Tsitaat Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
Ärge Solarises jumala eest sinna uude Itaalia kohta minge (Francesco Totti vms). Konkurentsitult kõige halvem koht linnas. Endine Gianni seltskond on kuudiku püsti ajanud. Muuhulgas:
- Teenindus on väga pingutatud ja veider. Midagi soovitada ei osata ja coca pudelit näidatakse enne välja valamist nagu veinipudelit. Veega samamoodi.
- Kõige odavam vesi on €5.
- Praed on €35 - €135. Selle eest on vaid tükk liha. Kui kartuli juurde võtad, siis on sul tükk kuiva liha ja kuivad kartulid. Mitte mingit garneeringut ei ole.
- Salatid on ca €25, pastad vist umbes sama.

Sõime sõbraga carpacciot, salatit, pastat ja steiki. Neist carpaccio sai söödud, ülejäänu jäi 2/3 järgi. Lihtsalt halb oli. Isegi caesari salat oli halb.

Kogu selle aja puhus meile mõnusalt tuult, sest väljas mingid kollid panid tellinguid kokku välisukse juures ja uksed käisid kinni-lahti kõik see tund aega. Ühelgi ettekandjal ei tulnud pähe minna ütlema, et "kaduge kaugemale, me müüme siin 5-eurost vett". Arvestades, et tegu on ühe kõige kallima restoraniga linnas, siis ikka epic fail.
Käisin korra. Lootsin saada head Itaalia foody...mother of god, see oli Tartu Volga x3000.....Seal oli võimalik 4 erinevat steiki saada alates 35€. Kallim neist oli imo 125€ vms....:D:D:D

Liha polnud mitte midagi erilist. Süüa seal ei saa, küll aga saad kallist ja huvitavat menüüd vaadata.