Tsitaat Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
Minu eelmise aasta NL200 graph on hea näide, kui drastiliselt erinev võib kaardijooks olla isegi minusugusel stabiilsel ning 5bb võitval mängijal.

Kõigest 240k käe jooksul siis2x 25 BI swingi ning üks neist peaaegu ainult EV pärast ning teine mahub 120k BE'i sisse. Ja vahepeal siis sicko 80BI up 60k käe jooksul.



Kui nüüd kaks inimest võtaks shotti ja üx kogeb seda 0-120k jooksu ning teine 120k - 180k. Üks mõtleb, et ei biidi, läheb tagasi NL100 ning teine mõtleb, et on jumal ja läheb high stakes :D Kuigi oskustelt identsed. Probably üks suurimaid luck faktoreid pokkeris, halva variatsiooni halb ajastus, mille pärast võivad kahel sarnasel mängijal tuleviku suhtes väga erinevad otsused ning outcomid tulla.
väga hea post. eriti soovitaks seda lugeda algajatel ja üleüldse nendel, kes alla 50k käe graafikutelt ka järeldusi teevad. võib teha, aga tõenäosus, et puusse pannakse, on räme. eriti soovitaks ka nozzule jt kes seda mängu volüümita "toksivad" - heas mõttes, et adekvaatne pilt asjast ees oleks.