Tsitaat Algselt postitas inward Vaata postitust
Pastilaaga nõus. Suvel sai ühelt tudengite ürituselt tuldud korda tehtud kopikaga. Oli valida, kas loksuda mitu tundi bussiga või siksiga, kaks korda ei mõelnud.
Üllatavalt mugav oli ees istuda, hea tümm sees ka. Ja see jutt, et teelt välja lendab on ka tobe. Antud kopikal oli veermik täiesti korda tehtud (loe: 100% välja vahetatud) ja tulime päris korraliku lauluga ning auto oli teel üllatavalt stabiilne.

Minu jaoks oli puhas nostalgia sellega sõitmine ja väga lahe trip. Pilte kah:

( Click to show/hide )
See on 011, see pole päris puhas kopikas. 011 oli tõesti veits mugavam ja parema mootoriga. Ise omasin 01, eksport variant kah veel, tagaklaasisoojendusega, mootorimaht 1100cm³ ja mingisugusest sõidumugavusest pole mõtet rääkida. Viiekesi peal olles kiirendas 0-100 täpselt minuti, kui viisakalt käike vahetada. Rekkast möödasõit algas 100 meetrit tagantpoolt hoo kogumisega, kui kohe tagant välja keerasid, siis vastutuule tõttu enam mööda ei saanud.
Ma ei ütle, et nende piltide vaatamine endalgi nostalgiat ei tekita ja heameelega tripiks vahest sellisega, aga mina vastasin väitele, et need autod lähevad varsti hinda ja minuarust on see BS.