Ja kui palju neid 2007 aasta biitijaid praegu veel existeerib , kes kõigile lahkelt teadmisi jagasid ? Suht vähe ma usun ja nad ise kaevasidki omale selle augu :)

Kui poleks 2p2 foorumit ning pokkeriprosi, polex ka pokkeris praegu aasta 2014 vaid endiselt 2006 ning siis polexki vaja seda mind, kes ma praegu olen, et teenida teatud summasi, vaid piisaks ka sellest fishist, kes ma siis olin, et teenida veelgi rohkem.

Tegelt ma ei viitsi üldse vaielda, igatahes on see mõtteviis nagunii kasulik kõigile, kes kunagi mulle andsid, kuna nad on hetkel töenäoliselt edasijõudnud mängijad ning nende tulevik sõltub mängude heaolust , aru ei saa ma sellest loogikast, mix 2014 tekkinud uutele inimestele, kes kõik on MEIE potensiaalsed leivaröövlid , peaksime ME "TAGASI ANDMA" ????????????? :)

Ma ei mõtle siin absoluutselt ainult enda peale, vaid pigem on see mõtteviis just +EV kõigile neile, kellega ma siin kommunis olen üles kasvanud. On lihtsalt uus ajastu ja tuleb uutmoodi mõtlema hakata, 2007 oli fishe jalaga segada ja kõigil oli poogen paarist targemast inimesest, aga nüüd on selle tulemus näha ning parimad mängijad pokkeris ongi need, kes Adaptivad KÕIGEGA.