Käisin täna Olympicus ja ka seal leidsin mõningast kaardijooksu. Alguses sai mõned mastid ja päris kiiresti stack duubeldatud, siis olin suht kaardisurmas kuni bubbleni, kus olin ikka väga väike stack juba ja kõige väixemal hetkel leidsin Ässad, millega duubeldatud saada ning hiljem tulid ässad ja sain veel sama vanamehe limbiraha korjatud, kes enne mu ässad ära duubeldas.

Siis tuli keyhand, see sama vana jälle raises vist UTG oli, 6 handed olime vist, ma hakkasin AT'ga mõtlema kas üle pushida, vanamees ropendas vene keeles ilgelt ja lükkasin sisse lol, vanal KK ja turnisin ässa :D Siis oli FT'ks suht kindel stack ja tuli FT. FT's ka kena algus , shortie vastu 99 vs JJ, turn jälle 9 :D Sellest hoolimata olin ma suht väikese stackiga , kuid tegin suht kena push fold mängu ja ühel hetkel olin vb isegi napilt chipleader 39k chipsiga , aga siis läxin liiga hoogu ja tegin vist vea. Blindid olid 2000/4000 ja lükkasin MP pealt KTo 5handed mängus 33k stackiga ja Alexei leidis AJ'i. Hittis floppi J'i, turnis oli mul veel open ender, aga ei tulnud ära. Dunno, 50k pot(159k chipsi oli tourneys kokku) ja coinflip , aga MP pealt siiski natuke halb lüke vb, kuna just neljandast kohast kasvas prize money märgatavalt ja ma olin sel hetkel suht mugaval positsioonil natuke parema käe ootamiseks.

Kui laud veel 6max oli, siis oli üx ulme käsi, UTG pealt see sama vene känd tõstis 8k, mul oli 15k, mõtlesin 66'ga pushida, aga oli kahtlane tunne, Alexey lükkas üle ja vana callis, mõlemal ässad, noh good fold, sisetunne oli hea :D Aga tra, floppi lendas 6 rohvel, vanad olexid insta drawing dead olnud ja mul jõhker triple up ja chipleader ja kaks põhivastast cripled :D

Aga noh, seekord läx siis nii ja jäi viies koht kahjuks, KTo käsi polnud viimane, 2 BB'd jäi alles ja BB peal 87s sain ilusti 3way sisse kütetud, board jooksis lootusetu, mõtlesin, et pold lootustki, aga tegelikult preflop oli ikka täica palju lootust, vanadel oli 95 ja mingi 63vms, aga Alexey 95 lõpetas mu tourney teekonna seekord.

Tourney juures oli koom see, et algusest peale oli mu lauas alati vähemalt 3 naist, mõneks käeks oli isegi 4 naist. Vahepeal oli laud lausa selline, et naised omavahel lammutasid ja mehed vaatasid kõrvalt lol. Ning ka FT oli siis lausa kolme naisega laud :)

10/10 cash oli kah kenasti jooksma saadud ning kojumineku isu mul polnud, otsustasin siis ka esimest korda live cashi proovida. Pidin mingi pool tundi waiting listis ootama, oi bläe kus selle ajal lammutati lauas, kui ma ootasin, pidevalt räiged 3bet potid ja 4 meest flopis jne :) Ostsin sisse fishise 1150 EEK'iga :D kaardijooksu eriti polnud ja suuremad fishid läksid laiali just siis kui lauda sain, aga sellegipoolest oli actionit küllaga. Mul õnnestus ka mõne odava flopiga väike kasum grindida , olin seal siis kuskil 2:30'st kuni kella kuueni kui laud kinni pandi ja jäin 130 EEKi plussi :D Vähemalt sai tournamendi ajal tarbitud söögi ja joogi raha tagasi teenitud! :D