mingi tabel läbi, kus oli pre-black friday turuosad, mälu järgi PokerStarsil oli 30-45%, FullTildil 20-30% ja Partyl ainult mingi 6%. Kui toad sellest välja tulevad siis ei näe küll põhjust miks Party peaks kumbagi neist tulevikus edestama kui just enne neid mingit USA litsentsi ei saa vms.

Btw:

Klubi Liige
    Liitus
    Jul 2009

Uurisin ftp supportilt mis dep ja cashout valikud hetkel on. Parem mitte torkida
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Klubi Liige Kasutaja low-flow avatar
    Liitus
    Jul 2009

Wow, FTP suppordi võimel üllatada pole ikka piire. Põmst, selle kirja peale saadaks kõik vajalikud dokumendid, total cashout (mul pole muidugi aimugi, kui mõtekas see tseki variant on) ja ütleks, et nad võivad edaspidi võmpa kahmata kui neil oma klientidest tõesti nii poogen on. Muidugi, otseselt "supporti" andva isiku peale liiga palju leilitada ei tohiks vist, ta kõigest kõrgemalt juhtnööre saav lihttööline. Aga jah, hämmastav tuba ikka. Ilmselgelt liiga hea elu peal olnud. Soovitan selle kirja kusagile 2+2 teemasse panna, et ikka kõik näeks, mis ahvid seal koos on. Klient soovib teada, kuidas tal oleks võimalik oma raha kontolt kätte saada, sest ükski cashout meetod ei tööta, mingisuguseid juhtnööre kusagil pole ja kirja saatmise peale tõmmatakse konto ka lukku. Kui muud ei saa, siis maksimaalselt negatiivne PR vähemalt.

Aga samas see on FTP algusest peale nii olnud. Ma ei tea kas suppordi kvalifikatsioon on olematu või siis keegi suppordi koordineermise eest vastutav on maksimaale m*nn, aga jah, FTP support - kõige hullem mida võib ette kujutada. Ja põmst ükskõik, mis valdkonnas kiri saata, ma ei mäletagi nende aastate jooksul, mil klient neil olen olnud, kui mind saadud vastus oleks rahuldanud...

Kadus igasugune isu neile enam sentigi rake geneda.

Party ja Bwini ühinevad. Samal ajal mõtlesin, et hmmm, kas on mingi variant, et FTP ja PS hakkavad koostööd tegema, loovad ühise saidi ala TiltingStars? Mõte on muidugi ulme, aga tulemus oleks suht sick :D

Tsitaat Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
    Party ja Bwini ühinevad. Samal ajal mõtlesin, et hmmm, kas on mingi variant, et FTP ja PS hakkavad koostööd tegema, loovad ühise saidi ala TiltingStars? Mõte on muidugi ulme, aga tulemus oleks suht sick :D
    Ning uue logo peal oleks Phil Hellmuth lol, viibin hetkel USA's ja lauda istumisest võibki ainult und näha... :)

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas rrrr Vaata postitust
    Laupäeval tõmbasin FTP->Neteller $3K testimiseks. Pole siiani ära tulnud. Reede päeval üritasin $1K kannet teha Neteller->SEB. Pendib ka see veel. Ilmselt on ka finantsvahendajatel rasked päevad.
    Mul pendib siiani aga rahad ammu arvel :P

Klubi Liige Kasutaja pikk28 avatar
    Liitus
    Oct 2008

lõpuks AP on ka kuidagi reageerinud ning kolisid oma lehega ka eu-sse.

AP ja UB lehed olid juba esmaspäeval eu-s olemas.

mees nagu orkester Kasutaja VisaHing avatar
    Liitus
    Dec 2009

Tsitaat Algselt postitas low-flow Vaata postitust
    Wow, FTP suppordi võimel üllatada pole ikka piire. Põmst, selle kirja peale saadaks kõik vajalikud dokumendid, total cashout (mul pole muidugi aimugi, kui mõtekas see tseki variant on) ja ütleks, et nad võivad edaspidi võmpa kahmata kui neil oma klientidest tõesti nii poogen on. Muidugi, otseselt "supporti" andva isiku peale liiga palju leilitada ei tohiks vist, ta kõigest kõrgemalt juhtnööre saav lihttööline. Aga jah, hämmastav tuba ikka. Ilmselgelt liiga hea elu peal olnud. Soovitan selle kirja kusagile 2+2 teemasse panna, et ikka kõik näeks, mis ahvid seal koos on. Klient soovib teada, kuidas tal oleks võimalik oma raha kontolt kätte saada, sest ükski cashout meetod ei tööta, mingisuguseid juhtnööre kusagil pole ja kirja saatmise peale tõmmatakse konto ka lukku. Kui muud ei saa, siis maksimaalselt negatiivne PR vähemalt.

Aga samas see on FTP algusest peale nii olnud. Ma ei tea kas suppordi kvalifikatsioon on olematu või siis keegi suppordi koordineermise eest vastutav on maksimaale m*nn, aga jah, FTP support - kõige hullem mida võib ette kujutada. Ja põmst ükskõik, mis valdkonnas kiri saata, ma ei mäletagi nende aastate jooksul, mil klient neil olen olnud, kui mind saadud vastus oleks rahuldanud...

Kadus igasugune isu neile enam sentigi rake geneda.
    Saatsin ka hiljuti kirja neile, et kui teil oma klientidest pohhui, siis edu ja ütlesin, et oma äriga te kaugele ei jõua kui te kontosid nii lambist kinni topite. FTP support jah alaarenenud kamp neandertaalasi koos.

Pokkerihai Kasutaja antnx avatar
    Liitus
    Oct 2008

See on hea märk. See näitab, et neil on motivatsiooni jätkata väljaspool USa. Kui neil oleks võimalus mängijate rahadega minema joosta siis nad ilmselt teeks seda juba ammu.

irw, tore uudis .. lähed kaheks nädalaks reisile ja tuled tagasi: BOOM. GG.

viskab miski tarkvara uuendust ja kui seda tõmbama hakkab siis "couldnt connect, please try again later", fckn one-outer.

Moderaator Kasutaja -andres- avatar
    Liitus
    Oct 2008

Tsitaat Algselt postitas vMario Vaata postitust
    irw, tore uudis .. lähed kaheks nädalaks reisile ja tuled tagasi: BOOM. GG.

viskab miski tarkvara uuendust ja kui seda tõmbama hakkab siis "couldnt connect, please try again later", fckn one-outer.
    :(
    http://www.fulltiltpoker.co.uk/

jesh, leidsin ise ka selle juba, aitäh

Õpihimuline Mängur
    Liitus
    Oct 2008

Mul jõudis FTP cashout panka kohale.Päevakese isegi kiiremini kui tavaliselt.

Grinder
    Liitus
    Nov 2009

Tsitaat Algselt postitas Tylos Vaata postitust
    Mul jõudis FTP cashout panka kohale.Päevakese isegi kiiremini kui tavaliselt.
    Äkki täpsustad, milliseid kanaleid pidi.

Õpihimuline Mängur
    Liitus
    Oct 2008

Visa Debit,otse panka.Mul UK panga konto.

Õpihimuline Mängur Kasutaja Foux avatar
    Liitus
    Oct 2008

AP live support ütles nüüd lõpuks kindlalt ära, et rahad ei liigu praegu üldse. Ei ole lihtsalt aeglasem, sest koormus suur vms. vaid lihtsalt ei liigugi. Ja neil pole aimugi, millal liikuma hakkavad. Küsisin, et kas nad lähevad varsti bustoks, vastasid: there will be an update when a resolution is reached. :D

Õpihimuline Mängur Kasutaja valustyng avatar
    Liitus
    Apr 2009

Ma ei saa aru miks inimesed UB-s ja AP-s mängivad, nad mitu korda oma pettustega vahele jäänud ja petavad edasi , ma imestaksin, kui kõik oma rahad sealt kätte saaksid.
    Sest samad tüübid on pukis, kes olid Russi aegadel, kuigi nad väidavad , et uus juhtkond jne.

Lehekülg 33, kokku 80 EsimeneEsimene ... 23313233343543 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES