Tsitaat Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
MindEV on võõras väljend mulle, aga arvan selleks, et heaks pokkerimängijaks saada tuleb lihtsalt taluda swinge ja mentaalset pinget ja see tuleb ainult downereid läbi elades, seda ei saa õpetada ega raamatust lugeda. Kui mängida koguaeg overrolled, siis jah ei pea selle pärast pablama kuid siis on ka kindel, et sa jätad potentsiaalset raha laudadesse.
Sa ju kirjutad mu kommentaarid lahti teiste sõnadega. Väljendasin ennast üpriski selgelt (esimeses tsitaadis unustasin multiquoteda), et madalal liikuda võimalikult kiirelt üles ja hiljem kui hakkab muutuma actioni-tase suhe kasvatada rolli suuremaks (taseme tõus, winrate langus, suuremad kõikumised). Lisaks teises tsitaadis ütlesin, et swingidega harjumine tuleb kogemustega, mida sina nüüd põhimõtteliselt tsiteerid.

Lõpetuseks: tunnitasu saab tõsta ka muudmoodi kui limiidist üles liikuda - rohkem laudu mängides. Sinu loogika järgi (mis ei ole vale!) jätavad väga paljud mängijad potentsiaalselt raha laudadesse kui nad mängivad vähem laudu kui nad tegelt oleksid suutelised mängima.

1 tabling $200 HT regular teenib saja tunni vältel vähem/samapalju raha kui keskmiselt 3 tablev $100 HT regular kui võtame arvesse ka rakebacki.