Tsitaat Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
Esiteks on väga häiriv, kui teistsugusel arvamusel olijaid pidevalt vingumises süüdistatakse. Ehk vingud pigem hoopis sina minu postituste kallal ?

Teiseks minu matemaatiine võimekus oli veel mõni aasta tagasi parem, kui 90 protsendil inimestest. Vähemalt niimoodi näitasid personaliotsingufirmade testid ja kunagised keskpärased olümpiaaditulemused.

Majandusest tead sa muidugi minust palju-palju rohkem, kuid ära liiga kõrgele ka hüppa.
Ma ei väljendanud sellega, et minust teistsugusel arvamusel inimesed vinguvad, vaid et üldiselt need, kes räägivad, kuidas elu ikka kehv on ja kehvemaks läheb, vinguvad. Või kuidas sa seda nimetaksid? Enda heaolu nimel on võimalik pea igaühel ikka omajagu ära teha, mitte ainult näpuga näidata.

Miks mind see teema vahest närvi ajab on see, et mind ennast lõi masu palju teravamalt kui sissetuleku ostujõu 10%'line langus, see on paras naljanumber. Aga ma ei süüdistanud kordagi kedagi teist, Ansipit, majandusolukorda ega reptiloide Nibirult vaid tegutsesin enda olukorra parandamise nimel. Ja hetkel teenin taas mõned korrad üle keskmise. Sama keiss on peaaegu iga ettevõtliku inimesega, kes ei keskendu sellele, kui si.t ikka on, vaid võtab ise midagi ette olukorra muutmiseks.

Ja väike nali, olgugi et küllaltki sündsustundetu, nende üle, kes ei soovi-viitsi-taha midagi ette võtta enda olukorra parandamiseks, well... See foorum ongi keskendunud enda sissetulekute tõstmisele, selles valguses ei ole väga vale koht sellise nalja tegemiseks. Neegrite, naiste, igasuguste vähemuste ja peaaegu kõigi peale valgete lihasööjate heteromeeste üle ei tohi enam nalja teha. Kas sa tahad ära keelata ka naljad "laiskade ja lollide" (ilukirjanduslik termin, reaalsusega pole mingit kokkupuudet) üle, kes midagi ette ei võta?